Jak sobie radzicie z rozczarowaniem
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyzia dziękuję za Twoje słowa. to duże pokrzepienie.
Buko sama moglabym napisac taki post o swoim mezu bo nie raz konflikt o to sama.
z tym piwem to wam powiem ze tez tych chlopow nie rozumiem.
U nas nieplodosc tez powoduje duze napiecia konflikty, czasami glupie slowa obaczanie sie nawzajem. to jest bardzo dla mnie bolesne i jestesmy tym wyczerpani. chociaz tak z perspektywy to mi sie wydaje ze nas to bardziej scali niz podzieli i moj maz o ile w same starania nie jest super zaangazowany o tyle w trudnych momentach jest megawsparceim.
Dziewczyny ja to juz mialam finiszowac ale lekarka wysyla mnie na jeszcze jedno badanie. a co tam damy sobie ostatnią szanse
Kto mial histeroskopię ręka do góry - proszę o informację jak to wygląda, jak samopoczucie po i ile czasu się do siebie dochodzi ?
buziaki dla wasKwalifikacja w OAO
Będę mamą
Jestem mamá -
nick nieaktualnyNuteczka mi moją gin dala w tym celu acard, jak po opisywanych przeze mnie problemach zaczęła podejrzewać problemy z zagniezdzeniem.
A co do naszych panów to powiem tylko tyle że oni naprawdę są chyba z Marsa.
Jak ja dziś rano powiedziałam swojemu, żeby jakoś uargumentowac to że należy co 2-3 dni, że po dłuższej przerwie to nie mamy wielkich szans na ciążę bo wtedy już większość jego plemników jest za słaba abo martwa, to on z calej mojej wypowiedzi zrozumial to: twoje plemniki są za słabe i dlatego nie możemy zajść w ciążę, koniec. Zupełnie nie to miałam na myśli i nawet przez chwilę nie pomyślałam że tak to odebrał. -
Dziewczyny A jak bierzecie ten acard bo ja właśnie sobie kupilam? Była promocja 60 tab po 3.85
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:07
-
Nuteczka91 wrote:Raz dziennie po posiłku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:21
-
nick nieaktualnyAna ja biorę wszystko razem: acard, euthyrox i folik, zaraz po wstaniu z łóżka. Biorę przez cały cykl, tak mi kazała gin. Niektóre dziewczyny biorę np tylko w drugiej połowie albo przez kilka dni po owu i odstawiamy na czas @ żeby nie była zbyt intensywna ale ja u siebie nie zauważyłam roznicy
-
Czesc Dziewczyny, jejku ale mnie tu dlugo nie bylo! Ale mamy teraz w domu ogromny remont i choc czasem zagladalam na forum to jednak nie bardzo mialam czas napisac.
Widze ze jest wsrod nas juz jedna przyszla mamusia-Zyzia, gratulacje! zwlaszcza ze dzisiaj jest swieto Mam:)
U mnie po staremu czyli ciazy brak.Dostalam nowy lek i zobaczymy.
Czytam o tych Waszych mezach i wspolczuje, akurat moj jest bardzo zaangazowany w starania pod kazdym wzgledem. Nawet nie bardzo wiem co Wam doradzic.
No a co do piwka to moj tez lubi, chyba kazdy facet. Cos w tym piwku musi byc;)
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Żeby nie było że zawsze narzekam na swojego męża to dziś muszę go pochwalić bo już rzy grillu miał łapać za piwko ale poprosiłam żeby nie pił i bez żadnego ale odstawił
Littlegirlblue już się zastanawiałam gdzie się podziewasz -
nick nieaktualnyAna coś w tym jest. Ja czasem myślę o tym pod swój kątem, że staram się nie pić alkoholu w drugiej połowie cyklu. Ja swojemu mężowi raczej nie ograniczalam piwa w żaden sposób, teraz tylko trochę pilnuje ale przez leki, które dostał na 3 miesiące, ale to dlatego że obawiam się że skoro alko jest zakazany to mogą być jakieś interakcje z lekiem
-
nick nieaktualny
-
Ale pysznosci mialyscie wczoraj na obiad:D a jakie oni leki biora ze piwa nie wolno?
Ja tez nie wypije teraz piwka bo faszeruja mnie okrutnie lekami, gdzie w ulotce pisza zeby nie pic. Dla mnie zaden problem, i tak rzadko pije.
Buko dolaczam sie do zyczen-zeby szybko zostal tatusiem! (A Ty mamusia:)
Dziewczyny a Wy jakies nowe leki probujecie? Bo u mnie co cykl to jakas nowosc i zastanawiam sie czy to standardowe postepowanie:) -
nick nieaktualnyBiorą clo. Muszę chyba poczytać dlaczego jest taki bezwzględny zakaz alkoholu bo szczerze mówiąc to nie wiem.
Ja nie testuje żadnych nowych leków, nawet się nad tym zastanawiałam bo oprócz acardu moja gin nic mi nie proponowała. Jeszcze dwa cykle i Idę znowu do Niej to zobaczę co zaproponuje