Ile dni dpo miałyście pozytywne testy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Klarciaa wrote:Dziewczyny HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy to ja jestem jakaś nie normalna czy widzę tu cień cienia
https://zapodaj.net/5df24c275066e.jpg.html
Hm na zdjęciu nic nie widać. Jedna kreska. Może kwestia zdjęcia. A jak masz wątpliwość to może zrób 2. Test. Najlepiej o czułości 10. -
nick nieaktualny
-
Ja miałam w 11 dpo cień cienia ☺️
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Czy test ciążowy po czasie można uznać za pozytywny?
Rano uznałam że jest uszkodzony po minucie nic nie pokazał więc wylądował do pudełka. Po powrocie po całym dniu zaglądam a tu hmmmm.......
https://zapodaj.net/b13c6e6066b5f.jpg.htmlJoasiaxjot lubi tę wiadomość
-
I kolejny miesiąc stracony, małpa przyszła równo w 28 dniu cyklu 😔😔😔 nie rozumiem, martwię się staramy się z testami, kontroluje śluz i temperaturę, czas owulacji wykrywam dodatkowo przez ból brzucha w okolicy jajników. Współżyjemy z mężem ostatnio nawet codziennie gdy tylko na teście ovu pojawi się choć blada druga kreseczka i nic i nic...
-
Magdalena 😀 wrote:Czy test ciążowy po czasie można uznać za pozytywny?
Rano uznałam że jest uszkodzony po minucie nic nie pokazał więc wylądował do pudełka. Po powrocie po całym dniu zaglądam a tu hmmmm.......
https://zapodaj.net/b13c6e6066b5f.jpg.html -
Asia mi też wychodziły na tym teście cienie i też nie byłam wtedy w ciąży.
A tak w ogóle.. Pinki wychodzą późno - mi wyszedł cień cienia na pinku dopiero 3 dni po cieniu na zwykłym najtańszym paskowym allegraku
Idź do apteki, kup inny test 10mIU
I jak mam być szczera ten allegrak za 1 zł wykrył bete u mnie jak była na poziomie ok 5mIU.. inne testy to była biel vizira, nie ma co przepłacać dziewczyny21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
nick nieaktualnyMagdalena 😀 wrote:Czy test ciążowy po czasie można uznać za pozytywny?
https://zapodaj.net/b13c6e6066b5f.jpg.html -
Mi przy mojej krotkiej niestety ciazy test 16 dpo wyszedl negatywnie. Spokojnie sobie wtedy czekalam na okres. Jak po tygodniu nie przyszedl zrobilam test ponownie i wtedy juz mocne dwie kreseczki byly
Przy drugiej ciazy test 11 dpo tez byl negatywny, potem zrobilam dopiero jak juz bylo krwawienie i dwie kreski byly.
Wiec naprawde nie martwcie sie dziewczyny
Poki nie ma @ wszystko jest mozliwe.
Te testy to naprawde roznie wychodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 22:18
poczatek staran - 02.2018
06.2019 - 9 tc [*]
02.2020 - 5 tc [*]
30.04.21 - 16tc [*] -
Hej,
jestem tu nowa, mam potrzebę wygadania się, może wsparcia:) Partner podchodzi na luzie a ja się trochę stresuje:) ale od początku...3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty. Od tego czasu oczywiście mój cykl wariuje - od 24-30 dni wiec nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje. Wg aplikacji 7 sierpnia. 4 i 6 sierpnia uprawiałam seks z moim partnerem i od tego czasu mam bóle podbrzusza, na początku ból sutków, teraz całych piersi. Jednego dnia nawet miałam mdłości (mój mózg ewidentne próbuje mi wmówić, że to może być ciąża😅). Dziś zauważyłam, że mam wzdęte podbrzusze i brzuch. Oczywiście nie umiem wytrzymać i już 3 testy zrobiłam;) - jedna kreska. Wg aplikacji okres mam mieć 20 wiec wiem ze jeszcze jest czas na ro żeby coś wyszło w teście. Baaaardzo chciałabym już wiedzieć co i jak...To tyle, chyba chciałam gdzieś to z siebie wylać 😊redka lubi tę wiadomość
🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020 -
Gosia0623 wrote:Hej,
jestem tu nowa, mam potrzebę wygadania się, może wsparcia:) Partner podchodzi na luzie a ja się trochę stresuje:) ale od początku...3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty. Od tego czasu oczywiście mój cykl wariuje - od 24-30 dni wiec nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje. Wg aplikacji 7 sierpnia. 4 i 6 sierpnia uprawiałam seks z moim partnerem i od tego czasu mam bóle podbrzusza, na początku ból sutków, teraz całych piersi. Jednego dnia nawet miałam mdłości (mój mózg ewidentne próbuje mi wmówić, że to może być ciąża😅). Dziś zauważyłam, że mam wzdęte podbrzusze i brzuch. Oczywiście nie umiem wytrzymać i już 3 testy zrobiłam;) - jedna kreska. Wg aplikacji okres mam mieć 20 wiec wiem ze jeszcze jest czas na ro żeby coś wyszło w teście. Baaaardzo chciałabym już wiedzieć co i jak...To tyle, chyba chciałam gdzieś to z siebie wylać 😊
Wzdęcia mogą być też objawem zbliżającej się @. Proponuję poczekać i zrobić test w dniu spodziewanej.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Wzdęcia mogą być też objawem zbliżającej się @. Proponuję poczekać i zrobić test w dniu spodziewanej.🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020