kłócie jajników i brzucha po ovu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
U mnie ból jajników trwa od ok. 2 miesięcy. @ powinna przyjść wczoraj, ale jej nie ma. Poprzednia trwała niecałe 2 dni (a do tej pory miałam mniej więcej tygodniowe). Boję się testować, bo poprzednie testy wychodziły negatywne. Odczekam jeszcze trochę, ale chyba więcej sobie wmawiam. Tak bardzo chciałabym żeby się udało <marzy>Szczęściu trzeba pomagać.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatni stosunek był w dniu 6 stycznia, był to 16 dzień cyklu. Uprawialismy stosunek po stosunku, bez umycia się przez partnera. Po cichu liczę, ze może będzie ciaza wczoraj bardzo rywal mnie lewy jajnik. W pierwszej ciazy się staraliśmy i udało się w drugim cyklu. Synek ma już 4 latka.
-
nick nieaktualny
-
wrote:Uprawialismy stosunek po stosunku, bez umycia się przez partnera.
A odpowiadając na pytanie: Czy znacie kogo kto zszedł w ciaze przy stosunku przerywanym?
nie znam nikogo takiego, ale każdy przypadek jest indywidualny i nigdy nie ma 100% pewności.
Szczęściu trzeba pomagać.. -
Mnie w tym cyklu bolały jajniki- naprzemian z przewagą lewego, choć z prawego była owulacja. Potem (ok.4 dpo) miałam uczucie ciągnięcia w pachwinach przez cały dzień i potem znów ból jajników. Ok.9 dpo jednorazowe silne ukłucie i dalej ból miesiączkowy. I jestem w ciąży Ja w zasadzie za każdym razem wiedziałam, że jestem w ciąży i tym też. Także taki ból w podbrzuszu może zwiastować ciążę Ja w normalnych cyklach ból miałam dopiero 2 dnia miesiączki.
Margaretka89, MamaFilipka lubią tę wiadomość
-
Hej. Jestem tu nowa. Staram sie z mezem o 2 dziecko. Synek ma prawie 6 lat. Staramy sie od 3 mc,wczesniej bralam tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu tabletek moje cykle sa nieregularne... w listopadzie trwal 26 dni,w grudniu 28 dni a w styczniu 30 dni. Dzisiaj jest moj 16 dzien cyklu,bol owulacyjny i odczucie nabrzmialej macicy,jakby byla wzdeta (tak mi sie zdaje)byl wczoraj,od 13dc do 15dc mialam rozciagliwy sluz a dzisiaj juz jest wodnisty,szyjka miekka i nisko byla 14 dc,15 dc i 16 dc (dzisiaj) wysoko i srednio miekka. Pierwszy cykl mierze temp i same fale dunaju,wiec tak naprawde niewiem czy owu byla czy dopiero bedzie choc po zmiennym sluzie mysle ze juz po owulacji o ile sie odbyla. zaczynam testowac 18 lutego (27 dc). Boje sie kolejnego rozczarowania.
-
ja mam od 4 dni dziwne bole na dole brzucha i kłuł mnie prawy jajnik,to sie zaczęło jakoś po tygodniu od owulacji i w tym samym czasie był stosunek(przerywany)bo szczególnie się nie staramy,dodatkowo też jakies dziwne przeziebienie mnie wzięło,brzuch jak balon,zaparcia,temperatury nie mierze,bo ciągle zapominam a mierzyc o róznych porach dnia to nie sztuka.
Wybuchowa niczym Etna -
Cześć! Jestem nowa. Nie wiem czy miałam ovu czy nie. Odstawiłam niedawno plastry. Mój bardzo chciałby mieć dziecko. Od kilku dni mam uczucie kłucia raz w prawym raz w lewym jajniku. Piersi ledwo mogę dotknąć. Myślicie, że zaraz po odstawieniu anty mogłam zaskoczyć. Do dnia @ jeszcze trochę brakuje.
-
Hej! Ja też jestem nowa.
U mnie akurat występuje późno owulacja (polecam mierzenie temperatury).
A więc ok 28dc owulacja, dzisiaj 41 dc, więc teoretycznie jutro @ powinna się zjawić.
A tutaj nic. Tylko te ciągłe kłucie w podbrzuszu (jakby ktoś szpileczkami mnie tam traktował!).
Może u mnie brak objawów jest objawem ?