X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
Odpowiedz

Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    U mnie właśnie jest na odwrót, wole jak ktoś mną zarządza. ;-) Nie spełniłabym się w roli kierownika :P
    Zyczę Tobie aby Twój biznes wypalił, u nas jest za mała miejscowość na co kolwiek ;-/ Wiem bo miałam już swój biznes
    Dziękuję Ci bardzo. Jestem myśli że wiele zależy ode mnie i musi się udać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Frelcia - może jakaś kawka jak przyjedziesz do Wro?

Ja powiedziałam szefowej, bo nie jestem w stanie pracować i na szczęście przyjęła bardzo po ludzku i kazała mi wziąć wolne kilka dni. Mąż wziął też dzisiaj wolne i będzie ze mną.
    Zobaczymy. Bo jadę z Mężem i Szwagierką ze Szwagrem.
    Trzymaj się nam dzielnie :*:*:* ściskam mocno

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiola - tulam <3
    Luna - chyba chodzi o to, że przy żylaku może się podnieść temperatura jąder i przez to plemniki mogą mieć gorsze parametry.
    Czarna - mój mąż ma dready i mówię na niego pieszczotliwie Tarzan.

nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzucho napieprza okresowo ale staram się jeszcze mieć nadzieję... no żeby była podwójna owulacja i nic ?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zaczyna kaszleć, słucham recepty na idealne lekarstwo, ratujcie

• Meśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    W rosmanie raz chcialam kupici kosztowały 12 zł o zgrozo!!!!
    W cerfurze widziałam po 6 zł i w aptekach teżw takiej cenie.

W Rosmanie są po 9,99 zł. Nie wybrzydzałam bo wyskoczyłam tylko na chwilkę z pracy żeby to zalatwic. Gdybym miała kupic po pracy to juz M. by sie interesowal po co chce do apteki isc a to ma byc niespodzianka :)

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Brzucho napieprza okresowo ale staram się jeszcze mieć nadzieję... no żeby była podwójna owulacja i nic ?!

Trzymam kciuki żeby bóle były na kropka :) skoro cud bo dwie owulacje to niech sie cudem skonczy :)

Frelcia lubi tę wiadomość

Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    W rosmanie raz chcialam kupici kosztowały 12 zł o zgrozo!!!!
    W cerfurze widziałam po 6 zł i w aptekach teżw takiej cenie.
    Ja kupuje hurtem na allegro :D często są po 4 zl :)

Amy333, pilik lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Kurczaki, miałyście kiedyś takie porypane zapalenie pęcherza, że rano szczypie, sikanie co 15 minut i krew w moczu, a potem tylko trochę boli, sik normalny i tylko 1 raz w robocie? A zjadłam tylko trochę żurawiny i zapiłam wodą z octem jabłkowym... Czyżbym znalazła cudowne lekarstwo?!
    Do rzeczy - obstawiacie, że się rozkręci, czy przejdzie całkiem? Bo może trzeba by się do lekarza zapisać, cobh mnie wykurować do wymazu i hsg. Hilfeeeee
    Nika nie bagateluzuj tego. Albo jakieś furaginum sobie kup albo do lekarza się przejdź. Też miałam mocz z krwią i mi zapalenie na nerki przeszło. Boli jak cholera. Rób porządek z czarostwem.

Czarna81
    22 cs.
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:
    Nika nie bagateluzuj tego. Albo jakieś furaginum sobie kup albo do lekarza się przejdź. Też miałam mocz z krwią i mi zapalenie na nerki przeszło. Boli jak cholera. Rób porządek z czarostwem.
    No właśnie tak chciałam, jak jeszcze się rano zwijałam w łazience, a teraz nie wiem, bo wygląda jakby ręką odjął... Ale może to kolejny atak tylko czeka, aż będę na dworzu gdzieś daleko od toalety!

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Trzymam kciuki żeby bóle były na kropka :) skoro cud bo dwie owulacje to niech sie cudem skonczy :)
    Dziękuję Słoneczko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle byłam w toalecie i na bieliźnie zauważyłam jedną, małą kropkę !! brązowawo-różową... Jezu żeby to była implantacja!

lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Luuna Ekspertka

Wysłany: 10 października 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Misiola - tulam <3
    Luna - chyba chodzi o to, że przy żylaku może się podnieść temperatura jąder i przez to plemniki mogą mieć gorsze parametry.
    Oo no wlasnie ;-)

https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

• Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Misiola - tulam <3
    O, to fajnie! Podobają mi się, choć sama bym sobie nie zrobiła. Ale jeszcze w liceum miałam chłopaka z dredami :-) Ech, stare czasy... ;-)
    A myślałam że może biega Ci po mieszkaniu waląc się w pierś i krzycząc ooooijoooijooo :-D :-D :-D

Frelcia, lamka lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiola Tulę :(
    Frelcia Trzymam kciuki żeby to implantacja była <3
    Summer Może tym razem też z tego jajnika pójdzie owulka. Nie zawsze jest naprzemiennie. Trzymam mocno kciukasy za Twój cykl.
    Amy tulę Skarbie :* :(

No dobra tyle miałam do nadrobienia, że już połowę zapomniałam do kogo mam napisać. Przepraszam kogo pominęłam.

Amy333 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem zalamana... :(

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:

Co sie dzieje :(?

Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Misiola Tulę :(
    Frelcia Trzymam kciuki żeby to implantacja była <3
    Summer Może tym razem też z tego jajnika pójdzie owulka. Nie zawsze jest naprzemiennie. Trzymam mocno kciukasy za Twój cykl.
    Amy tulę Skarbie :* :(

No dobra tyle miałam do nadrobienia, że już połowę zapomniałam do kogo mam napisać. Przepraszam kogo pominęłam.

Trzymaj mocno! pierwszy raz się z czymś takim na bieliźnie spotkałam. Myślałam że mam omamy ale specjalnie nosze jasną bieliznę żeby obserwować śluz

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Kochana co jest?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście niesamowite,przy was nie da sie nudzić,mimo,że się w sumie nie udzielam,to nie potrafię się z wami rozstać,uwielbiam was.Przytulam te,którym się nie udało i trzymam kciuki za najbliżej testujące.Ja ogólnie nie czuję się jakobym była w ciąży,mdłości minęły już od 2 tygodni,za tydzień mam prenatalne,trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze :).

Czrna 81, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Bocianiątko, malka, Karma88 lubią tę wiadomość

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ