Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak moj szedl na badania to obok byla poradnia dla nastolatek i jedna mamę pytała do czego ci panowie stoją w kolejce a mamusia wytłumaczyła ta ze i inne mlode damy slyszaly. czujecie ten wzrok mlodych dziewczyn na tych biednych facetów
LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ninkali wrote:Rety!!! Biedni takie badanie nasienia to nic fajnego. Mój kumpel mowil w jakich warunkach mu przyszloKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Eltrona wrote:no jeszcze ci tylko odpowiem ze dlatego za drugim razem dzialalismy w domu w specjalnej prezerwatywie i sama zanosilam nasze dzielo do laboratorium. tak lepiej i wyniki o niebo lepsze
-
Buko wrote:Pełna_Niadziei ja się na becie nie znam w ogóle, bo robiłam tylko raz w życiu, wtedy kiedy nie chciałam być w ciąży i jak usłyszałam, że ciąży brak to już się nie zagłębiałam w wyniki.
A wracając do mojej sprzeczki z M., to muszę Wam to napisać, bo nie wytrzymam. Każda moja koleżanka narzeka na swoją teściową, widzę, że Wy też, to chyba norma, ale ja w zestawie mam jeszcze dwóch szwagrów ;/ i oni razem z moim m. są po prostu bez przerwy w kontakcie fb, smsy, dzwonią do siebie z byle pierdołą i tak cały czas. Czekam aż kiedyś w trakcie seksu któryś zadzwoni , to będę miała okazję zrobić nikczemną awanturę, która się we mnie zbiera ;( więc jak jedziemy do teściowej to oczywiście cała rodzinka zapakowana i dziś się zaczęło oczywiście od tego, że musimy na nich czekać, bo panowie nie potrafią się spakować na czas, tylko jak królewny na bal i tak od słowa do słowa wyszło co myślę.
A co do teściowej, to moja jest wszechwiedzącą, nieomylną matką kwoką, która najlepiej wie co jest najlepsze dla jej synków (nawet oni tego nie wiedzą). I najgorsze jest dla mnie niedzielny wyjazd od niej. Uważa, że mieszkamy gdzies na pustkowiu, z dala od cywilizacji, więc pakuje nam jakieś ogromne ilości jedzenia, bigos, schabowe i to co kuchnia polska ma w ofercie, a do tego jeszcze surowe mięsa jakby nam nie daj Boże zabrakło i tak na koniec się obraża, że nic nie chcemy wziąć.
a i ten temat ja przerabiam zawsze bo mojemu M. się nie pozwala wtrącać, bo przecież on się nie zna.
I to tak w skrócie moja lista tego co mnie wkurza, a czego zmienić za bardzo nie mogę ;, to chociaż się wyżalę
To nic zlego miec więzi i dobry kontakt z rodziną ale w jakiejs rozsądnej postaci..
Jejku jakie to szczescie ze moja tesciowa jest super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:00
-
Zrobilam rano sikanca i jest kreska! Na razie za slaba ale moze jeszcze bedzie owu. Dzisiaj mi sie snilo ze bylam u 2 ginekologow na monitoringu tego samego dnia i jeden powiedzial ze mam torbiele a drugi ze to pecherzyki ktore pękna.
Zebym nawet we snie nie mogla uciec od tego tematu! Przegiecie:-P -
Eltrona wrote:ja mysle ze jakby moj natrafił na to forum to na bank po trzech zdaniach wiedziałby ze to ja. Pozdrowienia mój kochany mężu
hihi tak na w razie czego
ale akurat on to by sie tylko cieszyl ze mam z kim pogadac wiec spoko
a co do czestotliwosci to byl gdzies taki temat na forum i z tego co pamietam opinie byly rozne.
ale mnie to wkurza jak na owu pod wykresem pojawiaja sie rady kochajcie sie kiedy macie ochote - bo w takim razie po co to liczyc. sorry, moze i nie moge powiedziec ze nie potrafie sie cieszyc seksem w trakcie owulacji, ale to nigdy nie jest taki sam jak wtedy gdy nie ma hasla robimy potomka. godzimy sie na szybko bo zaraz do lozka, a zgrzyty przed owu ni stad ni z owąd często są, albo się po prostu mniej chce bo ciężki dzien w robocie i mamy swiadomosc ze gdyby nie owu to czulosc zakonczyla by sie na przytuleniu do snu. wiec w toba "badzcie spontaniczni, cieszcie sie sobą" trudno mi uwierzyc -
Dziewczyny przepraszam ze wczoraj nie dolaczylam do dyskusji ale jakos opadlam z sił po tym dołku wiec poszłam na fitness a potem zjadłam wielka paczke chipsow sesese:)
Na codzien ich nie jem, tylko na poprawe nastroju:) tez macie swoje metody?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:04
-
LittleGirlBlue wrote:Dziewczyny przepraszam ze wczoraj nie dolaczylam do dyskusji ale jakos opadlam z sił po tym dołku wiec poszłam na fitness a potem zjadłam wielka paczke chipsow sesese:)
Na codzien ich nie jem, tylko na poprawe nastroju:) tez macie swoje metody?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 09:10
LittleGirlBlue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Zrobilam rano sikanca i jest kreska! Na razie za slaba ale moze jeszcze bedzie owu. Dzisiaj mi sie snilo ze bylam u 2 ginekologow na monitoringu tego samego dnia i jeden powiedzial ze mam torbiele a drugi ze to pecherzyki ktore pękna.
Zebym nawet we snie nie mogla uciec od tego tematu! Przegiecie:-P -
nick nieaktualnyEltrona wrote:no jeszcze ci tylko odpowiem ze dlatego za drugim razem dzialalismy w domu w specjalnej prezerwatywie i sama zanosilam nasze dzielo do laboratorium. tak lepiej i wyniki o niebo lepsze
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:Dziewczyny przepraszam ze wczoraj nie dolaczylam do dyskusji ale jakos opadlam z sił po tym dołku wiec poszłam na fitness a potem zjadłam wielka paczke chipsow sesese:)
Na codzien ich nie jem, tylko na poprawe nastroju:) tez macie swoje metody?
Ja na poprawę biegam,slucham wtedy muzyki. Lub zamykam się z książką albo teraz odkryłam Was i to cudne forum -
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Tak ja na poprawę nastroju muszę mieć czekoladę poza tym dzisiaj szaleje. Idę kupić sobie buty. Zmienić fryz I pomalowac wlosy (w okresie owu chyba mogę malować co?)
A tak poważnie to ambitnie fitnes i w ogóle. ja wam powiem ze robie rozne rzeczy - przyjaciolki basen rower ksiazki, ale to wszystko tak nie cieszy jak wczesniej. choc widze ze jest troche lepiej ostatnio.
w zyciu bym nie wpadla ze farbowanie moze wplywac na owu. inne dziewczyny nawet nie pomysla co wplywa na poczecie a co nie, a my to wszystko sprawdzamy, myslimy kombinujemy jak tu poprawic swoja plodnosc
Little super ze cos ci sie pojawilo na tescie. MOze po prostu dużo pilas i dlatego slaba jest.
swoją drogą mi robienie tych testow klociłoby sie z zaleceniami lekarza - bo mi mowil ze zwlaszcza w czasie owu trzeba duzo pic minimum 2 l wody bo to wplywa na jakosc sluzu
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny