Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Zimno ma być
moje też czekają, ale póki co ugaduję męża, że to przecież też Jego okna, więc gdzie tu sprawiedliwość, że zawsze ja myję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale fajnie ze jestescie sie juz zdazylam stesknic przez ta ciszę
ana ja ostatnio miałam 9,8, więc u Ciebie zajebiście.
Buko też tak mam ze przed @ równcxześnie mam nadzieje i sobie mówie ze nic z tego - ta schizofrenia to strasznie upierdliwa sprawa
Mi ovufriend jeszcze nie pokazał owu ale mi sie wydaje ze już jestem po.
Miałyście kiedyś plamienie w trakcie owu - taką zywo czerwoną krew w śluzie, bo mi sie cos takiego pierwszy raz zdarzyło . słyszalam o tym ale i tak sie wystraszylam.
buko z tym acardem tez cos slyszalam ze to działa. kurcze mialabym ochote sprobowac ale sie boje sama eksperymentowac. jak sie po tym czujesz? to podobno rozrzedza krew - nie masz od tego zalewu w trakcie @Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualny
-
Chyba sobie sprawię takie cudo. ale mega sprawa.
i z acardem moze tez wato poprobowac. tylko tak glupio mi zapytac lekarza ze tak szukam lekow na wlasna reke, bo mam do niego 100% zaufania. jak myslicie jak to zrobic zeby nie urazic?Kwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
Buko wrote:O jak fajnie z pieskiem ja niestety nie mogę mieć przez alergię i tak mam świnkę morską, która mnie uczula trochę i mój tato, też alergik, bez przerwy mi powtarza, że muszę ją oddać. A ja tak nie chce, bo to nasze takie małe dziecko na tą chwilę
A uderzanie manekina, nawet takiego na PlayStation jest naprawdę dobre, teraz kończy mi się karnet na fitness i nie przedłużam, bo już mi się nie chce tam chodzić, to wrócę do tego i będę regularnie biła wirtualnego manekina, albo worek treningowy zawsze mogę sobie wyobrazić, że to konkretna osoba i dam upust swoim marzeniom
A z objawami to ja czuję się trochę jak schizofrenik, bo jeden głos w mojej głowie mówi: tym razem to objawy ciąży, a drugi mówi: nie bądź głupia, tu nie ma nic nowego czego byś nie miała do tej pory, więc @ przyjdzie punktualnie. Wyląduje kiedyś u psychiatry
Ana i trzymam kciuki za dobre wyniki. LittleGirlBlue, a za Ciebie żeby jednak pęcherzyk pękł. A powiedz mi, jeżeli u Ciebie pęcherzyk nie pęka, to co się z Nim wtedy dzieje?
Objawy ciazy moga byc podobne do tych z normalnej fazy lutealnej wiec nic dziwnego ze sie zastanawiasz! Wiadomo ze kazda z nas w ten drugiej fazie jest wyczulona na kazdy znak organizmu ze moze sie jednak udalo.
Jak nie peka to albo sie wchlania do nastepnego cyklu albo powstaje torbiel ktora jednak tez sie zawsze wchlania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:38
-
LittleGirlBlue wrote:Jak dla mnie bomba, z tego co kojarze norma jest do 27? Wiec moze ciaza? ja robilam progesteron raz i bylo 11. Robie znowu w poniedzialek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem na forum już od jakiegoś czasu... ale chyba dopiero dziś poczułam się aż tak strasznie źle.. chyba odjedę z OF albo nie wiem co....
wydłużony cykl ma maksa... 38dzień dziś... nigdy takich nie miałam.. ale już 3 test negatywny.... no i temp dziś poleciała w dół.. także @ idzie...
ja już chyba nie ogarniam.... marzenia z córeczki znowy prysły...
aż sie dziś pierwszy raz z tego powodu poryczałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 07:33
Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny