Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Summer
Jak mi przypomnicie bliżej Świat to Wam napiszę przepis na sernik mojego męża. Jest przepyszny i robi furorę na każdej imprezie Ja nie lubiłam nigdy serników, a ten spróbowałam i się zakochałam
She
Spokojnie, moja siostra cioteczna miała zakładany szew i chodziła z nim oczywiście do samego końca. Mała urodziła się piękna i zdrowa, a w trakcie nic się nie działo. Głowa do góry
Agniecha
Nie to żebym się czepiała, ale ogarnij słownik wreszcie w telefonie czy w czym Ty tam do nas piszesz, bo jak wspomniała Dagn czasem ciężko zrozumieć o co chodzi -
She, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze!
A odnośnie słownika w tel., może to dziwne, ale ja mam fun z rozszyfrowywania tych przekręconych słowek sporo Dziewczyn na forum tak pisze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:44
-
Witam się radośnie w piąteczek Strasznie szybko ten tydzień zleciał przez wtorkowe święto.
Miłego dnia życzę wszystkim.NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana ^^
Faktycznie, szybko ten piątek do nas przyleciał. A w przyszłym tygodniu długi weekend, hihi
She, dobrze, że chcą założyć, że posprawdzali tę szyjkę i wolą dmuchać na zimne. Tym bardziej się cieszę, bo jak czasem na fiolecie czytam o opiece nad ciężarną w UK, to mi oczy na wierzch wychodzą
Trzymaj się :* Trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Nusia, a jak Ty się czujesz? Byłaś u lekarza jakiegoś z tymi zawrotami?
Summer, mówiłam, że taki spadek, to nie spadek Poczekaj jeszcze dwa dni i może w poniedziałek jakiś kawałek porządnego (nie-allegro z cieniami, nie-Pink bo mało czuły) testu ?
A co do tych autokorekt w telefonach. Skoro telefon/tablet może poprawić "plamienie" na "płomienie", to może też poradzić sobie z kwiatkami typu "wzioł" czy... cholera, siedzę i nic mi do głowy nie przychodzi.
Już i tak trochę okiełznałam czepialstwo mieliśmy kilka dziewczyn, które pisały monoblokiem bez znaków przestankowych i jak się je powstawiało w myślach, to dało się dogadać. Jednakże... to tak, jakby ktoś w realnej rozmowie zaczął do mnie bełkotać. Zastrzegam, że mówię ogólnie, nie personalnie do kogoś
Po prostu internetowo wyrosłam na forum tolkienowskim, gdzie za nadmiar literfucków i błędów ortograficznych banowali
Wróciłam po 2 tyg przerwy na fejsa, który mi pluje wspomnieniami sprzed roku. Cholerka Pisałam po kilka rozdziałów dziennie, byłam na lekach i byłam taka szczęśliwa
Miłego dnia wszystkim życzęinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dagn
Zgadzam się w pełni z Tobą odnośnie tej poprawnej pisowni. Nie mówię, że nie można popełnić błędu, ale nagminne walenie błędami (wina słownika) to nic fajnego. Niestety utrudnia to czytanie wszelkich wypowiedzi.
Jak Wa dziewczynki dzisiaj mija dzień? -
nick nieaktualny
-
Ooo, pozdrów Innamoratę ode mnie
U mnie zamieszanie w pracy, nie mogę się doczekać końca dnia. Weekend się zapowiada leniwie i bardzo mnie to cieszy
Dagn_, pomyślę z tym testem, nawet mam jeden apteczny o czułości 10, ale raczej poczekam do wtorku-środy.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna, teraz doczytałam wczorajszy Twój post - chętnie przygarnę przepis na sernik, jeśli tak zachwalasz Dziękuję
-
Dagn_ wrote:Ja zrobiłam ananas-jabłko-kiwi-gruszka-winogrona sok i czekam na Innamoratę, żeby ją obsmarkać i zawirusować porządnie
Co do wirusków wiesz, że przygarnę każdą ilośćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
summer86 wrote:Inna - ja coś czuję, ze Ty już zawiruskowana jesteśMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
PRZEPIS NA SERNIK
SKŁADNIKI (DUŻA BLACHA):
1kg twarogu w wiaderku
1,5 szklanki cukru
10-12 jajek
cukier waniliowy
2 paczki margaryny Kasia
3 budynie waniliowe
aromat migdałowy
2 paczki biszkoptów
4 mleczne czekolady
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Utrzeć żółtka z cukrem i margaryną. Dodać twaróg, cukier waniliowy, budyń - dobrze wymieszać. Na koniec dodajemy ubitą na sztywno pianę z białek, mieszamy i przelewamy do blachy. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na godzinę. Odstawić do wystygnięcia. Rozpuścić pół margaryny w rondelku, dodać czekolady i rozpuścić by powstała polewa. Sernik polewamy i pozostawiamy do wystygnięcia. Wstawiamy do lodówki.akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
She - jak się czujesz?
Inna - czekamy na zdjęcie
Niepokorna - dziękuję za przepis. Nie wygląda na trudny, więc przy najbliższej okazji przetestuję
Ja zaraz zmykam na siłownię. Muszę się czymś zająć, żeby czas do terminu @ szybko zleciał.
Miłego weekendu Wam życzę! -
nick nieaktualny
-
Ja juz po zabiegu. Opozniony byl, bo mieli straszny ruch na sali operacyjnej.
Nie bylo to przyjemne. Znieczulenie w kregoslup to okropienstwo. Nadal mnie bardzo plecy po tym bola. W kazdym razie zabieg udany, ale okazalo sie ze szyjka byla krotsza niz to usg pokazalo. Miala tylko centymetr a nie dwa. W sama pore mi zalozyli ten szew.
Troche krwawie i czuje dyskomfort w srodku, ale jakos przezyje.
Mam nadzieje za mnie dzis wypuszcza do domu.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty