Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana, ale to nie był taki ból a'la miesiaczkowy, on był o wiele bardziej intensywny, tak że naprawdę miałam już mroczki przed oczami i chciałam wymiotowac z tego bólu ale nie miałam czym. Na szczęście przeszło. Teraz już nic nie czuję. Wcześniej też nic więc nie mam go cały czas. Takie 15 minut okropnego bólu i koniec. Zaczęłam się martwić ze cos jest nie tak oby to była jednorazowa akcja.
Motomi witaj wylewaj swoje żale jeśli potrzebujesz. To jest właśnie do tego miejsce
Buko a ty miałaś iui na cyklu naturalnym czy stymulowanym z większą ilością jajek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:25
-
Ja mialam ostre ciągniecia w jajnikach. Do tego bole krzyza i co zjadłam to zaraz przelewalo mi się W brzuchu. Nie mogłam też jeździć samochodem bo dziwnie bolał mnie brzuch. A potem doszły silne bole @. Mam nadzieję ze u ciebie to dobry znak I kropek mocno się wgryzl. Kiedy beta?
-
nick nieaktualnyNa cyklu naturalnym wyhodowalam sobie jeden pęcherzyk (wczoraj miał ok. 18-19 mm).
W poprzedniej klinice mialam cykl z clo i podobno się nie nadawał pęcherzyk do iui, a tu dr nie chciał żadnej stymulacji skoro mam regularne cykle i pęcherzyk był ok, endometrium również.
Kimka mam nadzieję że u Ciebie to taka jednorazowa akcja i teraz już wszystko będzie dobrze.Kimka lubi tę wiadomość
-
Ja boli krzyża nie mam, ciągnięcia jajników poza tym 15 min dziwnym czymś też nie (w ogóle mieliśmy z mężem w tym czasie na zakupy jechać i chwała ze mu się nie chciało i zostaliśmy w domu). W brzuchu też mi się nic nie przelewa jak tak porównuje to co odczuwam z tym co opisalas to tak raczej czarno to widzę.
U mnie w klinice są 3 weryfikację. 3dpt, 6 dpt i 10 dpt najpierw bada się betę, estradiol i progesteron a potem jest konsultacja z lekarzem i ew zmiana leków. Pierwszą weryfikację miałam dziś i zwiekszyli mi dawki luteiny bo prg mógłby być większy. Beta 0.7 ale to dopiero 3 dpt więc oznacza pozostałość po zastrzyku z hcg zapewne kolejna wizyta w pn a jeszcze następna w pt za tydzień -
Buko wrote:Na cyklu naturalnym wyhodowalam sobie jeden pęcherzyk (wczoraj miał ok. 18-19 mm).
W poprzedniej klinice mialam cykl z clo i podobno się nie nadawał pęcherzyk do iui, a tu dr nie chciał żadnej stymulacji skoro mam regularne cykle i pęcherzyk był ok, endometrium również.
Kimka mam nadzieję że u Ciebie to taka jednorazowa akcja i teraz już wszystko będzie dobrze. -
Kimka każda kobieta ma inaczej. Są ciąże U osób które W ogóle nie mają objawów. Mnie np nie bolą piersi A zawsze W naturalnym cyklu az się dotknąć nie mogłam. To beta ładna czekamy na kolejny wynik. A ty miałas blastki podane? Jak jakościowo?
-
Kimka wrote:Ja boli krzyża nie mam, ciągnięcia jajników poza tym 15 min dziwnym czymś też nie (w ogóle mieliśmy z mężem w tym czasie na zakupy jechać i chwała ze mu się nie chciało i zostaliśmy w domu). W brzuchu też mi się nic nie przelewa jak tak porównuje to co odczuwam z tym co opisalas to tak raczej czarno to widzę.
U mnie w klinice są 3 weryfikację. 3dpt, 6 dpt i 10 dpt najpierw bada się betę, estradiol i progesteron a potem jest konsultacja z lekarzem i ew zmiana leków. Pierwszą weryfikację miałam dziś i zwiekszyli mi dawki luteiny bo prg mógłby być większy. Beta 0.7 ale to dopiero 3 dpt więc oznacza pozostałość po zastrzyku z hcg zapewne kolejna wizyta w pn a jeszcze następna w pt za tydzień
Trzymam kciuki za moszczenie fasolkiKimka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kimka spokojnie to mógł być nawet przypadek z tym bólem. Zjadłaś coś nie tak i stąd taki ostry ból. Mi się zdarzyło być już dwa razy na izbie przyjęć i nie przespać dwóch nocy ( dziś chyba zanosi się na kolejną) z powodu bólu brzucha, byłam pewna, że coś z małą nie tak, bo taki skurczowy silny, że masakra,tak jak u Ciebie poty, ręce mi się trzęsły, nie mogłam chodzić, leżeć, nic, myślałam, że urodzę za chwilę, a to kolka jelitowa....
To ja tu muszę częściej zaglądać, jak tu mogą być takie dobre newsy za nie długo
Ana czy u mnie ok, to przy porodzie się okaże, czekam na III USG i staram się nie zamartwiać zanadto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:49
Kimka lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Tak miałam blastki. 4.2.2. (chyba odpowiednik 4BB) i 3.2.2 (3BB). Blastka najslabsza 2.2.2 na zimowisku.
Beta niska i tak jak powiedział lekarz możliwe że pozostosc po zastrzyku z pregnylu
Flowwer pregnyl 5000 miałam 14.02.17Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:50
-
Kimka wrote:Tak miałam blastki. 4.2.2. (chyba odpowiednik 4BB) i 3.2.2 (3BB). Blastka najslabsza 2.2.2 na zimowisku.
Beta niska i tak jak powiedział lekarz możliwe że pozostosc po zastrzyku z pregnylu -
Kimka wrote:Tak miałam blastki. 4.2.2. (chyba odpowiednik 4BB) i 3.2.2 (3BB). Blastka najslabsza 2.2.2 na zimowisku.
Beta niska i tak jak powiedział lekarz możliwe że pozostosc po zastrzyku z pregnylu
Flowwer pregnyl 5000 miałam 14.02.17
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Z takiej słabej blastki koleżanka ma córeczke a embriolog nie chciał podać bo była b.słaba
-
Kimka wrote:Ale pisząc o słabej blastce macie na myśli tą 2.2.2. tak? Bo te które zabrałam ze sobą podobno były ok, tzn. 4.2.2. lepsza ale obie dobrze rokujace....