Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odnosnie ivf to mnie wyniosło coś ok 8Tys z lekami dojazdami na transfer i punkcje.no I U nas pierwsze podejście I maleństwo rośnie W brzuszku także są duzeszanse. A jakimi protokolami idziecie.
Buko a czy tobie lekarz nie może dac leków na wzrost pęcherzyków przed iui? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykro mi Buko ;(
Ana a gdzie robiłaś IVF? U mnie 8 tys to już jest na start bez leków, wizyt, badań.
Ja dopiero sierpień/wrzesień zacznę cokolwiek w tym temacie. Cały czas sobie powtarzam, że to za szybko na in vitro, no ale na co ja mam czekać.
-
ana1122 wrote:Odnosnie ivf to mnie wyniosło coś ok 8Tys z lekami dojazdami na transfer i punkcje.no I U nas pierwsze podejście I maleństwo rośnie W brzuszku także są duzeszanse. A jakimi protokolami idziecie.
Buko a czy tobie lekarz nie może dac leków na wzrost pęcherzyków przed iui?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny ja chodzę do kliniki W Olsztynie a na transfer I punkcje trzeba jeździć do Białystoku. Leki mnie wyniosły ok 2 tys oczywiście Z refundacja no A 5 tys procedura. Jeszcze doliczylam tak 1 tys na dojazdy i noclegi oraz kilka badań. Tak 8/9 trzeba liczyć bo zawsze można droższe leki dostać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:52
-
innamorata88 wrote:Ana gdzie to takie ceny? U mnie długi protokół, od poniedziałku wyciszamy jajniki.
-
ana1122 wrote:Nie. Tylko te badania co na iui Nic więcej.
Jak maluszek? Kiedy kolejna wizyta?Mikołaj 25.04.2011
-
Kimka wrote:Innamorata, my z mężem oboje mieliśmy zlecony kariotyp. Drogie to badanie ale tu akurat wszystko ok.
Buko, a może spróbuj lekarza zmienić? strasznie długo to wszystko u Ciebie trwa.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Kimka wrote:Coś około 3 tygodni.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:No nic, w piątek podpytam o to gin i jak będzie to koniecznie to od razu pobiorą nam krew do badania.
-
Hej kochane! No u mnie to czy wszytko będzie ok to się dowiem przy porodzie ;p Ale z ostatnich to robiłam echo serca młodej i podobno serce jak dzwon, wyjęte wprost z podręcznika do biologi. Chociaż tyle! Za mną ciągnie się ten głupi test Pappa, który mi podniósł ryzyko ZD (jak będziecie w ciąży nie róbcie go!!). Jak po USG prenatalnym ma się jakieś wątpliwości czy wszytko jest ok to już lepiej zrobić inne badania. No i grubość fałdu karkowego mam troszkę większą, co mogło świadczyć o chorobie serca (zostało wykluczone) lub właśnie chorobie genetycznej, ale tego się już nie dowiem, bo amniopunkcji nie zrobiłam. I tak to u mnie. Teraz czekam na krzywą cukrową i 3 badanie USG ok 30 tygodnia.
A co u Was dziewczyny? Widzę, że większość wytacza cięższe działa i bardzo dobrze, też bym tak zrobiła. Pozostaje mi trzymać kciuki i cały czas na Was tam czekamy z Maciejową⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc