Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
golonat wrote:ja miałam owu jakoś koło 30 dnia w udanych cyklach
Na prawdę miałaś w 30 dc owulacje?
Kurde bo u mnie dziś 40 dc a okresu brak. Niestety nie monitorowałam cyklu. I nie wiem o co chodzi. -
Naprawdę, ale ja w ogóle miałam porypane cykle, 11-99 dni... Ale to wynikało z hiperprolaktynemii i niedomogi lutealnej, ciężko powiedzieć, które moje cykle były "prawidłowe". No ale faktem jest, że po lekach miewałam te cykle krótsze i bardziej wyregulowane. Pierwsza moja córka na 100% jest z owulacji ok. 30 dnia, na początku miałam stresy, że na usg ciąża wychodzi dużo młodsza niż z usg, ale po przeanalizowaniu tematu doszłam do wniosku, że to się wszystko jednak trzyma kupy.
Jeśli masz negatywne testy ciążowe mimo sporego opóźnienia, przemaszeruj się do gina, może zrobiła Ci się torbiel. A jeśli nie wiesz, jakie masz testy , no to.. sikaj, kobieto ! A ja trzymam kciuki! -
golonat wrote:Naprawdę, ale ja w ogóle miałam porypane cykle, 11-99 dni... Ale to wynikało z hiperprolaktynemii i niedomogi lutealnej, ciężko powiedzieć, które moje cykle były "prawidłowe". No ale faktem jest, że po lekach miewałam te cykle krótsze i bardziej wyregulowane. Pierwsza moja córka na 100% jest z owulacji ok. 30 dnia, na początku miałam stresy, że na usg ciąża wychodzi dużo młodsza niż z usg, ale po przeanalizowaniu tematu doszłam do wniosku, że to się wszystko jednak trzyma kupy.
Jeśli masz negatywne testy ciążowe mimo sporego opóźnienia, przemaszeruj się do gina, może zrobiła Ci się torbiel. A jeśli nie wiesz, jakie masz testy , no to.. sikaj, kobieto ! A ja trzymam kciuki!
No do gina będę musiała się umówić, w przyszłym tygodniu. A w niedziele jeszcze zrobię test. 😂😉 -
Hej dziewczyny.
Wracam na forum po 6 latach z oczekiwaniem na kolejne 2 kreski
@ powinna być dopiero pod koniec miesiąca ale zobaczymy jak to będzie. W sumie to 3 mce temu odstawiłam tabl anty, mąż jeszcze byl za granicą i teraz wrócił i zaczęliśmy starania.
Dopiero pierwszy cykl starań ale byłabym szczęśliwa gdyby akurat się udało. Pierwsza ciąże też przechodziłam z ovu i miło jest tu wrócićRed555 lubi tę wiadomość
-
misia881 wrote:Hej, można do Was dołaczyc?
Hej Witamy
Napisz coś o sobie -
Bluecat wrote:Na prawdę miałaś w 30 dc owulacje?
Kurde bo u mnie dziś 40 dc a okresu brak. Niestety nie monitorowałam cyklu. I nie wiem o co chodzi.
I jak u Ciebie ? Temat się wyjaśnił ?
Ps zauważyłam dopiero w innym wątku ze jednak w 41 dc przybyła @
U mnie dziś 31 dc ( 5 dzień po terminie miesiączki ) - wczorajsza beta negatywna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 16:41
-
Sanpod wrote:I jak u Ciebie ? Temat się wyjaśnił ?
Ps zauważyłam dopiero w innym wątku ze jednak w 41 dc przybyła @
U mnie dziś 31 dc ( 5 dzień po terminie miesiączki ) - wczorajsza beta negatywna
Tak dziś 2dc. W tym cyklu się będę obserwować 😉 -
Red555 wrote:U mnie dziś 3 dpo, cycki mnie pobolewają chociaż normalnie nie zwracam na to uwagi. Wiem, że jeszcze nie mam prawa nic czuć, ale czuję się jakoś trochę inaczej 😁
Akualnie 26 dc i test sikany negatywny -
misia881 wrote:Mam 29 lat, 4 letniego syna i teraz czas na drugie.
Akualnie 26 dc i test sikany negatywny
Sikance pewnie nie będą jeszcze wychodzić... Chociaż ja już też czekam s blokach startowych 😉 cierpliwość to nie jest mija mocna strona... Ale w tym przypadku niestety nie da się przyspieszyć...
Długo się staracie? -
Red555 wrote:Sikance pewnie nie będą jeszcze wychodzić... Chociaż ja już też czekam s blokach startowych 😉 cierpliwość to nie jest mija mocna strona... Ale w tym przypadku niestety nie da się przyspieszyć...
Długo się staracie?
Ide na bete w środe, w dzien spodziewanej @ -
Red555 miałyśmy owulację tego samego dnia, 17 czerwca
Muszę się do Was dziewczyny przyłączyć bo już wariuję a nie mam nikogo bliskiego z kim mogłabym pogdaać o staraniach, oprócz męża. No ale mąż typowy facet, niczym się nie martwi i nie stresuje
Starania dość nieregularne od kwietnia tego roku, staraliśmy się trafić w owulację i tak mnie te dwa cykle sfrustrowały że postanowiłam robić wykresy, mierzyć temperaturę i robić testy owulacyjne. No i w tym cyklu wyszło jasno że owulka była 17 dc, tj. 17 czerwca, w tym miesiącu cykl zgrał się idealnie z miesiącem kalendarzowym
Mam 30 lat, lekkie problemy z tarczycą (ale wszystkie badania w normie a hormony tarczycy wyrównane). Odliczam razem z Wami, 1 lipca powinna przyjść @ jeśli się nie powiodło.Red555 lubi tę wiadomość
Starania od czerwca 2020
Klinika Macierzyństwo - dr P -
MaBu wrote:Red555 miałyśmy owulację tego samego dnia, 17 czerwca
Muszę się do Was dziewczyny przyłączyć bo już wariuję a nie mam nikogo bliskiego z kim mogłabym pogdaać o staraniach, oprócz męża. No ale mąż typowy facet, niczym się nie martwi i nie stresuje
Starania dość nieregularne od kwietnia tego roku, staraliśmy się trafić w owulację i tak mnie te dwa cykle sfrustrowały że postanowiłam robić wykresy, mierzyć temperaturę i robić testy owulacyjne. No i w tym cyklu wyszło jasno że owulka była 17 dc, tj. 17 czerwca, w tym miesiącu cykl zgrał się idealnie z miesiącem kalendarzowym
Mam 30 lat, lekkie problemy z tarczycą (ale wszystkie badania w normie a hormony tarczycy wyrównane). Odliczam razem z Wami, 1 lipca powinna przyjść @ jeśli się nie powiodło.