Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja też dzisiaj jakaś bez życia. na jednym wątku dziewczyny pytają O wyniki nasienia gdzie wszystko ponad normę. I ponad 20 mln plemników. My walczymy o każda sztukę. Na drugiM forum dziewczyny kupują ubranka dla dziecka i wozki. wiem że każdy się cieszy ze swojego szczęścia A mi się ryczec chce. A jeśli chodzi O hsg ja darowałam sobie cykl bo mi tak lekarz zalecił I przez tydzień miałam krwawienie więc chciałam żeby ładnie się oczyścilo
-
Przypomiała mi się sytuacja jak odbieralam wyniki męża 7mln. Pani pielęgniarka zaczęła mnie pocieszać że tak mało I dawała rady A ja była szczęśliwa że jest tak dużo aż chciałam skakać Z radości. śmieszne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:25
-
nick nieaktualny
-
ana1122, przepraszam, że wpędziłam Cię w smutek . Wiesz, chyba każda ma swoją historię. Ja po 9cs zmieniłam ginekologa i po pierwszej wizycie okazało się ze mam potworniaka na jajniku i laparoskopia nieunikniona. Jajnik prawy nie działał, przez co w lewym też nie pękały pęcherzyki. Więc czas stracony. A do ginekologa często chodziłam, tym bardziej, że wiedziałam, że chcę mieć dziecko. No cóż tacy lekarze. Podczas laparoskopii sprawdzili mi od razu drożność (na moją prośbę) i wykryli ogniska endometriozy (też usuneli). Dodatkowo wysokie TSH i przeciwciala. Ale się nie poddaję
Jestem z dolnoslaskiego. -
nick nieaktualny
-
Buko na tyle na ile Cię poznałam - jesteś cudownym materiałem genetycznym :)chciałabym poznać jeszcze 10 takich Buko biologia niewazna. A na chrzcinach na przekór wszystkiemu bądź najpiekniejszym gościem w nowej kiecce. bardzo ci współczuję ze muszisz przebrnac przez te zakupy
Little - mi to się co miesiąc wydaje ze juz dluzej tego nie zniose i tak kolejne miesiące mijaja - i co? zniosłam je
Ninkali - uwielbiam Cię masz racje wszystkie jesteśmy tutaj wyjątkowe
Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
sosenka wrote:ana1122, przepraszam, że wpędziłam Cię w smutek . Wiesz, chyba każda ma swoją historię. Ja po 9cs zmieniłam ginekologa i po pierwszej wizycie okazało się ze mam potworniaka na jajniku i laparoskopia nieunikniona. Jajnik prawy nie działał, przez co w lewym też nie pękały pęcherzyki. Więc czas stracony. A do ginekologa często chodziłam, tym bardziej, że wiedziałam, że chcę mieć dziecko. No cóż tacy lekarze. Podczas laparoskopii sprawdzili mi od razu drożność (na moją prośbę) i wykryli ogniska endometriozy (też usuneli). Dodatkowo wysokie TSH i przeciwciala. Ale się nie poddaję
Jestem z dolnoslaskiego.sosenka lubi tę wiadomość
-
Buko wrote:Ana widziałam te wyniki też popatrzyłam z lekką zazdrością, szczególnie na morfologię 16% i jak dla mnie wow.
Zadałam pytanie skąd jesteście a sama nie napisałam to ja Wawa. -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Mój ma morfologię z jednego badania 2,65% a z drugiego (dwa tygodnie później) 2%. W ogóle badania w odstępie dwóch tygodni, a wyniki jakby przy drugim badaniu jakby za przeproszeniem jedno jądro zapomniało po co istnieje, bo wszystkie parametry o połowę niższe.
A co do chrzcin, to jestem przyzwyczajona, w ciągu 2,5 roku zebraliśmy 4 chrześniaków, a w sumie mamy siódemkę, więc może to szczęśliwa liczba i ósme będzie nasze -
A ja dzis znow rozbita. Az mnie maz skrzyczal ze histeryzuje. Ale myslalam ze nowy lekarz nam pomoze, dostalam clo a testy owulacyjne teraz juz wychodza zupelnie czyste:( wczesniej byla chociaz jasna kreska. Nie mam juz zadnej nadziei na owu i pograzam sie w poczuciu beznadziei..
-
Spokojnie Little. A ty tylko testami sprawdzasz? Ja ich w ogóle już nie kupuje bo nigdy mi się nie pokrywały z objawami owulacji a tempka i szyjka są bardziej dla mnie wiarygodne. wiec to ze nie wysikasz to nie znaczy ze owu nie bylo.Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Hej dziewczyny:) ja za kilka minut też opowiem o swoich odczuciach zw z oczekawianiem na dzidzie... staramy sie juz od 14 cykli;/
Dziś robiłam betę, bo okres sie spoznia juz 6 dni i mam tylko dziwne delikatne plamienia... Robiłam raz test i oczywiscie negatyw.. wiec po becie nie wiele sie spodziewam:(
Czekam na wyniki online....