Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zazwyczaj chodze tez na monitoring ale w tym cyklu mam zrobic tylko progesteron w 7dpo.
Buko dzieki ale u mnie testy raczej wychodzily. Moj organizm jest jakis szalony, co cykl to inaczej.ech
A z Twoim poszlo o starania? Niestety taki temat ze latwo sie poklocic:/
Witaj Pelna Nadziei, czekamy razem z Toba! -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Nie. U mnie poszlo jam zwykle o wyjazd do tesciowej i ta noezerwana pepowina mojego m z bracmi i mamusią. Czasem sie czuje jakbym oprocz niego byla w zwiazku z cala jego famila.
heheh:) mam to samo:))
Moi teście codziennie wydzwaniaja do synka swojego i wiecznie pyt KIEDY PRZYJEDZIECIE??
ale mnie to wneriaaaa.... i wiecznie wypytuja sie go A CO JADŁEŚ? tak jakby mój mąż cały czas głodny chodził bo ja to nie rób i nic mu jeśc nie daje hehe... ehhh -
Dziewczyny mam 2 takie same krechy na teście owu. Kiedy najlepiej się kochać przy małej ilości plemników?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 20:20
-
nick nieaktualnyLittleGirlBlue wrote:A ja dzis znow rozbita. Az mnie maz skrzyczal ze histeryzuje. Ale myslalam ze nowy lekarz nam pomoze, dostalam clo a testy owulacyjne teraz juz wychodza zupelnie czyste:( wczesniej byla chociaz jasna kreska. Nie mam juz zadnej nadziei na owu i pograzam sie w poczuciu beznadziei..
-
nick nieaktualnyBuko wrote:Nie. U mnie poszlo jam zwykle o wyjazd do tesciowej i ta noezerwana pepowina mojego m z bracmi i mamusią. Czasem sie czuje jakbym oprocz niego byla w zwiazku z cala jego famila.
-
Pełna_Nadziei_ wrote:No chyba + /- 15 może 18 dni...
-
nick nieaktualny
-
Normy beta hCG dla tygodni ciąży, licząc tygodnie ciąży:
3. – 4. tydzień od owulacji – 9 – 130
4. – 5. tydzień od owulacji – 75 – 2600
5. – 6. tydzień od owulacji – 850 – 20,800
6. – 7. tydzień od owulacji – 4,000 – 100,200