Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa91 wrote:Dla mnie kreska jest ciut ciemniejsza niz ta z rana😊
Lec po wyniki!02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
nick nieaktualny
-
Nuśka, nasmarowalam tam na fiolecie kilka rzeczy odnośnie tego, jak ja widzę ta amino...
No i niestety, wolnoc Tomku w swoim domku, jeśli właścicielka zezwala na palenie w mieszkaniu to ja nie mogę im zabronićGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Iwona28 wrote:Mozesz zrobic to bedzie wieksza i bardziej pewna bo i od razu przyrost bedziesz miec. A czemu dopiero jutro jak wczoraj zrobilas ?
Bo dzis wydawali do 14 a ja nie zdążyłam02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
nick nieaktualnymoni05 wrote:Nuśka, nasmarowalam tam na fiolecie kilka rzeczy odnośnie tego, jak ja widzę ta amino...
No i niestety, wolnoc Tomku w swoim domku, jeśli właścicielka zezwala na palenie w mieszkaniu to ja nie mogę im zabronić -
Dziewczyny, kiedyś ktoras wrzucała linka ze zdjęciami jak zmienia się pozycja szyjki w czasie cyklu. No za chiny ludowe nie mogę tej szyjki znaleźć. Na fertility friend było napisane żeby sprawdzić jej polozenie zaciskając mięśnie kegla - jak to zrobiłam to złapałam zapalenie dróg moczowych. Doradźcie mi jak to sprawdzać, bo od trzech cyklu próbuje, ale dla mnie ta szyjka jest cały czas taka sama
-
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Kurcze a jakby poprosic ich skoro jest nadal otwarte ze musisz znac wyniki wlasnie dlatego ze musisz szybko leki wziac, nie wydadza?02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, kiedyś ktoras wrzucała linka ze zdjęciami jak zmienia się pozycja szyjki w czasie cyklu. No za chiny ludowe nie mogę tej szyjki znaleźć. Na fertility friend było napisane żeby sprawdzić jej polozenie zaciskając mięśnie kegla - jak to zrobiłam to złapałam zapalenie dróg moczowych. Doradźcie mi jak to sprawdzać, bo od trzech cyklu próbuje, ale dla mnie ta szyjka jest cały czas taka sama
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8e596b83f2.gif
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Hope raz robilam progesteron w przychodni (niby prywatnie) na wynik czekalam tydzien. Nigdy wiecej
Mamunia juz mnie Tele zapisala. Pewnie i tak zrobie bete, bo wizyta 15 maja to nie wytrzymam kolejnego tygodnia.moni05 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Hope raz robilam progesteron w przychodni (niby prywatnie) na wynik czekalam tydzien. Nigdy wiecej
Mamunia juz mnie Tele zapisala. Pewnie i tak zrobie bete, bo wizyta 15 maja to nie wytrzymam kolejnego tygodnia.
Juz wole zapłacić i sie nie stresować. Bede miala czarno na białym. Właśnie ruszamy
Zastanawiam sie tylko, bo pierwszy test był w niedzielę i byl cien cienia i dzis nadal . Fakt ze szybciej sie pojawił i od razu ale jednak nadal cien tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 15:42
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Ja bym im wjechala na ambicje i powiedziala ze to nie chodzi o Ciebie ale jesli nie zal zatruwac nienarodzego dziecka to w ogole nie maja serca i ze zyczysz im zeby kiedys ich dzieci/ wnuki byli lepiej traktowani i mieli wieksze szanse rozwijac sie w zdrowym srodowisku
Niestety, to typowa blond Karyna, z synem lat 16, któremu sama papierosy daje. Ma już chyba trzeciego faceta od dwóch lat, mąż ja zostawił bo go zdradzała, wyrzucił i wyladowala tu. Ona nigdy nie pracowała, bo nie będzie się zniżać do żadnej pracy, od tego jest facet. Nic prócz plotek jej nie obchodzi. Paliła sporadycznie, a odkąd jej powiedziałam pali regularnie co godzinę lub pół, jej śmiech słyszę przez ścianę. Pali bo może. I tyleGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Ja normalnie zwariuje. Już dostaje szału i nie wiem co mam zrobić 😞 sąsiedzi palą non stop, co pół h fajki w łazience. Cały smród, dym leci do mnie. Oni są nie do rozmowy, właścicielka umywa ręce a ja się boje. Smród pomijając przecież to bierne palenie. Moje - w ciąży, mojej córki, masakra. A jak się urodzi małe? Przecież dym papierosowy w domu zwiększa ryzyko śmierci łóżeczkowej.
Kratki nie mogę zalepić, bo zaburze ciąg, dla kominiarzy zawsze jest „ok” i dla nich wszystko działa prawidłowo... a ja dostaje już szału. Dosłownie. Krzyczę, wariuje, wściekam się, nienawidzę tego smrodu a roznosi się po całym mieszkaniu. Jak ktoś do mnie przychodzi to się dziwi, bo żadne z nas przecież nie pali... 😢
Przepraszam, teraz to ja musiałam wylewać żale, bo aż mnie łeb od tego boli i nie ma mocnych na tą idiotkę i jej gacha... -
Malinaa90 wrote:Dopiero od nastepnej miesiączki Pati, jest to też czas potrzebny minimalny żeby Twoj organizm doszedł do siebie.
Szona, ja w walce o kropka rzuciłam m. in. gluten, czerwone mięso, cukier - w święta prawie się popłakałam nad stojącymi na stole pyzami/pampuchami i zrazami wolowymi. Także ten, w imię wyższego celu wszystko się da zrobić
No tak Jakby nie patrzeć - zaczęłam jesc warzywa i ryby, rezygnując zupełnie z mięsa, tak dla generalnej poprawy kondycji organizmu. Także zgadzam się - dla wyższych celów wszystko się da!
...nooooo aleeee pyyyyyzyyyyyyy?!?!?!
🙃
Sasanka55, MonikA_89!, moni05, Malinaa90, Ochmanka, Iseko lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, kiedyś ktoras wrzucała linka ze zdjęciami jak zmienia się pozycja szyjki w czasie cyklu. No za chiny ludowe nie mogę tej szyjki znaleźć. Na fertility friend było napisane żeby sprawdzić jej polozenie zaciskając mięśnie kegla - jak to zrobiłam to złapałam zapalenie dróg moczowych. Doradźcie mi jak to sprawdzać, bo od trzech cyklu próbuje, ale dla mnie ta szyjka jest cały czas taka sama
https://www.womenshealth.pl/zdrowie/7-zdjec-szyjki-macicy-ktore-powinnas-zobaczyc,9895,1
To?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 16:00
-
Malinaa90 wrote:Hope moim zdaniem odbierz tylko wyniki, zrobienie dzisiaj bety jeśli robilas ja wczoraj jest bezsensu - mogła urosnac za mało bo ona nie przyrasta równomiernie i zafundujesz sobie niepotrzebny stres.
szona lubi tę wiadomość
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
Hope w takim razie nawet nie odbieraj tej wczorajszej, tylko skup się na dzisiejszej i za 2 dni powtórz w tym samym labie. Dzisiaj będziesz miała wynik?
5ylwian dziewczyny już wszystko napisały 😘
moni kurde aż tak do was ciągnie? Przecież to masakra jakaś, nie powinno tak być. Ja co prawda przed ciąża paliłam, ale teraz smród papierosowy doprowadza mnie do szewskiej pasji. Na szczęście stary przerzucił się na efajki.5ylwian, moni05 lubią tę wiadomość