Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZagladam do Was i czekam az cos napiszecie :a tak na powaznie to koncze urlop i od jutra wracam do pracy i jednoczesnie koncze swoj 13 cs i od jutra zaczynam 14 jeszcze do dzis sie ludzilam ze te plamienia to moze jakims cudem efekt mojej fasolki (glowa swoje a serce swoje), ale niestety. Skonczyly mi sie juz pomysly cotu zrobic zeby zwiekszyc szanse
-
Buko wrote:Zagladam do Was i czekam az cos napiszecie :a tak na powaznie to koncze urlop i od jutra wracam do pracy i jednoczesnie koncze swoj 13 cs i od jutra zaczynam 14 jeszcze do dzis sie ludzilam ze te plamienia to moze jakims cudem efekt mojej fasolki (glowa swoje a serce swoje), ale niestety. Skonczyly mi sie juz pomysly cotu zrobic zeby zwiekszyc szanse
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKilka dni bylam na mazurach, a reszte urlopu spedzilam u rodzicow. I stwierdzam, ze chyba sie starzeje bo fajnie bylo poczuc sie znowu jak dziewczynka, bez wiekszych zmwrtwien
Wiec jak pomysle ze jutro musze wrocic do rzeczywistosci i to jeszcze w pierwszym dniu @ to chcialabym uciec gdziekolwiek byle daleko. -
Buko wrote:Kilka dni bylam na mazurach, a reszte urlopu spedzilam u rodzicow. I stwierdzam, ze chyba sie starzeje bo fajnie bylo poczuc sie znowu jak dziewczynka, bez wiekszych zmwrtwien
Wiec jak pomysle ze jutro musze wrocic do rzeczywistosci i to jeszcze w pierwszym dniu @ to chcialabym uciec gdziekolwiek byle daleko. -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Tak, od paru lat mieszkam w wawie. Ja akurat lubie to miasto, wiec nie mam problemow z funkcjonowaniem w nim
A jak Ty sie czujesz po zabiegu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Oj to dobrze wiec moge spokojnie isc spac bo nie wiem jak wstane rano, a jeszcze wymyslilam ze pojade rowerem do pracy, wiec bede musiala o 6.30 wyjsc z domu.
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Witam się w ten brzydki poniedziałkowy poranek
Maciejowa, Wolny poniedziałek, to zawsze jest dobry pomysł
a mój plan z porannym rowerem do pracy oczywiście nie wypalił, bo pada deszcz ale postanowienie trwa i może jutro mi się uda -
nick nieaktualny