Kwiecień 2019-testowanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aprzybylska, właśnie o Tobie myślałam i chciałam pisać na forum czy wszystko u Ciebie w porządku. Pisz cokolwiek Ci leży na sercu, my tu jesteśmy od czytania i zrozumienia cudny masz ten brzuszek, u mnie dalej bez zmian chociaż to już 13 tydzień. I strach jest zrozumiały, ja nadal mam takie dni, że dostaje takich ataków paniki, że coś może być nie tak. Gdyby nie deketor to bym chyba zwariowała.
-
Dziewczynu niby tak się myśli, że jak już się zajdzie to się odpocznie, a prawda jest taka, że to dopiero początek stresu miliona myśli i niepokoju, strachu... Dopiero jak się utuli maleństwo trochę może to opada, ale z drugiej strony dociera do człowieka, że jest odpowiedzialny za tą małą istotke. To jest piękne ale też i przerażające. Przynajmniej ja to tak odbieram.
Mam nadzieję nasze ciezaroweczki, że mimo stresu i czarnych myśli wszystko będzie dobrze i każda z Was doczeka się zdrowego ślicznego malucha
Wyników dalej nie ma, a ja bym tak już chciała wiedzieć! poza tym wiem że się nie udało w tym cyklu. Cykl rozjechaly i po laparoskopii i narkozie pewnie bezwartosciowy. O i tyle... Czuję że się jeszcze pobujamy... Że to nie koniec. Widzicie staraczki też mają czarne myślief36, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape ciężko być po trzech latach optymistką, ale myśl, ze Ci, którzy się nie poddają w końcu po latach trudów i znojów się doczekują. W końcu się uda.
Malinaa90, szona, nuśka91, syllwia91, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprzybylska sliczny brzuszek :* jakas ty szczuplutka :*
Nuska ale slodko wazne ze szczescia lzy :*
A ja plyne z porzadkami przez te moje okna dom taki rozswietlony teraz i ja poprostu sie mi chce myc sprzatac robic a wczesniej jak kret ... Chlopaki gonia po ogrodzie zaraz zjedza i spowrotem bo podlogi trza wysmigac... jakos tak mi sie chce .. a meza znow dzis zjem niewiem co mi jest heh powera doatalam jakiegos ...Malgonia, MonikA_89!, Agamk lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Izape ciężko być po trzech latach optymistką, ale myśl, ze Ci, którzy się nie poddają w końcu po latach trudów i znojów się doczekują. W końcu się uda.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape_91 wrote:Malgonia, a przypomnij mi, Tobie robili histeroskopię albo laparoskopię w związku z tym poronieniem?
Nic, ja nie maiłam nawet łyżeczkowania, roniłam sama
i dlatego się zastawiam, bo wypuścili mnie z dosyć dużym endometrium i jeszcze bardzo długo krwawiłam.. może wtedy coś się cofnęło do jajowodu, ze tak nic nie idzie
Magdulina chcesz wpaść do mnie nim Ci zapal osłabnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 15:37
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Nic, ja nie maiłam nawet łyżeczkowania, roniłam sama
i dlatego się zastawiam, bo wypuścili mnie z dosyć dużym endometrium i jeszcze bardzo długo krwawiłam.. może wtedy coś się cofnęło do jajowodu, ze tak nic nie idzie
Magdulina chcesz wpaść do mnie nim Ci zapal osłabnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 15:46
-
Malinaa90 wrote:Olii trzymam kciuki, w pełni rozumiem. Ja po 2 stratach czekam na 2 kreski ale i panicznie się ich boję. Z całego serca Ci kibicuje, musi być dobrze!
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magdulina no elasnie okna po zimie mi sen z powiek spedzaja
Csle zycie mieszkalam na 10 pietrze i okna wystarczylo myc 2 razy w roku. Teraz mam tyle pylu ze w sumie to i co 2 tygodnie by nie zaszkodziloMagduullina lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Dziewczynu niby tak się myśli, że jak już się zajdzie to się odpocznie, a prawda jest taka, że to dopiero początek stresu miliona myśli i niepokoju, strachu... Dopiero jak się utuli maleństwo trochę może to opada, ale z drugiej strony dociera do człowieka, że jest odpowiedzialny za tą małą istotke. To jest piękne ale też i przerażające. Przynajmniej ja to tak odbieram.
Mam nadzieję nasze ciezaroweczki, że mimo stresu i czarnych myśli wszystko będzie dobrze i każda z Was doczeka się zdrowego ślicznego malucha
Wyników dalej nie ma, a ja bym tak już chciała wiedzieć! poza tym wiem że się nie udało w tym cyklu. Cykl rozjechaly i po laparoskopii i narkozie pewnie bezwartosciowy. O i tyle... Czuję że się jeszcze pobujamy... Że to nie koniec. Widzicie staraczki też mają czarne myśli
Te czarne myśli nawiedziły i mnie. Chyba w żadnym cyklu nie czułam tak bardzo, że za chwilę będzie zonk. Eeeehhhh. Jajniki czasem zabolą mocniej i myślę, że okres znowu mnie zaskoczy przed czasem. Coś się rozregulowuje niestety.
Jeśli wstanę o jakiejś sensownej godzinie i nie odwidzi mi się - to ogarnę te badania, tym bardziej, że wrócił ból głowy.
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Magdulina no elasnie okna po zimie mi sen z powiek spedzaja
Csle zycie mieszkalam na 10 pietrze i okna wystarczylo myc 2 razy w roku. Teraz mam tyle pylu ze w sumie to i co 2 tygodnie by nie zaszkodziloMalgonia lubi tę wiadomość
-
Szona przestań jojcyć 😜 Mam na Tobie oko!
Sasanka55, Magduullina, szona, Ochmanka, aeiouy, moni05, mam_marzenie_synek❤ lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Szona wrócił? to pij dużo wody, głowa często boli z odwodnienia, a człowiek jak to człowiek, kawki się napije, herbatki, tylko nie wody, a tu codziennie 2 litry trzeba w siebie wlać! zwłaszcza przy staraniach trzeba dbać o nawodnienie, bo i śluź skąd ma się brać jak się odwodnisz?
Małgonia, a nie myślisz, żeby sobie zrobić? Choćby sprawdzić, czy wszystko jest tka jak powinno? Żaden lekarz Ci nie proponował?
Mam wyniki estradiolu !! 203 normy dla fazy lutealnej 21 - 312 pg/ml ,czyli chyba owu była, jeszcze progesteron, który mi najwięcej powie.
agge, MonikA_89!, szona, ElfiaKsiężniczka, aeiouy, moni05 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyIseko, Kociaku, a czy Ty nie wiesz, ze sennosc bardzo czesto oznacza jedno? Irvine tez pisala, ze chyba ten miesiac bedzie bez owulacji i co? Wierze, ze jednak cos sie u Ciebie zadzialo
Kingulla, jak dobrze, ze jestes :* Tak sie ciesze z Twojego owu Prawy jajnik tyle odpoczywal, ze teraz pewnie ruszyl z kopyta i zafunduje Ci cos wspanialego
Moni, czeeekamy na relacje :* Az skonczylam wczesniej prace
Luska, pieknie przyrasta
Malgonia, przepraszam, ze zrazilam Cie do bockow Niepotrzebnie to wczoraj pisalam, ale moze faktycznie lepiej zostawmy wszystko naturze bez podgladania, bo jesli ktoras z naszych bocianic wyrzuci male, to przeciez nam serca popekaja...
Niecierpliwa, wspanialego wyjazdu zycze
Izape, ja pije pokrzywe, bo i na endo dobrze dziala Oczyszcza tez organizm, wiec same plusy. Fakt, faceci maja latwiej w zyciu, nawet chocby z tymi wlosami. Ach, znowu wzdycham do Twoich dziel Pamietam, jak bylam mala, szlam na bal przebierancow i mama zalozyla mi kawalek firanki na glowe, mowiac "jestes przebrana za ksiezniczke" 😄😄😄 Wiem po kim odziedziczylam talent.
Szona, mam nadzieje, ze wszelkie bole dadza Ci spokoj raz na zawsze, a ten bociek, ktorego o malo nie potracilas, jest Ci wdzieczny i przyniesie prezent w tym "bezowulacynym" cyklu Nastepnym razem wez Apap do tego ananaska i sie nie mecz - Corcia chapnie przeciez owoc, a nie tabletke
Elfia, biedna jestes Mam nadzieje, ze organizm szybko przyzwyczai sie do Duphastonu, da Ci normalnie funkcjonowac, a te objawy okaza sie byc nie tylko od lekow Tak, czy inaczej, za sekundke ciaza, to bedziesz sobie lezec i odpoczywac Nie martw sie brakiem jajek u Twoich bockow. Wyczytalam, ze najczesciej znoszone sa w drugiej polowie kwietnia
Agge, Tobie tez bardzo wspolczuje mdlosci
Aeiouy, kciuuuki za wyniki
SzczesliwaMamusia, w takim razie super, ze zaszczepilas 👍 a jak Ty sie czujesz?
5ylwian, mam nadzieje, ze znajdziesz dobre rozwiazanie tych kamieni :*
Magduullina, jaki wesoly avatarek? Humor juz lepszy? Teraz bedzie coreczka, zobaczysz
Beti, a ja mam nadzieje, ze w ogole nie dostaniesz @, bo jednak bedzie 👶 :*
Ochmanko, staram sie tak to sobie tlumaczyc, ale czasem zyje w takim swoim wewnetrznym, utopijnym swiecie, w ktorym nie ma miejsca na takie historie. No nic, pora dorosnac Miesiac rozpoczelas aktywnie, mam nadzieje, ze zakonczysz go spokojnie, glaszczac brzuszek
Malina, czekamy na Twoje testowanie Na cycki nie patrz, u mnie w 3 ciazach zachowywaly sie tak roznie, ze nie sa dobrymi radarami. Moze cos nam zaspiewasz znowu?
Nuska, bardzo mi przykro z powodu choroby Nie martw sie, Twoj Dzidzius jest juz tak duzy i silny, ze takie rzeczy go nie ruszaja! Nie chce krakac, ale mam wrazenie, ze kazda kobieta w ciazy przynajmniej raz choruje :* Duuuuzo zdrowka! Wypije dzis za to, zeby szybko sie polepszylo, duzo wypije
Aa, jestes kochana :* Dziekuje za tak cieple slowa
Pauliska, ciesze sie, ze tak odzylas Szczesliwa kobieta, to i piekna owulacja, a jak piekna owulacja, to i zdrowa ciaza
APrzybylska, duuuzo zdrowka :* Niech juz te choroby ida precz! Fajnie, ze tak Ci brzuszek urosl 😍 Ja swoj poki co wypycham i udaje, ze mam dzidzie. Po co? Nie wiem. Moze wlasnie dlatego, by nie musiec utrzymywac ladnej postawy. Kochanie, tez bym BARDZOOO chciala, by okazalo sie, ze tamten lekarz sie pomylil... Co jest bezczelne z Twojej strony? Gluptasie...
Ef, Ollliii, bardzo wspolczuje Wam ciezkich mysli, ale przeciez intuicja na pewno podpowiada Wam, ze bedzie dobrze. Tule mocno
Ja zaraz ide na rower, po rowerze na dobra kolacje i wino, a pozniej zamiast seksu, wpuszcze sobie dowcipnie antybiotyk mam juz go dosc, chce sie Piatek, piateczek, piatunio
Wypieprzycie mnie stad za to wypracowanie
APrzybylska, Iseko, Magduullina, nuśka91, Izape_91, szona, 5ylwian, aeiouy, moni05, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Iseko, Kociaku, a czy Ty nie wiesz, ze sennosc bardzo czesto oznacza jedno? Irvine tez pisala, ze chyba ten miesiac bedzie bez owulacji i co? Wierze, ze jednak cos sie u Ciebie zadzialo
Kingulla, jak dobrze, ze jestes :* Tak sie ciesze z Twojego owu Prawy jajnik tyle odpoczywal, ze teraz pewnie ruszyl z kopyta i zafunduje Ci cos wspanialego
Moni, czeeekamy na relacje :* Az skonczylam wczesniej prace
Luska, pieknie przyrasta
Malgonia, przepraszam, ze zrazilam Cie do bockow Niepotrzebnie to wczoraj pisalam, ale moze faktycznie lepiej zostawmy wszystko naturze bez podgladania, bo jesli ktoras z naszych bocianic wyrzuci male, to przeciez nam serca popekaja...
Niecierpliwa, wspanialego wyjazdu zycze
Izape, ja pije pokrzywe, bo i na endo dobrze dziala Oczyszcza tez organizm, wiec same plusy. Fakt, faceci maja latwiej w zyciu, nawet chocby z tymi wlosami. Ach, znowu wzdycham do Twoich dziel Pamietam, jak bylam mala, szlam na bal przebierancow i mama zalozyla mi kawalek firanki na glowe, mowiac "jestes przebrana za ksiezniczke" 😄😄😄 Wiem po kim odziedziczylam talent.
Szona, mam nadzieje, ze wszelkie bole dadza Ci spokoj raz na zawsze, a ten bociek, ktorego o malo nie potracilas, jest Ci wdzieczny i przyniesie prezent w tym "bezowulacynym" cyklu Nastepnym razem wez Apap do tego ananaska i sie nie mecz - Corcia chapnie przeciez owoc, a nie tabletke
Elfia, biedna jestes Mam nadzieje, ze organizm szybko przyzwyczai sie do Duphastonu, da Ci normalnie funkcjonowac, a te objawy okaza sie byc nie tylko od lekow Tak, czy inaczej, za sekundke ciaza, to bedziesz sobie lezec i odpoczywac Nie martw sie brakiem jajek u Twoich bockow. Wyczytalam, ze najczesciej znoszone sa w drugiej polowie kwietnia
Agge, Tobie tez bardzo wspolczuje mdlosci
Aeiouy, kciuuuki za wyniki
SzczesliwaMamusia, w takim razie super, ze zaszczepilas 👍 a jak Ty sie czujesz?
5ylwian, mam nadzieje, ze znajdziesz dobre rozwiazanie tych kamieni :*
Magduullina, jaki wesoly avatarek? Humor juz lepszy? Teraz bedzie coreczka, zobaczysz
Beti, a ja mam nadzieje, ze w ogole nie dostaniesz @, bo jednak bedzie 👶 :*
Ochmanko, staram sie tak to sobie tlumaczyc, ale czasem zyje w takim swoim wewnetrznym, utopijnym swiecie, w ktorym nie ma miejsca na takie historie. No nic, pora dorosnac Miesiac rozpoczelas aktywnie, mam nadzieje, ze zakonczysz go spokojnie, glaszczac brzuszek
Malina, czekamy na Twoje testowanie Na cycki nie patrz, u mnie w 3 ciazach zachowywaly sie tak roznie, ze nie sa dobrymi radarami. Moze cos nam zaspiewasz znowu?
Nuska, bardzo mi przykro z powodu choroby Nie martw sie, Twoj Dzidzius jest juz tak duzy i silny, ze takie rzeczy go nie ruszaja! Nie chce krakac, ale mam wrazenie, ze kazda kobieta w ciazy przynajmniej raz choruje :* Duuuuzo zdrowka! Wypije dzis za to, zeby szybko sie polepszylo, duzo wypije
Aa, jestes kochana :* Dziekuje za tak cieple slowa
Pauliska, ciesze sie, ze tak odzylas Szczesliwa kobieta, to i piekna owulacja, a jak piekna owulacja, to i zdrowa ciaza
APrzybylska, duuuzo zdrowka :* Niech juz te choroby ida precz! Fajnie, ze tak Ci brzuszek urosl 😍 Ja swoj poki co wypycham i udaje, ze mam dzidzie. Po co? Nie wiem. Moze wlasnie dlatego, by nie musiec utrzymywac ladnej postawy. Kochanie, tez bym BARDZOOO chciala, by okazalo sie, ze tamten lekarz sie pomylil... Co jest bezczelne z Twojej strony? Gluptasie...
Ef, Ollliii, bardzo wspolczuje Wam ciezkich mysli, ale przeciez intuicja na pewno podpowiada Wam, ze bedzie dobrze. Tule mocno
Ja zaraz ide na rower, po rowerze na dobra kolacje i wino, a pozniej zamiast seksu, wpuszcze sobie dowcipnie antybiotyk mam juz go dosc, chce sie Piatek, piateczek, piatunio
Wrocily znow do mnie :* mam nadzieje ze uda sie niebawem :* dziekujeSasanka55 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Iseko, Kociaku, a czy Ty nie wiesz, ze sennosc bardzo czesto oznacza jedno? Irvine tez pisala, ze chyba ten miesiac bedzie bez owulacji i co? Wierze, ze jednak cos sie u Ciebie zadzialo
Kiepski masz zamiennik seksu, no ale jeszcze trochę wytrzymasz 😘
Nie wiem jak reszcie ale mi takie wypracowania nie przeszkadzają 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 16:49
Sasanka55, Magduullina, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Dziewczyny czy macie coś przeciwko żebym poprowadziła majowy wątek? Chyba ze juz ktoś zaklepal? Wiem, że jeszcze wcześnie ale jakoś tak mnie naszło. Jak się skupię na uzupełnianiu II na pierwszej stronie to może nie będę tak się dołować brakiem własnych 😉
agge, Sasanka55, Irvine90, nuśka91, szona, aeiouy, moni05, Tele...79, moyeu lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko wrote:Dziewczyny czy macie coś przeciwko żebym poprowadziła majowy wątek? Chyba ze juz ktoś zaklepal? Wiem, że jeszcze wcześnie ale jakoś tak mnie naszło. Jak się skupię na uzupełnianiu II na pierwszej stronie to może nie będę tak się dołować brakiem własnych 😉
Magduullina, Iseko, szona lubią tę wiadomość