Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwiecień 2019-testowanie.
Odpowiedz

Kwiecień 2019-testowanie.

Oceń ten wątek:
  • szona Autorytet
    Postów: 5626 13243

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ✊Izape - obyś jutro zobaczyła jeszcze wyraźniejszą kreskę,

    ✊Sasanko - krwawisz, wiec na pewno beta spada, kciuki za wynik

    Monika ale super, że jajniki czyste!
    Moni, przykro mi, że Cię boli :/
    Ef, kiedyś pani dr zobaczyła u mnie na usg guza na jajniku wielkości pomarańczy. Usg zrobione dwa dni później w klinice - przy użyciu super sprzętu wykazało, ze pani powinna wziąć rozbieg i walnąc głowa w sciane. Aha, ona mi tez pokazała tego „guza”. Zdaniem kolejnego lekarza widziała jelito. Wierze z całych sił, ze i u Was to pomyłka!

    A ja mam skurcze cały dzień. Jak nie środek brzucha to kłują jajniki na zmianę. Cycki tez dziwacznie bolą - bo co do zasady nie bolą wcale, tylko czasami też kłują. Czeka mnie bolesna @ 🥺

    Iseko, Sasanka55, Magduullina, MonikA_89!, ef36 lubią tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Jajniki czyste!!!! Jak dan radę to mam brać tabletki do czwartku, żeby zbudować endometrium, bo na razie ma 6mm. Jak odstawię teraz to nie wiadomo ile będę czekać na @. Przy dobrych wiatrach jak odstawię w czwartek tabletki, to po 3-4 dniach powinna być @ i od 2dc zaczynam stymulację.

    Dziękuję za kciuki!!! Normalnie czułam Wasze duchowe wsparcie. Jesteście niezastąpione 😘😘😘
    Super!! No to teraz oby Ci organizm pozwolił do czwartku wytrzymać i jedziesz z tym koksem :D

    Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • Arashe Autorytet
    Postów: 1907 2522

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, ale się cieszę! Tyle dobrze, że ta niemoc nie była bez potrzeby :)

    Moni no mnie nie raz właśnie tak nerw kulszowy boli nagle, ale nie promieniuje aż do nogi całej, przynajmniej jeszcze.
    Mam nadzieje, że Ci minie i nie będzie coraz gorzej :)

    Izape tak czy siak trzymam kciuki :)

    Agge jak tam się czujesz?

    MonikA_89!, moni05 lubią tę wiadomość

    l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Mildred Autorytet
    Postów: 1393 3150

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa... wrote:
    Mildred który dzisiaj dpo?
    Dzis 14 dpo i biel nawet tego cienia nie widać. Ból na okres i cały czas plamienie plus okropne wzdęcia i ból brzucha.

    9ewns65gkf9ocqq6.png
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3843 6281

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, może właśnie to krwawienie to wynik magiczności bety, ktora robimy mając nadzieję a potem przychodzi wredna, krwawa ciotka. Wierzę, ze tak jest w twoim przypadku. 😘

    Monika, bardzo się cieszę ze pozbyłaś sue tej torbieli 😘. Ja według lekarza z kliniki tez mam torbiel czynnościową na lewym jajniku i w tych emocjach zapytał.am go zapytać czy można cos zvtym zrobić

    Sasanka55 lubi tę wiadomość

    Obdnp2.png

    TQckp1.png

    Starania od czerwca 2018
    niskie AMH 😢 (POF)
    ON:
    Morfologia 5%,

    Marzec - CLO - BYŁY OWULACJE 😊
    Leczenie start
    04.04.2019 - Artvimed Kraków
    28.05. Decyzja o AZ
    Maj - lipiec kompletowanie badań
    29.10 przygotowaniem do transferu ☺
    15.11.2019 transfer ❄ 4.1.1. 7dpt i 10 dpt <0,1😢
    03.01.2020 histeroskopia diagnostyczna - mikropolipy w macicy, biopsja endometrium - brak stanu zapalnego. 🎉
    10.02.2020. FET ❄4.1.1
    6dpt II
    7dpt beta 32,77mIU/ml
    10dpt 154,20 mIU/ml
    14 dpt 1153,00 mIU/ml
    25dpt MAMY ❤️
    22.04.2020 prenatalne - dziewczynka 👧
    15.06.2020 prenatalne 100% dziewczynka 👸
    Krwawienie i hospitalizacja, (krwiak)


    Zostań ze mną... ❤️🙏

    Zostały nam ❄❄

    ⚠️MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne
    ⚠️hiperinsulinemia
    💊acard 75, metyle, metforimina
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    A ja mam skurcze cały dzień. Jak nie środek brzucha to kłują jajniki na zmianę. Cycki tez dziwacznie bolą - bo co do zasady nie bolą wcale, tylko czasami też kłują. Czeka mnie bolesna @ 🥺

    Alboooo.... bolesna implantacja :D :D

    ElfiaKsiężniczka, Sasanka55, szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika cudownie :*
    Sasanka wykluczyłabym pekniecie cp.

    Sasanka55, MonikA_89! lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa... wrote:
    Monika cudownie :*
    Sasanka wykluczyłabym pekniecie cp.

    Dziekuje, uf:* Wszystkim Wam dziekuje :* W takim razie pozbywam sie resztek ciazy i koniec. Coraz mocniej leci, ale bolu po tych 2 apapach zero :)

    edit: tzn. wykluczylabys u lekarza? Czy Ty wykluczasz na podstawie tego, co opisalam?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 17:44

  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe wrote:
    Monika, ale się cieszę! Tyle dobrze, że ta niemoc nie była bez potrzeby :)

    Moni no mnie nie raz właśnie tak nerw kulszowy boli nagle, ale nie promieniuje aż do nogi całej, przynajmniej jeszcze.
    Mam nadzieje, że Ci minie i nie będzie coraz gorzej :)

    Izape tak czy siak trzymam kciuki :)

    Agge jak tam się czujesz?
    Dzięki, że pytasz :) rano jest najgorzej, tak do 13 godziny. Najgorsze że rano muszę wstać i małą do przedszkola odwozić, bo rzygam co rano. I zawsze mam przy sobie woreczki, jak wychodzę z domu 😂😂

    Jeszcze dziś mój chłop dostał skierowanie do chirurga, bo lekarz stwierdził przepuklinę pępkową. Jeszcze tego mi brakowało, żeby teraz go na operację do szpitala wysłali .... :P i to przed świętami, gdzie ja nawet na zakupy nie mogę pojechać.

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od wczoraj mam taką zachciankę, cały czas myślę o żurku na zakwasie 😂 muszę zrobić. Póki co zadowoliłam się dziś kwaśną ogórkową, zjadłam 3 talerze, więc nie jest źle, już przynajmniej po południu mogę coś czasem zjeść :)

    Sasanka55, szona, Pati96, aeiouy, Iseko, MonikA_89!, Malinaa90, Arashe, Ochmanka, moni05 lubią tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5007 11616

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ef36 nie wyobrażam sobie przez co teraz przechodzisz :( tak bardzo mam nadzieję że okaże się że z maluchem wszystko jest, będę o Was myślała i czekała razem z Wami ma wyniki :* bądź silna słońce :*

    Powtórzyła test po pracy, świeży na dole. chyba ciemnieje?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe8ae00dfb7.jpg

    Jestem u rodziców i siadam z kawą Was nadrabiać! Wreszcie... Bo w weekend prawie nic nie czytałam:(

    Sasanka55, szona, Pati96, Iseko, Malgonia, agge, Ewelina29, Irvine90, MonikA_89!, ElfiaKsiężniczka, APrzybylska, Malinaa90, Tele...79, syllwia91, buba123, mam_marzenie_synek❤, Magduullina, ef36, Ochmanka, moni05, nuśka91, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • szona Autorytet
    Postów: 5626 13243

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Alboooo.... bolesna implantacja :D :D

    Ehh, nic się nie wymyśli, trzeba czekać. Nimesil już w pogotowiu. Zobaczymy.

    Ale oczywiście bardzo dziękuję za wiarę we mnie do samego końca :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 17:54

    Iseko lubi tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • szona Autorytet
    Postów: 5626 13243

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 17:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Ef36 nie wyobrażam sobie przez co teraz przechodzisz :( tak bardzo mam nadzieję że okaże się że z maluchem wszystko jest, będę o Was myślała i czekała razem z Wami ma wyniki :* bądź silna słońce :*

    Powtórzyła test po pracy, świeży na dole. chyba ciemnieje?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fe8ae00dfb7.jpg

    Jestem u rodziców i siadam z kawą Was nadrabiać! Wreszcie... Bo w weekend prawie nic nie czytałam:(

    Pięknie :) jasne, że ciemniejszy. Przeczytałam w ciągu dnia na Twoim drugim wątku, ze Nord Ci coś pokazał i poczułam wielką ulgę. To co to się porobiło z tym hcg?! To naprawdę niemożliwe, ze zrobili Ci je w 30 minut. A jeśli ktoś odwalił robotę byle jak, to powinien dostać w papę! 😤

    Sasanka55, mam_marzenie_synek❤, Ochmanka lubią tę wiadomość

    15 cs po cb. (22 cs)
    Chwilowo - pie*dolę to i znikam stąd.
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1215 2177

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza no gołym okiem widać na tym dolnym, nawet nie musiałam powiekszać zdjęcia :)

    Sasanka55 lubi tę wiadomość

    29 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Siofor 1500 | Letrox 62,5 | NAC |Miovelia - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 2,24
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️MUCHa: ujemne
    ✔️AOA: ujemne
    ✔️ASA: ujemne
    ✔️ANA1, ANA4: ujemne

    👨
    Morfologia 2% - > 4%,
    Liczba 2,6mln - > 20mln,
    ruch postępowy 17% - >22%
  • aeiouy Autorytet
    Postów: 793 1717

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape ciemnieje!!!! ;)

    Agge zapraszam na zurek do mnie;) biedaku Ty , jestes meeega dzielna! Za kazdym razem bede o tym pisac!

    Monika i to sa wiesci:) pieknie!

    agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
    5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020 (cb)
    12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
    04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
    Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
    10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
    01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane (juz 8 szczepien, czekam na 9.) -> allo mlr 22%
  • Melevis Autorytet
    Postów: 1316 4760

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape chyba naprawdę ktoś nieźle nawalił wczoraj przy oznaczaniu bety...
    trzymam mocno za Ciebie kciuki! Zresztą, Ty wiesz <3

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, to jest niemożliwe żeby dwa nordy pokazały kreskę bez ciąży.. raz się moze jakiś trafić felerny ale dwa to nie ma opcji.
    Już się nie mogę doczekać jak za 3 tygodnie pokażesz nam zdjęcie bąbla z bijącym serduszkiem.

    Sasanko a co z Twoim wynikiem? nie miał być o 17?

    Sasanka55 lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, no jest! Jest kreska, to musi przecież być to!

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aeiouy wrote:
    Agge zapraszam na zurek do mnie;) biedaku Ty , jestes meeega dzielna! Za kazdym razem bede o tym pisac!
    ❤❤ kochana jesteś!

    aeiouy lubi tę wiadomość

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 8 kwietnia 2019, 18:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Izape, to jest niemożliwe żeby dwa nordy pokazały kreskę bez ciąży.. raz się moze jakiś trafić felerny ale dwa to nie ma opcji.
    Już się nie mogę doczekać jak za 3 tygodnie pokażesz nam zdjęcie bąbla z bijącym serduszkiem.

    Sasanko a co z Twoim wynikiem? nie miał być o 17?

    Tez tak mysle :) Nordy to Nordy :)

    Tak, mialam miec do 17:00. Boje sie, ze bede czekac do jutra... Co za glupie labo, no ale nic, chociaz juz M. jest przy mnie

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego