Jesienne Fasolki - październikowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:U mnie właśnie jest na odwrót, wole jak ktoś mną zarządza. Nie spełniłabym się w roli kierownika
Zyczę Tobie aby Twój biznes wypalił, u nas jest za mała miejscowość na co kolwiek ;-/ Wiem bo miałam już swój biznes -
nick nieaktualnylamka wrote:Frelcia - może jakaś kawka jak przyjedziesz do Wro?
Ja powiedziałam szefowej, bo nie jestem w stanie pracować i na szczęście przyjęła bardzo po ludzku i kazała mi wziąć wolne kilka dni. Mąż wziął też dzisiaj wolne i będzie ze mną.
Trzymaj się nam dzielnie :*:*:* ściskam mocnolamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiola - tulam
Luna - chyba chodzi o to, że przy żylaku może się podnieść temperatura jąder i przez to plemniki mogą mieć gorsze parametry.
Czarna - mój mąż ma dready i mówię na niego pieszczotliwie Tarzan.nowa na dzielni, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:W rosmanie raz chcialam kupici kosztowały 12 zł o zgrozo!!!!
W cerfurze widziałam po 6 zł i w aptekach teżw takiej cenie.
W Rosmanie są po 9,99 zł. Nie wybrzydzałam bo wyskoczyłam tylko na chwilkę z pracy żeby to zalatwic. Gdybym miała kupic po pracy to juz M. by sie interesowal po co chce do apteki isc a to ma byc niespodzianka19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Frelcia wrote:Brzucho napieprza okresowo ale staram się jeszcze mieć nadzieję... no żeby była podwójna owulacja i nic ?!
Trzymam kciuki żeby bóle były na kropka skoro cud bo dwie owulacje to niech sie cudem skonczyFrelcia lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
-Monika- wrote:W rosmanie raz chcialam kupici kosztowały 12 zł o zgrozo!!!!
W cerfurze widziałam po 6 zł i w aptekach teżw takiej cenie.Amy333, pilik lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kurczaki, miałyście kiedyś takie porypane zapalenie pęcherza, że rano szczypie, sikanie co 15 minut i krew w moczu, a potem tylko trochę boli, sik normalny i tylko 1 raz w robocie? A zjadłam tylko trochę żurawiny i zapiłam wodą z octem jabłkowym... Czyżbym znalazła cudowne lekarstwo?!
Do rzeczy - obstawiacie, że się rozkręci, czy przejdzie całkiem? Bo może trzeba by się do lekarza zapisać, cobh mnie wykurować do wymazu i hsg. HilfeeeeeCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nika nie bagateluzuj tego. Albo jakieś furaginum sobie kup albo do lekarza się przejdź. Też miałam mocz z krwią i mi zapalenie na nerki przeszło. Boli jak cholera. Rób porządek z czarostwem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Misiola - tulam
Luna - chyba chodzi o to, że przy żylaku może się podnieść temperatura jąder i przez to plemniki mogą mieć gorsze parametry.
Czarna - mój mąż ma dready i mówię na niego pieszczotliwie Tarzan.https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
lamka wrote:Misiola - tulam
Czarna - mój mąż ma dready i mówię na niego pieszczotliwie Tarzan.
A myślałam że może biega Ci po mieszkaniu waląc się w pierś i krzycząc ooooijoooijoooFrelcia, lamka lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Misiola Tulę
Frelcia Trzymam kciuki żeby to implantacja była
Summer Może tym razem też z tego jajnika pójdzie owulka. Nie zawsze jest naprzemiennie. Trzymam mocno kciukasy za Twój cykl.
Amy tulę Skarbie :*
No dobra tyle miałam do nadrobienia, że już połowę zapomniałam do kogo mam napisać. Przepraszam kogo pominęłam.Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Misiola Tulę
Frelcia Trzymam kciuki żeby to implantacja była
Summer Może tym razem też z tego jajnika pójdzie owulka. Nie zawsze jest naprzemiennie. Trzymam mocno kciukasy za Twój cykl.
Amy tulę Skarbie :*
No dobra tyle miałam do nadrobienia, że już połowę zapomniałam do kogo mam napisać. Przepraszam kogo pominęłam.
Trzymaj mocno! pierwszy raz się z czymś takim na bieliźnie spotkałam. Myślałam że mam omamy ale specjalnie nosze jasną bieliznę żeby obserwować śluz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście niesamowite,przy was nie da sie nudzić,mimo,że się w sumie nie udzielam,to nie potrafię się z wami rozstać,uwielbiam was.Przytulam te,którym się nie udało i trzymam kciuki za najbliżej testujące.Ja ogólnie nie czuję się jakobym była w ciąży,mdłości minęły już od 2 tygodni,za tydzień mam prenatalne,trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze .
Czrna 81, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Bocianiątko, malka, Karma88 lubią tę wiadomość