Która z was jest świeżo po owulce???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLinka94 wrote:40 dzień cyklu , okresu nadal brak, środa do lekarza. Wczoraj mdłości od rana do wieczora. Nic już nie rozumiem 🤣
Do tez ze masz lekarza jutro to może coś się wyjaśni 🤔 u mnie tez okresu brak odstawiłam progesteron w tamta środę a okres nie chce przyjąć , testy tez białe 😒 -
Jusia88 wrote:Do tez ze masz lekarza jutro to może coś się wyjaśni 🤔 u mnie tez okresu brak odstawiłam progesteron w tamta środę a okres nie chce przyjąć , testy tez białe 😒
Co z tym styczniem... 🙈 U mnie tez już powinna być dziś @ a nie ma, testy białe, temp jeszcze dziś wzrosła , objawow ani na okres ani na ciąże17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:Dlugo to już trwa konsultowałas z ginem?
Jeszcze nie ale jak do jutra nie dostane to zadzwonię do kliniki, i zapytam co z tym zrobić a myślałam ze już w tym tyg pójdę bo miałam się zgłosić miedzy 3-5 dc na badania a później na sono a tu się wszystko przesuwa 😒 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Co z tym styczniem... 🙈 U mnie tez już powinna być dziś @ a nie ma, testy białe, temp jeszcze dziś wzrosła , objawow ani na okres ani na ciąże
Co my się mamy z tym styczniem 🙈🙈 u Ciebie może jeszcze nie wszystko stracone skoro tempka wzrasta -
nick nieaktualnyJusia88 wrote:Jeszcze nie ale jak do jutra nie dostane to zadzwonię do kliniki, i zapytam co z tym zrobić a myślałam ze już w tym tyg pójdę bo miałam się zgłosić miedzy 3-5 dc na badania a później na sono a tu się wszystko przesuwa 😒
Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Daisy90 wrote:Karo, u Ciebie wykres wygląda bardzo ładnie więc oby tak dalej ✊
U mnie dziś przyszła @ więc cykl oficjalnie zakończony porażką.
Niby ładna temp ale testy bialutkie 😒 Od popołudnia na dodatek zaczęłam czuć podbrzusze jak na @ także chyba jutro do Ciebie dołączę. Luty musi być nasz!17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Hej, ja dziś 30dc, owulacja potwierdzona testem i temperaturą 19dc. Jeszcze nie testowałam.... Czekam do 35 dc, tyle trwał mój najdłuższy cykl do tej pory. Choć w sumie czuję już podbrzusze.03.2020 - odstawienie tabletek
05.2020 - początek rozregulowanych cyklów, zlecona luteina 16-25dc
12.2020 - zaczynamy śledzenie cyklu na poważnie... -
Alexis trzymam kciuki ✊
Linka94 daj znać co po wizycie ☺️ masz zdjęcie testu? Wrzuć to może razem rozszyfrujemy ☺️
U mnie temp lekko w dół, także może w końcu przyjdzie @ i zacznę kolejny cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 09:04
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
No tak, ciąży może nie zoabczyc jeśli testy wychodzą ujemne to by była za mała beta jeszcze... Ale ewentualnie może wykluczyć inne przyczyny, czy nie zrobiła się torbielka itd
Jusia a co u Ciebie?
Ja dzisiaj rano nie testowałam, ale temp lekko w dół, @ nie widać... 🙄17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Alexis trzymam kciuki ✊
Linka94 daj znać co po wizycie ☺️ masz zdjęcie testu? Wrzuć to może razem rozszyfrujemy ☺️
U mnie temp lekko w dół, także może w końcu przyjdzie @ i zacznę kolejny cykl
U mnie w końcu plamienie czyli 🐒 się rozkręca . Jedziemy na tym samym wózku oby luty był lepszy ✊🏻✊🏻Karo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny