X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Która z was jest świeżo po owulce???
Odpowiedz

Która z was jest świeżo po owulce???

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2021, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka94 wrote:
    40 dzień cyklu , okresu nadal brak, środa do lekarza. Wczoraj mdłości od rana do wieczora. Nic już nie rozumiem 🤣

Do tez ze masz lekarza jutro to może coś się wyjaśni 🤔 u mnie tez okresu brak odstawiłam progesteron w tamta środę a okres nie chce przyjąć , testy tez białe 😒

• Karo123 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia88 wrote:
    Do tez ze masz lekarza jutro to może coś się wyjaśni 🤔 u mnie tez okresu brak odstawiłam progesteron w tamta środę a okres nie chce przyjąć , testy tez białe 😒

Co z tym styczniem... 🙈 U mnie tez już powinna być dziś @ a nie ma, testy białe, temp jeszcze dziś wzrosła , objawow ani na okres ani na ciąże

17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2021, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia88 wrote:
    Dlugo to już trwa konsultowałas z ginem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2021, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Dlugo to już trwa konsultowałas z ginem?

Jeszcze nie ale jak do jutra nie dostane to zadzwonię do kliniki, i zapytam co z tym zrobić a myślałam ze już w tym tyg pójdę bo miałam się zgłosić miedzy 3-5 dc na badania a później na sono a tu się wszystko przesuwa 😒

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Co z tym styczniem... 🙈 U mnie tez już powinna być dziś @ a nie ma, testy białe, temp jeszcze dziś wzrosła , objawow ani na okres ani na ciąże

Co my się mamy z tym styczniem 🙈🙈 u Ciebie może jeszcze nie wszystko stracone skoro tempka wzrasta :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia88 wrote:
    Jeszcze nie ale jak do jutra nie dostane to zadzwonię do kliniki, i zapytam co z tym zrobić a myślałam ze już w tym tyg pójdę bo miałam się zgłosić miedzy 3-5 dc na badania a później na sono a tu się wszystko przesuwa 😒
    Najgorsze właśnie jak się ma plany to ten okres nie chce przyjść...

Jusia88 lubi tę wiadomość

• Daisy90 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo, u Ciebie wykres wygląda bardzo ładnie więc oby tak dalej ✊
    U mnie dziś przyszła @ więc cykl oficjalnie zakończony porażką.

👨- ciężki OAT ❌

👩🏼‍ - AMH 7,26
    - PCOS ❌️

1 IVF VI.2024 ❌️ - brak zarodków
    2 IVF IX.2024 🙏
  • Karo123 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy90 wrote:
    Karo, u Ciebie wykres wygląda bardzo ładnie więc oby tak dalej ✊
    U mnie dziś przyszła @ więc cykl oficjalnie zakończony porażką.

Niby ładna temp ale testy bialutkie 😒 Od popołudnia na dodatek zaczęłam czuć podbrzusze jak na @ także chyba jutro do Ciebie dołączę. Luty musi być nasz!

👱🏻‍♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️‍🩹, CB 💔, Mój Cud 💙
  • Linka94 Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2021, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal @ brak ...

• AlexiS Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2021, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dziś 30dc, owulacja potwierdzona testem i temperaturą 19dc. Jeszcze nie testowałam.... Czekam do 35 dc, tyle trwał mój najdłuższy cykl do tej pory. Choć w sumie czuję już podbrzusze.

03.2020 - odstawienie tabletek
    05.2020 - początek rozregulowanych cyklów, zlecona luteina 16-25dc
    12.2020 - zaczynamy śledzenie cyklu na poważnie...
  • Linka94 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 43 dc , okresu brak, wczoraj testowałam raz jeszcze, wydawało mi się że była kreseczka ale tak słabo widoczna, tylko pod światło i pod kątem, że już sama nie wiem czy sobotę nie wkrecam 🙈🙊🙉 o 10 wizyta u gina

Karo123 lubi tę wiadomość

• Karo123 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexis trzymam kciuki ✊
    Linka94 daj znać co po wizycie ☺️ masz zdjęcie testu? Wrzuć to może razem rozszyfrujemy ☺️

U mnie temp lekko w dół, także może w końcu przyjdzie @ i zacznę kolejny cykl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 09:04

• Linka94 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie , próbowałam zrobić aby podesłać kuzynce, która właśnie cieszy się miesięcznym brzdącem , ale aparat nawet tego nie uchwycil

• Linka94 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli to ciąża to jakiś 5-6 tydz więc niewiele pewnie i gin zobaczy

• Karo123 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ciąży może nie zoabczyc jeśli testy wychodzą ujemne to by była za mała beta jeszcze... Ale ewentualnie może wykluczyć inne przyczyny, czy nie zrobiła się torbielka itd :)

Jusia a co u Ciebie?

Ja dzisiaj rano nie testowałam, ale temp lekko w dół, @ nie widać... 🙄

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2021, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo123 wrote:
    Alexis trzymam kciuki ✊
    Linka94 daj znać co po wizycie ☺️ masz zdjęcie testu? Wrzuć to może razem rozszyfrujemy ☺️

U mnie temp lekko w dół, także może w końcu przyjdzie @ i zacznę kolejny cykl

U mnie w końcu plamienie czyli 🐒 się rozkręca . Jedziemy na tym samym wózku oby luty był lepszy ✊🏻✊🏻

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2021, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka94 wrote:
    Jeżeli to ciąża to jakiś 5-6 tydz więc niewiele pewnie i gin zobaczy

Trzymam kciuki nadal ✊🏻✊🏻 Daj znać jak po wizycie a nie chcesz iść na bete ? Rozwieje wątpliwości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 15:16

• Linka94 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie dalej nic nie wiem , oprócz tego że jest ładnie, czysto żadnych torbieli, ciąży nie widział, kazał wrócić za 2 tyg , mówi że do tego czasu albo się rozwinie albo przyjdzie @

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2021, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka94 wrote:
    Po wizycie dalej nic nie wiem , oprócz tego że jest ładnie, czysto żadnych torbieli, ciąży nie widział, kazał wrócić za 2 tyg , mówi że do tego czasu albo się rozwinie albo przyjdzie @

W takim razie może warto iść na bete ?

• Linka94 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia88 wrote:
    W takim razie może warto iść na bete ?
    Robiłam w zeszła środę i była tak niska, że już przekreslilam ten cykl , dlatego nawet nie powtórzylam

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ