X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety. Mój to nie chce codziennie. Ja teraz sobie wyliczyłam, ze my nic niw robiliśmy nic od tych złotych dni... Czyli z 20 dni nic! Fakt że mam @ jego nie ma bo praca, no i pożarliśmy się :/ ale dawno tak nie było... Ja chyba jestem jedyna gdzie libido mojego faceta to juz poniżej poziomu :'( to mnie dobija. Czuje się z tym źle. Zapytam ginka o opinie jak pójdę za kilka dni... A może macie porady :)

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mysle ze jakby moj natrafił na to forum to na bank po trzech zdaniach wiedziałby ze to ja. Pozdrowienia mój kochany mężu :)
    hihi tak na w razie czego :)
    ale akurat on to by sie tylko cieszyl ze mam z kim pogadac wiec spoko
    a co do czestotliwosci to byl gdzies taki temat na forum i z tego co pamietam opinie byly rozne.
    ale mnie to wkurza jak na owu pod wykresem pojawiaja sie rady kochajcie sie kiedy macie ochote - bo w takim razie po co to liczyc. sorry, moze i nie moge powiedziec ze nie potrafie sie cieszyc seksem w trakcie owulacji, ale to nigdy nie jest taki sam jak wtedy gdy nie ma hasla robimy potomka. godzimy sie na szybko bo zaraz do lozka, a zgrzyty przed owu ni stad ni z owąd często są, albo się po prostu mniej chce bo ciężki dzien w robocie i mamy swiadomosc ze gdyby nie owu to czulosc zakonczyla by sie na przytuleniu do snu. wiec w toba "badzcie spontaniczni, cieszcie sie sobą" trudno mi uwierzyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 22:52

Kwalifikacja w OAO
    Będę mamą :)
    Jestem mamá :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:43

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Mój by się zorientował po zdjęciu i po nicku (tak bardzo romantycznie, właśnie tak do mnie mówi :D) tak więc też pozdrawiam :D
    Moj wie że pisze Z wami. Czasami się interesuje co tam U dziewczyny

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wie :) że tu piszę i cieszy się, bo ja dzieki Wam mogę się wygadać i czuję się lepiej :D:-*

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninkali wrote:
    Mój też wie :) że tu piszę i cieszy się, bo ja dzieki Wam mogę się wygadać i czuję się lepiej :D:-*
    Właśnie mają spokój że dupe im nie trujemy

Eltrona, Buko lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltrona wrote:
    ja mysle ze jakby moj natrafił na to forum to na bank po trzech zdaniach wiedziałby ze to ja. Pozdrowienia mój kochany mężu :)
    hihi tak na w razie czego :)
    ale akurat on to by sie tylko cieszyl ze mam z kim pogadac wiec spoko
    a co do czestotliwosci to byl gdzies taki temat na forum i z tego co pamietam opinie byly rozne.
    ale mnie to wkurza jak na owu pod wykresem pojawiaja sie rady kochajcie sie kiedy macie ochote - bo w takim razie po co to liczyc. sorry, moze i nie moge powiedziec ze nie potrafie sie cieszyc seksem w trakcie owulacji, ale to nigdy nie jest taki sam jak wtedy gdy nie ma hasla robimy potomka. godzimy sie na szybko bo zaraz do lozka, a zgrzyty przed owu ni stad ni z owąd często są, albo się po prostu mniej chce bo ciężki dzien w robocie i mamy swiadomosc ze gdyby nie owu to czulosc zakonczyla by sie na przytuleniu do snu. wiec w toba "badzcie spontaniczni, cieszcie sie sobą" trudno mi uwierzyc
    Co ty ninkali. moze chlop chlopu nierowny, ale pisalam ci juz ze to tak przychodzi falami, kilka cykli do dupy a potem bog lozka. nic z nim nie jest nie tak. to ze przezywa jest jak najbardziej tak. to tylko znaczy ze masz normalnego wrazliwego faceta a nie maszyne. jak wyluzuje to da rade

ninkali lubi tę wiadomość

Kwalifikacja w OAO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana :D hahaha i o to chodzi!!!! Oni sobie a my tu sobie :D a tu zawsze można się wyżalić. Ktos pocieszy, poradzi i jest git :D

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja to zrobilam ze sama siebie cytuje - przepraszam za zaśmiecanie :)

Kwalifikacja w OAO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltrona wrote:
    Co ty ninkali. moze chlop chlopu nierowny, ale pisalam ci juz ze to tak przychodzi falami, kilka cykli do dupy a potem bog lozka. nic z nim nie jest nie tak. to ze przezywa jest jak najbardziej tak. to tylko znaczy ze masz normalnego wrazliwego faceta a nie maszyne. jak wyluzuje to da rade
    Jejku!!!!!:-* :D o dlatego teraz nic nie powiem :D jakby tematu nie bylo! Dzięki za wsparcie i porady!!!! Dużo mi dają!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltrona wrote:
    jak ja to zrobilam ze sama siebie cytuje - przepraszam za zaśmiecanie :)
    Tak się śmieję!!! Że obudziłam mojego m. :D nie no ja Ciebie uwielbiam!

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie, ładnie się tak z męzów nabijać :) a oni tyle z nami mają zwłaszcza w te ostatnie dni. ale teraz malpa ku koncowi - byle do owu :)

Kwalifikacja w OAO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    O nie, Ana i opowiadasz mu jak się tak skarżymy i użalamy? (a on się pewnie cieszy, że ma taką normalną żonę) :)
    Mój nie wie i lepiej niech tak zostanie, ale w takim razie już złego słowa na niego, ani na najukochańsza rodzinkę nie napiszę, tylko same superlatywy :D
    Nie no aż takich szczegółow mu nie podaje. Co za dużo to nie zdrowo. Przeważnie dopytuje się O nowe witaminy I chyba zrozumiał że nie jest jedynym facetem Z takim problemem.

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D wiecie co, mój nie ma pojęcia dokladnie co i jak z forum. Wiw że tu pisze. Ale w sumie to to forum faktycznie sprawia że maja oni spokój :D ja juz mysle co tu zrobić w te dni owu. Chyba winoooo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninakli ja Ciebie też. Wydało się w dodatku, że jak męza obgadujesz to on niewinnie śpi obok Ciebie - jeszcze lepiej :)

Kwalifikacja w OAO
  • Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy trochę znajomych z takimi problemami i powiem wam ze oni wiecej rozmawiają niż my bo z tymi moimi kolezankami to iles razy probowalam i nie za bardzo chciały na te tematy rozmawiać. to juz wiecej nawet ja sama z ich mezami. takze moj to wie ze nie on jedyny

Kwalifikacja w OAO
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ