Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:To Trzymam kciuki zeby nowy lekarz w końcu pomógł !
Inna a Ty zaraz ruszasz ze stymulacją? Już wiesz jakie koszty leków będą?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MisiaZ88 wrote:Już wystarczająco wymyślili ;(
ALe mnie zestresowałaś, myślałam, że koniec refundacji, bo gdzieś czytałam, że jest tylko do końca lutego.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
MisiaZ88 wrote:Już wystarczająco wymyślili ;(
ALe mnie zestresowałaś, myślałam, że koniec refundacji, bo gdzieś czytałam, że jest tylko do końca lutego.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Buko, super ze dalej działasz i coś się dzieje. Oby nowy lekarz był dobrą zmianą trzymam kciuki
Inna, szybko zleci. Ja dopiero co zaczynałam przygodę z badaniami, antykami, stymulacja a wczoraj zrobiłam zastrzyk z pregnylu i jutro rano mam mieć punkcje. Oby komoreczki były ładne eh denerwuje się chyba bardziej niż przed laparoskopia. Na szczecie zabieg z rana potem kilka godz w klinice i do domku. I stres czy komórki były ok, czy się zaplodnia, podzielą, dotrwaja do blastek. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wtorek powinnam być już w trojpaku :p ja i moje dwa zarodki ale streeeeesinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kimka jak U ciebie po punkcji?
Buko może W końcu coś się ruszy U ciebie trzymam kciuki
Ja dostałam wyniki prenatalne test pappa i są dobre:-)innamorata88, MisiaZ88 lubią tę wiadomość
-
Innamorata z ta histeroskopia to dobra decyzja. Działa jak rysa na endo. Ja też miałam przed:-)
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ana u mnie po punkcji ok, właśnie w innym wątku pisałam że miałam 15 dojrzałych komórek, 9 zamrozili a z 6 zaplodnionych 4 podobno dobrze rokuja oby szczescie w końcu wróciło i wszystko szło zgodnie z planem jak będzie dalej ok to we wt zainstaluja we mnie 2 zarodki
Super ze badania wyszły pomyślnie u Ciebie jesteś taka moją inspiracją i dajesz wiarę ze wszystko może się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 12:11
MisiaZ88, ana1122, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kimka poszalalas z tymi jajkami. Pij dużo wody I jogurty o dużej zawartości białka żeby hiperki nie było. Powodzenia kochana. Trzymamy kciuki za ciebie
Kimka lubi tę wiadomość
-
Dwa zarodki są już ze mną, jeden na zimowisku. Czwarty się przestał rozwijać. Z jednej strony tak bardzo się cieszę a z drugiej strasznie denerwuje Ale to chyba normalne. Ana jakiej klasy miałaś podawane bąbelki i czy były to blastki czy mniej dojrzałe formy jeśli mogę spytać.
Dziewczyny a jak tam u was? Maciejowa ty to już pewnie pokaźny brzuszek masz, co? Buko a jak twoja sytuacja?
Misia dziękuję za kciuki, trzymaj dalej :pMisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
Kimka wrote:Dwa zarodki są już ze mną, jeden na zimowisku. Czwarty się przestał rozwijać. Z jednej strony tak bardzo się cieszę a z drugiej strasznie denerwuje Ale to chyba normalne. Ana jakiej klasy miałaś podawane bąbelki i czy były to blastki czy mniej dojrzałe formy jeśli mogę spytać.
Dziewczyny a jak tam u was? Maciejowa ty to już pewnie pokaźny brzuszek masz, co? Buko a jak twoja sytuacja?
Misia dziękuję za kciuki, trzymaj dalej :p -
nick nieaktualny
-
Kimka to widzimy się na fioletowej za chwilę mam nadzieję!
Jak tam dziewczyny, pączki zjedzone? Mi nie miał kto przynieść to siedzę o suchym pysku. A tak bym wciągnęła pączusia ;p Może M coś zorganizuje.
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka, ty za 3 miesiące już rodzisz jak ten czas leci. Ja paczka zjadłam ale nie był zbyt dobry (kupiony w osiedlowym a nie w jakiejś fajnej cukierni) Mąż musi ci jakiegoś załatwić tylko poproś go o dobrego
Jeszcze raz dzięki za wiarę dziewczyny, macie jej chyba więcej niż ja ale zobaczymy jak będzie. Obecnie nie czuje żadnej zmiany, nic ale to pewnie za wcześnie. Ana ty miałaś jakieś objawy? -
Kimka cały czas wierzę ze się uda i trzymam kciuki bardzo mocno!
Dziewczyny wybaczcie ze nie pisze tylko podczytuje ale mam mega kryzys. Nie mam już nawet siły się żalic:( jestem zła na cały świat o to że nie mogę mieć dziecka a w pracy codziennie dowiaduje się o czyjejś ciąży jak na złość.
Muszę to jakoś przetrwać i nie tracić nadziei ale już mi tak ciężko po 2 latach walki ze nie daje rady:( jeszcze wczoraj rozczarowanie bo przyszła @ to już w ogole:(
Ale Wam kibicuje cały czas.