Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie ciąży:
3. – 4. tydzień od owulacji – 9 – 130
4. – 5. tydzień od owulacji – 75 – 2600
5. – 6. tydzień od owulacji – 850 – 20,800
6. – 7. tydzień od owulacji – 4,000 – 100,200
hmmm czyli u mnie jest gdzies ok 2,5 tyg od ovu... wiec jeszcze jakis cien szansu jest..
-
nick nieaktualny
-
Jaki wątek mnie nie dotyczący. Mimo lat starań nigdy nie robiłam bety i tez nie miałabym pojęcia jak interpretować wyniki bo nawet bym nie zdążyła - małpa zawse przychodziła i nie było po co iść. Pełna nadziei jestem z Tobą cociaż już też w koncu nie rozumiem jaki ten twoj wynik jest. niezaleznie od wszystkiego trzymaj się ciepło
Ech Buko no chyba rzeczywiscie pepowinka do przecięcia
Dziewczyny a tak z innej beczki bo jak tak czytam to mi się skojarzylo. Tak sie zastanawiam bo coraz bardziej intymne rzeczy tu piszemy - czy jak ktos nie jest zalogowany to moze nasze forum poczytać? Da się to jakoś ustawić czy coś. bo coraz wiecej takich szczegolow dajemy po ktorych ktos moze nas skojarzyc juz widze np taka tesciowa Buko co sie jej nudzi to sobie na owu weszla co myslicie - tacy nie zainteresowani mogliby zaglądać? moze macie jakispomysl na to bo naprawde super mi sie z wami gada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:35
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Pełna_Nadziei_ wrote:hmmm czyli u mnie jest gdzies ok 2,5 tyg od ovu... wiec jeszcze jakis cien szansu jest..
-
Eltrona wrote:Jaki wątek mnie nie dotyczący. Mimo lat starań nigdy nie robiłam bety i tez nie miałabym pojęcia jak interpretować wyniki bo nawet bym nie zdążyła - małpa zawse przychodziła i nie było po co iść. Pełna nadziei jestem z Tobą cociaż już też w koncu nie rozumiem jaki ten twoj wynik jest. niezaleznie od wszystkiego trzymaj się ciepło
dziękuje Ci bardzo:)
ja po prostu poczekam spokojnie do wizyty u gin... wszystko sie wyjaśni wtedy.. jest mi troche przykro bo miałam juz jakies cienie nadziei ze moze wkoncu... no ale... mam 26lat:) wiec jeszcze troche czasu mam na dzidzie... grunt to miec to pozytywne nastawienie które jednak czasami trudno utrzymać...
Buko... jak czytam twoje żale:) to tak jak bym widziala film na moich faktach autentycznych:D:D:D mój mąż nie ma rodzeństwa, jedynak wiec wyobraźcie sobie jak jego rodzice świrują???! hehe:D
Z tymi wałówkami u mnie jest identycznie... co tydz nie dość ze musimy jeździć do nich to jeszcze zwozimy tyle żarcia że szok... i połowe mój Nestorek-pies żre:D i kij... jak mówię NIe to nie rozumieją, to chociaz pies se dobrze zje..
Ost teściom powiedziałam że NADGORLIWOŚĆ JEST O WIELE GORSZA NIZ EGOIZM... i wiecie co?? i gówno... dalej robią swoje ehhh -
nick nieaktualnyBuko! Rety! Ja mam taką jedze że szok. Mojemu odradzała ślub i dzieci!!! Jedziemy na wakacje a ona nagle z nami się wybiera! Kretyn jej nie powiedział nic. A mnie szlag. Ja z nią każdy weekend spędzam. I juz mnie trafia!!! Czasem te teściowe to mega wredne fałszywe baby. Ja z całego serca nie znoszę mojej. Bo to bardzo zly człowiek. Ona to po moim poronieniu byla szczęśliwa. A do mnie tekstem że przesadzam! I że bez przesady. A ona była w ciąży 5 razy z czego dwóch się pozbyla bo mowila ze to nic. A Tobie współczuję takiej rodzinki. I jak znam życie mąż nie widzi nic złego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPełna_Nadziei_ wrote:hmmm czyli u mnie jest gdzies ok 2,5 tyg od ovu... wiec jeszcze jakis cien szansu jest..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No naprawdę chyba dobrze trafiłam. Bardziej już moi rodzice się Interesuja. Dzwonia i przychodzą na kawę. A teściowa bardzo rzadko. Bardziej jak my się do niej wybierzemy na kawe.
-
Buko A jak jest U ciebie Z serduszkowaniem W okresie owu. Bo ty masz podobny problem. U mnie dziś ładne 2 kreski i nie wiem jak działać? może codziennie. Przeważnie tak co 2 dni U nas było.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez mam watpliwosci. troche lekarzy zwiedzilam i kazdy co innego. my robimy tak ze jak zbliza sie czas plodny to co dwa dni a jak juz po brzuchu czuje ze zaraz beda plodne to codziennie
chyba macie racje ze net to gaszcz nie do polapaniaKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá