Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza ciąża - 11 dpo (27 dc) test pozytywny.
Druga ciąża - 6 dpo (19 dc) test pozytywny, beta 350.
Cykle regularne 28-31 dni, termin owu potwierdzony monitoringiem.
Jak widać czasem testy wychodzą bardzo wcześnie, jednak niestety nie jestem pewna czy warto je robić, o drugiej ciąży wolałabym nie wiedzieć, zaoszczędziłoby mi to wielu łez. Okres przyszedł terminowo.🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
Tak czasami to bywa, lepiej że to był biochem niż ciąża obumarła albo poronienie po kilku tygodniach szczęścia i nadzieji na dziecko. Mój prof twierdzi że biochemy są czyms bardzo naturalnym i zdarzają się bardzo często, że przygotowują organizm na ciążę, w końcu zaskoczy. Sama marzę żeby u mnie w końcu zaskoczyło.. głowa do góry.
-
Mildred wrote:Tak czasami to bywa, lepiej że to był biochem niż ciąża obumarła albo poronienie po kilku tygodniach szczęścia i nadzieji na dziecko. Mój prof twierdzi że biochemy są czyms bardzo naturalnym i zdarzają się bardzo często, że przygotowują organizm na ciążę, w końcu zaskoczy. Sama marzę żeby u mnie w końcu zaskoczyło.. głowa do góry.
teraz jestem 8dpo i objawow praktycznie rzadnych , ale testy leza w lazience i czekaja ... i kusza -
drugi raz wyszedł mi pozytyw 9 dni po z wieczornego moczu
-
Mi z pierwszym dzidziusiem wyszło bardzo późno pozytyw, i to jeszcze ze słabą kreseczką bo aż 14dpo, a tydzień po spodziewanym terminie @.
-
nick nieaktualnyWitam się, jestem 2 dni PO terminie spodziewanej @. Żadnych objawów zapowiadających nie mam i dziwię się, bo nigdy mi się nie spóźnił nawet o dzień. Ale też jestem po pierwszym stymulowabym cyklu nowym lekiem więc może to jego zasługa. Test wczoraj negatywny. Łudzę się, że może jeszcze za wcześnie. W sumie robiony z wieczora...
-
lithium wrote:Mi z pierwszym dzidziusiem wyszło bardzo późno pozytyw, i to jeszcze ze słabą kreseczką bo aż 14dpo, a tydzień po spodziewanym terminie @.
skoro 14 dni po to jak tydzień po spodziewanym terminie? Wtedy Twoja fl wynosiłaby 7 dni a z taką nie da się zajść w ciążę/Natalka lubi tę wiadomość
-
witam, dawno mnie tu nie było ale mam pytanie zeszły cykl miałam 31 dniowy. ogólnie mam nieregularne raz 31 potem 35 zdarza się że i 39 dni. w tym cyklu brałam aromek i estrofem jajo bylo duze juz w 13 dc ok 17 cm (nie wiem czy wogóle pękło) ale przyjęłam że będzie teraz tez cykl ok 31dni i zrobiłam dzień po test negatywny, 7 dni po 1 teście czyli tak jakby 8 dni po okresie i też negatywny czy jest możliwość że okres miał być jednak później i jest jeszcze nadzieja że wyjdzie pozytywny ??bunia211
-
panan12 wrote:https://naforum.zapodaj.net/58e44df3926b.jpg.html
Widzicie cos?Starania od 2017
HSG, hormony - OK, AMH - 3,64
Czynnik męski - morfologia 2%, słaby ruch, ŻPN
2 x IUI nieudane
03.2020 - punkcja - zostało: 1 x morula ❄️ 1 x 2AB ❄️
04.2020 - crio transfer 1 x 2AB ❄️
7dpt - beta 35, prog 77, tsh 1.
9 dpt - beta 114,4, prog 90.
16 dpt - beta 1652.
22.06.2020 12t0d - prenatalne - OK
Spodziewamy się córeczki 🥰😍
26t3d Edit: spodziewamy się synka! 💙
30.12.2020 na świecie pojawił się synek 💙 -
LaBellePerle wrote:skoro 14 dni po to jak tydzień po spodziewanym terminie? Wtedy Twoja fl wynosiłaby 7 dni a z taką nie da się zajść w ciążę
Da się jeśli owulka się przesunela i pierwszy termin @ był tydzień po niej. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 12:49
-
Dziewczyny,
Pomóżcie bo już wariuję. Nie wiem czy te testy facelle są jakieś wadliwe czy jak owulację miałam w okolicy 13-14 dnia (pozytywne testy) dziś mój 26 dc (cykle 27-30 dni) od wczoraj zaczęłam testować i już sama nie wiem czy te cienie to jakas wada tych testów? Rozlozylam je na części pierwsze żeby było lepiej widać. Ja ogólnie myślę że taka ich uroda ponieważ cień od wczoraj nie przybrał na kolorze. Czy któras z Was spotkala się z czymś takim?
Wrzucam fotkę, pierwszy od góry przypadkowy z wczorajszego popołudnia, nic nie ma, na reszcie cienie cieni. Czy to możliwe że mimo iż są super czule byłyby takimi cieniami przy owulce 13-14 i w 26 dc? Lada moment powinna przyjść @
https://www.szybkiplik.pl/download/771fa45e94040c9ff69946c143015d17.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 18:39
-
Ja robiłam wczoraj facelle, wyszedł pozytyw jak się patrzy. Ale miałam sytuacje z testami allegro, że zrobiłam w 8dpo tak o i był tam cień, szary ale był. Na tyle słaby ze ciężko było dostrzec czy jest różowy czy nie, ale raz nawet mój mąż widział. Pozytywny test z allegro wyszedł mi w 11dpo, cień, ale nie cień cienia. Widoczna kreseczka gołym okiem. Także zależy jaki kolor ma i ja bym chyba poszła po test innej firmy i zobaczyła! POWODZENIA!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 07:12