Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
Odpowiedz

Jak sobie radzicie z rozczarowaniem

Oceń ten wątek:
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja też dzisiaj jakaś bez życia. na jednym wątku dziewczyny pytają O wyniki nasienia gdzie wszystko ponad normę. I ponad 20 mln plemników. My walczymy o każda sztukę. Na drugiM forum dziewczyny kupują ubranka dla dziecka i wozki. wiem że każdy się cieszy ze swojego szczęścia A mi się ryczec chce. A jeśli chodzi O hsg ja darowałam sobie cykl bo mi tak lekarz zalecił I przez tydzień miałam krwawienie więc chciałam żeby ładnie się oczyścilo

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomiała mi się sytuacja jak odbieralam wyniki męża 7mln. Pani pielęgniarka zaczęła mnie pocieszać że tak mało I dawała rady A ja była szczęśliwa że jest tak dużo aż chciałam skakać Z radości. śmieszne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:25

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Z Mazowieckiego

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:42

• sosenka Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122, przepraszam, że wpędziłam Cię w smutek :(. Wiesz, chyba każda ma swoją historię. Ja po 9cs zmieniłam ginekologa i po pierwszej wizycie okazało się ze mam potworniaka na jajniku i laparoskopia nieunikniona. Jajnik prawy nie działał, przez co w lewym też nie pękały pęcherzyki. Więc czas stracony. A do ginekologa często chodziłam, tym bardziej, że wiedziałam, że chcę mieć dziecko. No cóż tacy lekarze. Podczas laparoskopii sprawdzili mi od razu drożność (na moją prośbę) i wykryli ogniska endometriozy (też usuneli). Dodatkowo wysokie TSH i przeciwciala. Ale się nie poddaję :)
    Jestem z dolnoslaskiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• sosenka Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko ja też mam prawdopodobnie Hashimoto, dodatkowo tylko kawałek prawego jajnika, lewy cały. Nie ma co narzekać, trzeba działać :D

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko na tyle na ile Cię poznałam - jesteś cudownym materiałem genetycznym :)chciałabym poznać jeszcze 10 takich Buko :) biologia niewazna. A na chrzcinach na przekór wszystkiemu bądź najpiekniejszym gościem w nowej kiecce. bardzo ci współczuję ze muszisz przebrnac przez te zakupy
    Little - mi to się co miesiąc wydaje ze juz dluzej tego nie zniose i tak kolejne miesiące mijaja - i co? zniosłam je :)
    Ninkali - uwielbiam Cię masz racje wszystkie jesteśmy tutaj wyjątkowe :)

Kwalifikacja w OAO
    Będę mamą :)
    Jestem mamá :)
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sosenka wrote:
    ana1122, przepraszam, że wpędziłam Cię w smutek :(. Wiesz, chyba każda ma swoją historię. Ja po 9cs zmieniłam ginekologa i po pierwszej wizycie okazało się ze mam potworniaka na jajniku i laparoskopia nieunikniona. Jajnik prawy nie działał, przez co w lewym też nie pękały pęcherzyki. Więc czas stracony. A do ginekologa często chodziłam, tym bardziej, że wiedziałam, że chcę mieć dziecko. No cóż tacy lekarze. Podczas laparoskopii sprawdzili mi od razu drożność (na moją prośbę) i wykryli ogniska endometriozy (też usuneli). Dodatkowo wysokie TSH i przeciwciala. Ale się nie poddaję :)
    Jestem z dolnoslaskiego.
    Kochana tu Nie ma co przepraszac każda ma swoje smutki I zmartwienia. Ja na twoim miejscu też bym była zadowolona Z tego co jest dla was dobre. Będą w ciąży cieszylabym się że jestem I pewnie tylko to by się liczyło. Ja też co chwilę dowiaduje O problemach, najpierw Prolaktyna później niedoczynność dalej źle wynikI męża I teraz polis. Ale walczę

sosenka lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Ana widziałam te wyniki też popatrzyłam z lekką zazdrością, szczególnie na morfologię 16% i jak dla mnie wow.
    Zadałam pytanie skąd jesteście a sama nie napisałam :) to ja Wawa.
    A jaka morfo maja Wasi jesli mozna spytac?i czy to nie jest jakas zmienna sprawa typu w jednym badaniu wyjdzie tak a w drugim inaczej?

Wysłany: 11 marca 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie dziewczyny ze jestesmy wyjatkowe bo tak dzielnie walczymy mimo ze zycie rzuca klody pod nogi!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wysłany: 11 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko rozwalilas mnie tym jadrem!!!!!!!!:))))

Buko lubi tę wiadomość

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko a to się uzbierało. ja nie mogę

Kwalifikacja w OAO
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buko wrote:
    Mój ma morfologię z jednego badania 2,65% a z drugiego (dwa tygodnie później) 2%. W ogóle badania w odstępie dwóch tygodni, a wyniki jakby przy drugim badaniu jakby za przeproszeniem jedno jądro zapomniało po co istnieje, bo wszystkie parametry o połowę niższe.
    A co do chrzcin, to jestem przyzwyczajona, w ciągu 2,5 roku zebraliśmy 4 chrześniaków, a w sumie mamy siódemkę, więc może to szczęśliwa liczba i ósme będzie nasze :D
    Dużo tych maluszków. My mamy 4 I to 2 nam doszło w ciągu roku. Ale dobrze. Dzieci cieszą

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png

Wysłany: 11 marca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis znow rozbita. Az mnie maz skrzyczal ze histeryzuje. Ale myslalam ze nowy lekarz nam pomoze, dostalam clo a testy owulacyjne teraz juz wychodza zupelnie czyste:( wczesniej byla chociaz jasna kreska. Nie mam juz zadnej nadziei na owu i pograzam sie w poczuciu beznadziei..

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie Little. A ty tylko testami sprawdzasz? Ja ich w ogóle już nie kupuje bo nigdy mi się nie pokrywały z objawami owulacji a tempka i szyjka są bardziej dla mnie wiarygodne. wiec to ze nie wysikasz to nie znaczy ze owu nie bylo.

Kwalifikacja w OAO
  • Pełna_Nadziei_ Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) ja za kilka minut też opowiem o swoich odczuciach zw z oczekawianiem na dzidzie... staramy sie juz od 14 cykli;/

Dziś robiłam betę, bo okres sie spoznia juz 6 dni i mam tylko dziwne delikatne plamienia... Robiłam raz test i oczywiscie negatyw.. wiec po becie nie wiele sie spodziewam:(

Czekam na wyniki online....

• Eltrona Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam kciuki ;)

Kwalifikacja w OAO
  • Pełna_Nadziei_ Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltrona wrote:
    3mam kciuki ;)

Ehhh... szczerze to wątpie że zobacze wynik większy niż 1... :( no alee ponoc nadzieja umiera ost...

‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ