Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny robię dziś badania.. hormony i pierwszy raz amh przy czym wyniku amh boję się panicznie:( czuję podskornie ze nie będzie dobry zwłaszcza ze moje fsh już rok temu było na górnej granicy normy:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 07:00
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dziewczyny robię dziś badania.. hormony i pierwszy raz amh przy czym wyniku amh boję się panicznie:( czuję podskornie ze nie będzie dobry zwłaszcza ze moje fsh już rok temu było na górnej granicy normy:(
Trzymam kciuki
Ja też teraz robiłam kilka badań, w tym właśnie amh, za dwa tygodnie wizyta i też się boję tego wyniku ;/ -
Siedzę w poczekalni czekając na pobranie i czytam o niskiej rezerwie. Zawsze piszą że jest wysokie FSH i estradiol w 3dc, poza tym krótka faza folikularna, krótkie cykle..wszystko, dosłownie wszystko się zgadza! jestem pewna na 100% ze wyniki będą złe a wtedy na pewno dobije mnie utratą resztek nadziei. Nie wiem jak o tym powiem mężowi, on się zalamie:(( siedzę w tej poczekalni i mam ochotę ryczec.
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Siedzę w poczekalni czekając na pobranie i czytam o niskiej rezerwie. Zawsze piszą że jest wysokie FSH i estradiol w 3dc, poza tym krótka faza folikularna, krótkie cykle..wszystko, dosłownie wszystko się zgadza! jestem pewna na 100% ze wyniki będą złe a wtedy na pewno dobije mnie utratą resztek nadziei. Nie wiem jak o tym powiem mężowi, on się zalamie:(( siedzę w tej poczekalni i mam ochotę ryczec.
Little nie zamartwiaj się na zapas. To o niczym jeszcze nie świadczy, poczekaj na wyniki, kiedy będziesz coś wiedzieć?
Chyba jesteśmy na tym samym etapie. Negatywnego nastawienia ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 09:51
-
MisiaZ88 wrote:Little nie zamartwiaj się na zapas. To o niczym jeszcze nie świadczy, poczekaj na wyniki, kiedy będziesz coś wiedzieć?
Chyba jesteśmy na tym samym etapie. Negatywnego nastawienia ;/ -
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Tez widze podobienstwa:P negatywne nastawienie na calego. Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takie myśli.
Mam dokładnie takie myśli jak Ty, mam nadzieję, że wkrótce się doczekamy tej milszej poczekalni
Maciejowa jak ten czas leci, pewnie zaraz poznasz, kto tam mieszka w Twoim brzuszku -
Chyba mieszka mały chłopczyk. Dwóch lekarzy nad tym gdybało więc chyba coś tam musi mieć między nogami przez ostatnie dwie wizyty leżał sobie w miarę spokojnie z główką po prawej stronie a dzisiaj takie figle wywijał, że cały się poobracał
ana1122, MisiaZ88, Buko lubią tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Chyba mieszka mały chłopczyk. Dwóch lekarzy nad tym gdybało więc chyba coś tam musi mieć między nogami przez ostatnie dwie wizyty leżał sobie w miarę spokojnie z główką po prawej stronie a dzisiaj takie figle wywijał, że cały się poobracał
No to super:D Gratulacje
A ogólnie jak się czujesz? -
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:No to super:D Gratulacje
A ogólnie jak się czujesz?
Ana - napisałam powyżej jak tam po dzisiejszej wizycie i widzę, że nawet polubiłaś tą wiadomość więc nie rozumiem pytania
A tak w ogóle to poszłam dzisiaj do dentysty po to żeby się dowiedzieć, że i owszem jestem umówiona na dwunastą ale za tydzieńNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...