Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRety. Mój to nie chce codziennie. Ja teraz sobie wyliczyłam, ze my nic niw robiliśmy nic od tych złotych dni... Czyli z 20 dni nic! Fakt że mam @ jego nie ma bo praca, no i pożarliśmy się ale dawno tak nie było... Ja chyba jestem jedyna gdzie libido mojego faceta to juz poniżej poziomu :'( to mnie dobija. Czuje się z tym źle. Zapytam ginka o opinie jak pójdę za kilka dni... A może macie porady
-
ja mysle ze jakby moj natrafił na to forum to na bank po trzech zdaniach wiedziałby ze to ja. Pozdrowienia mój kochany mężu
hihi tak na w razie czego
ale akurat on to by sie tylko cieszyl ze mam z kim pogadac wiec spoko
a co do czestotliwosci to byl gdzies taki temat na forum i z tego co pamietam opinie byly rozne.
ale mnie to wkurza jak na owu pod wykresem pojawiaja sie rady kochajcie sie kiedy macie ochote - bo w takim razie po co to liczyc. sorry, moze i nie moge powiedziec ze nie potrafie sie cieszyc seksem w trakcie owulacji, ale to nigdy nie jest taki sam jak wtedy gdy nie ma hasla robimy potomka. godzimy sie na szybko bo zaraz do lozka, a zgrzyty przed owu ni stad ni z owąd często są, albo się po prostu mniej chce bo ciężki dzien w robocie i mamy swiadomosc ze gdyby nie owu to czulosc zakonczyla by sie na przytuleniu do snu. wiec w toba "badzcie spontaniczni, cieszcie sie sobą" trudno mi uwierzycWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 22:52
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Mój by się zorientował po zdjęciu i po nicku (tak bardzo romantycznie, właśnie tak do mnie mówi ) tak więc też pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
ninkali wrote:Mój też wie że tu piszę i cieszy się, bo ja dzieki Wam mogę się wygadać i czuję się lepiej :-*
Eltrona, Buko lubią tę wiadomość
-
Eltrona wrote:ja mysle ze jakby moj natrafił na to forum to na bank po trzech zdaniach wiedziałby ze to ja. Pozdrowienia mój kochany mężu
hihi tak na w razie czego
ale akurat on to by sie tylko cieszyl ze mam z kim pogadac wiec spoko
a co do czestotliwosci to byl gdzies taki temat na forum i z tego co pamietam opinie byly rozne.
ale mnie to wkurza jak na owu pod wykresem pojawiaja sie rady kochajcie sie kiedy macie ochote - bo w takim razie po co to liczyc. sorry, moze i nie moge powiedziec ze nie potrafie sie cieszyc seksem w trakcie owulacji, ale to nigdy nie jest taki sam jak wtedy gdy nie ma hasla robimy potomka. godzimy sie na szybko bo zaraz do lozka, a zgrzyty przed owu ni stad ni z owąd często są, albo się po prostu mniej chce bo ciężki dzien w robocie i mamy swiadomosc ze gdyby nie owu to czulosc zakonczyla by sie na przytuleniu do snu. wiec w toba "badzcie spontaniczni, cieszcie sie sobą" trudno mi uwierzycninkali lubi tę wiadomość
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEltrona wrote:Co ty ninkali. moze chlop chlopu nierowny, ale pisalam ci juz ze to tak przychodzi falami, kilka cykli do dupy a potem bog lozka. nic z nim nie jest nie tak. to ze przezywa jest jak najbardziej tak. to tylko znaczy ze masz normalnego wrazliwego faceta a nie maszyne. jak wyluzuje to da rade
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:O nie, Ana i opowiadasz mu jak się tak skarżymy i użalamy? (a on się pewnie cieszy, że ma taką normalną żonę)
Mój nie wie i lepiej niech tak zostanie, ale w takim razie już złego słowa na niego, ani na najukochańsza rodzinkę nie napiszę, tylko same superlatywy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy trochę znajomych z takimi problemami i powiem wam ze oni wiecej rozmawiają niż my bo z tymi moimi kolezankami to iles razy probowalam i nie za bardzo chciały na te tematy rozmawiać. to juz wiecej nawet ja sama z ich mezami. takze moj to wie ze nie on jedynyKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá