Która z was jest świeżo po owulce???
-
WIADOMOŚĆ
-
Prawda od środy to się mogło baaaardzo dużo zmienić ☺️ super ze wszystko ok, mam nadzieje ze to dobry znak! ☺️
Jusia, ja tez chce już plamienie.. 😂 Faktycznie w tym miesiącu idziemy łeb w łeb, obyśmy w przyszłym razem testowały i się cieszyły 🤭😄Jusia88 lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Karo123 wrote:Prawda od środy to się mogło baaaardzo dużo zmienić ☺️ super ze wszystko ok, mam nadzieje ze to dobry znak! ☺️
Jusia, ja tez chce już plamienie.. 😂 Faktycznie w tym miesiącu idziemy łeb w łeb, obyśmy w przyszłym razem testowały i się cieszyły 🤭😄
No taka mam nadzieje ✊🏻✊🏻Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
( operacja jajowód zachowany )
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Zrost lewego jajnika z macicą
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
12.10 Wizyta 👩🏼⚕️ CRL 3cm 😍
03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙
Marcel 23.04.2022 16:51
Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰
-
Melduje brak @ i negatywny test rano 🥺 Jak się nic nie zmieni to po weekendzie chyba czeka mnie wizyta17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualny
-
Przychodzi co miesiąc okres to człowiek robi drame, nie przychodzi okres to tez niedobrze 😂 No nie da nam się dogodzić... 🙈
Linka94, Jusia88 lubią tę wiadomość
Zrobiłam rzecz zabronioną, wyjęłam test z kosza i spojrzałam i jest cien cienia cienia na dodatek szary (bobo strumieniowy), grubo po czasie, wiem ze nic nie znaczy, czekam na kubeł zimnej wody, proszę nakrzyczcie ze nie wolno wyciągać testów z kosza i robić sobie nadzei bez sensu bo człowiek nic się nie uczy na błędach i dalej głupi! 🥵☹️17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
Karo123 wrote:Zrobiłam rzecz zabronioną, wyjęłam test z kosza i spojrzałam i jest cien cienia cienia na dodatek szary (bobo strumieniowy), grubo po czasie, wiem ze nic nie znaczy, czekam na kubeł zimnej wody, proszę nakrzyczcie ze nie wolno wyciągać testów z kosza i robić sobie nadzei bez sensu bo człowiek nic się nie uczy na błędach i dalej głupi! 🥵☹️👨- ciężki OAT ❌
👩🏼 - AMH 7,26
- PCOS ❌️
1 IVF VI.2024 ❌️ - brak zarodków
2 IVF IX.2024 🙏 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Zrobiłam rzecz zabronioną, wyjęłam test z kosza i spojrzałam i jest cien cienia cienia na dodatek szary (bobo strumieniowy), grubo po czasie, wiem ze nic nie znaczy, czekam na kubeł zimnej wody, proszę nakrzyczcie ze nie wolno wyciągać testów z kosza i robić sobie nadzei bez sensu bo człowiek nic się nie uczy na błędach i dalej głupi! 🥵☹️
-
Daisy, Anka - właśnie pojawiło się plamienie, na szczęście zanim w mojej głowie zdąrzyła rozbuchać ogromna nieracjonalna nadzieja, także bolało stosunkowo krótko. Człowiek się stara już tyle miesięcy i dalej głupi 🤦🏼♀️😅...
Także jutro może już pełnoprawnie wkroczę w lutowy wątek, podczytuje i lutowy i styczniowy ale przez mój nieogarnięty cykl nie umiałam się tam wbić w rozmowę. Widziałam ze pod koniec stycznia posypały się pięknie ⏸ 💚, mam nadzieje ze i my niedługo dołączymy do tego grona
Linka94 wrote:U mnie 12 dni spóźnienia i ani słuchu ani widu
Mam nadzieje ze sytuacja szybko się wyjaśni , ja bym chyba ześwirowała 🙈Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
-
Karo123 wrote:Daisy, Anka - właśnie pojawiło się plamienie, na szczęście zanim w mojej głowie zdąrzyła rozbuchać ogromna nieracjonalna nadzieja, także bolało stosunkowo krótko. Człowiek się stara już tyle miesięcy i dalej głupi 🤦🏼♀️😅...
Także jutro może już pełnoprawnie wkroczę w lutowy wątek, podczytuje i lutowy i styczniowy ale przez mój nieogarnięty cykl nie umiałam się tam wbić w rozmowę. Widziałam ze pod koniec stycznia posypały się pięknie ⏸ 💚, mam nadzieje ze i my niedługo dołączymy do tego grona
Ufff jest plamienie u Ciebie , u mnie już 🐒 pełną gęba się rozkręciła, w poniedziałek mam wizytę w klinice i okaże się kiedy sono Hsg 😅tak jak mówisz bardzo chcemy żeby 🐒 nie przyszła ale jak nie ma ⏸ to tez niedobrze że nie przychodzi 😅 tez chciałam się zapisać na wątek lutowy ale nie wiem kiedy sono co lekarz zaleci itd póki co skupiam się na tymKaro123 lubi tę wiadomość
Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
-
No już idzie dostać kota , zwłaszcza że ta wczorajsza wizyta nic zupełnie nie wyjaśniła.
Jestem pół roku po odstąpieniu tabletek anty. Raz w życiu okrea spóźnił mi się jeszcze przed tabletkami ale to tylko kilka dni i spowodowane to bylo oddaniem krwi . Także już męczy mnie ta sytuacja i jeszcze prawie 2 tyg teraz -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Daisy, Anka - właśnie pojawiło się plamienie, na szczęście zanim w mojej głowie zdąrzyła rozbuchać ogromna nieracjonalna nadzieja, także bolało stosunkowo krótko. Człowiek się stara już tyle miesięcy i dalej głupi 🤦🏼♀️😅...
O tak na styczniowym tyle kresek się posypało że miło czytać 🤩 u nas w końcu też się wydarzy 🍀🍀Karo123, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Linka94 wrote:Ooo kurczę, aż zazdroszczę tej @ 🙈
Nie dziwie się... Mnie te kilka dni spóźnienia już wykańczało, co dopiero u Ciebie 12 dni 😯 Trzymaj się tam i dawaj znać! Ja dalej trzymam kciuki ✊17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
Jusia dobrze ze się doczekałas tej @ i będziesz mogła planować to hsg, to już zawsze duży krok do przodu ✊
Anka, jakieś plany albo zmiany na ten cykl? ☺️
Ja kupiłam niepokalanka i planuje do owulacji brac. W sumie kupiłam go bo widziałam ze dziewczyny biorą... nie wiem co miałby podziałać (😅) ale myśle ze w małej dawce nie zaszkodzi 🙂 Do tego będę brac drugi cykl NAC i na pewno wiesiołek bo w tym cyklu baaaaaardzo mi poprawił śluz. Do tego wracam do regularnych delikatnych treningów w domu bo przez grudzień trochę odpuściłam. I spobuje chyba znow z monitoringiem może tym razem jajko mnie nie zrobi w jajo 😜 Taki mam plan 💪Jusia88 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙