Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro idę na progesteron. I Dziś po stresującej sytuacji W pracy strasznie mnie bolał brzuch W okolicW jajnika Z tego co owu było
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ana ale to myślisz, że coś się dzieje? Dlaczego jest kiepsko?
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:A może zamieszkał i się tak rozpychał?
Ja czekam na @, staram się nie nakręcać, ale wizja tego, że kolejne dwa cykle nie będzie starań, powoduje to, że potrafię sobie każdy objaw wmówić
A odnośnie problemów z zagnieżdżeniem, to tak tylko w ramach ciekawostki, bo raczej nie jako rada, mogę napisać, że jak powiedziałam swojej gin, że zazwyczaj w drugiej połowie cyklu, zdarzają się tak bez powodu dni, że mam cos jak grypę żołądkową, gorączkę, ból brzucha i to tylko jeden dzień i następnego dnia mi przechodzi (zauważyłam to w ostatnich miesiącach), to dostałam acard, co ma ułatwić ewentualne zagnieżdżenie. -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Może i mam, ale ja te wszystkie objawy już miewałam przed @ i dlatego próbuję się nie nakręcać. Bolą mnie piersi tak, że wczoraj jak poszłam na bieżnię to po 30 sekundach musiałam wrócić do marszu, ale kiedyś miałam tak przed każdą @ i jak skarżyłam się na to u swojej poprzedniej gin, to kazała mi okładać się kapustą
boli mnie podbrzusze, ale od samego myslenia o tym czy @ przyjdzie czy nie, to mnie boli.
I tak każdy jeden objaw mogę sobie wytłumaczyć, tak jak mogę go sobie wmówić, bo gdzieś w podświadomości to tkwi. Na szczęście jestem z tych cierpliwych i nietestujących, więc czekam.
Ana, myślisz, że u Ciebie stres blokuje? -
nick nieaktualny
-
Buko wrote:masz jakiś sposób na odstresowanie po pracy? tak żeby odreagować, coś takiego żeby nie myśleć o pracy o staraniach? o nicyzym poza tym co właśnie robisz?
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Na mnie tak działał basen jak chodziłam, bo jedyne o czym myślałam, to żeby się nie utopić z moimi umiejętnościami pływania ale głowa na godzinę kompletnie wyłączona od innych spraw
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ana, ciężkie, ale jak mówi mój mąż, jak na coś narzekam: nikt nie mówił, że będzie łatwo. Więc głowa do góry i postaraj się znaleźć coś co Cię odstresuje
niedawno korzystałam też z fitnessu na ps3 i tam jeden z programów to odstresowywacz czyli uderzanie w manekina też pomagało całkiem nieźle -
Buko sama bym chetnie poszla pouderzac manekina:p Ana a nie mozecie sprawic sobie zwierza? Ktoras dziewczyna kiedys napisala ze kupili i zaraz zaszla w ciaze a to bylo podobno jak sie juz pogodzili ze beda bezdzietni.
Dziewczyny fajnie macie ze sa jakies objawy, chocby byly niepewne. Zawsze to daje jakas nadzieje.
Nie to co ja, u mnie nie dzieje sie nic. Zero sluzu, zero bolu piersi czy czegokolwiek innego czyli cykl jak kazdy inny:( w dodatku podejrzewam ze pecherzyk mi nie pekl bo jak siadam to czuje uwieranie w jajniku. Juz nie mam sily przezywac kolejnego rozczarowania:( -
nick nieaktualny
-
Już po I jestem trochę zła. bo Dowiedziałam się że W sobotę też pobieraja a ja nie wiem czy owu była W pt czy w sobotę. Mam nadzieję że wynik będzie dobry I nie będę myśleć nad nim
-
nick nieaktualny