Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Ciężkie piersi i bola tak jakby w środku i bokami mdli mnie dużo sluzu szyjka tak wysoko ze ledwie jej sięgam schowala się. Boli brzuszek delikatnie Ale to nie to samo co przed @. Przed @ szyjka miałam nisko otwarta pochwie rozpulchnions i twarda szyjke. Teraz mam wysoko twarda jakby schowala. Test robiłam facelle strumieniowy kolejny raz się sprawdził.
-
Test 25 z rossmana pakowane po 2 szt check&go moje szczesliwce w poprzedniej ciazy tez mi na nich wyszlo
A co do objawow to ja w sumie chyba nie bardzo je mialam ale teraz moge mówić co mi jest
Piersi o obole i wrazliwe (bolesnie) na dotyk) pobolewania jak na okres i duuuzo sluzu26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Test 25 z rossmana pakowane po 2 szt check&go moje szczesliwce w poprzedniej ciazy tez mi na nich wyszlo
A co do objawow to ja w sumie chyba nie bardzo je mialam ale teraz moge mówić co mi jest
Piersi o obole i wrazliwe (bolesnie) na dotyk) pobolewania jak na okres i duuuzo sluzu
-
panan12 wrote:Mi też się wydaje że okres. Brzuszek delikatnie pobolewa a sluz się leje ale w pochwie wcale nie jest tak mokro. Nie rób 10 szkoda kasy mi wtedy wyszła kreska do duszu
-
Dziewczyny u mnie dzisiaj 26 dzień cyklu, myślicie że gdyby coś zakiełkowało, to by było widać 2 kreski, czy poczekać do 5 maja czyli na dzień spodziewanej miesiączki? Gratuluję dziewczynom, którym się udało!!:* Ja niestety nie mogę się za dużo udzielać, jestem inwigilowana przez męża... Uważa, że forum, mierzenie temp i testy owu działają mi na psychikę. Niestety również teściowa go poparła... Dałam za wygraną w tym temacie. Ale staramy się dalej, tylko bez mierzenia, sprawdzania i tych wszystkich metod;)
-
Deneira wrote:Tez jestem takiego zdania ale jakos ostatnio uległym tu dziewczynom teoche bo one robią 10. Szkoda ze mnie piersi nie bola. Jakby bolały to bym była w ciazy. Po cichu liczyłam na ten cykl a nawet na majowy a tu ani jednego ani drugiego życie.
Deneira lubi tę wiadomość
-
Bettylou93 wrote:Dziewczyny u mnie dzisiaj 26 dzień cyklu, myślicie że gdyby coś zakiełkowało, to by było widać 2 kreski, czy poczekać do 5 maja czyli na dzień spodziewanej miesiączki? Gratuluję dziewczynom, którym się udało!!:* Ja niestety nie mogę się za dużo udzielać, jestem inwigilowana przez męża... Uważa, że forum, mierzenie temp i testy owu działają mi na psychikę. Niestety również teściowa go poparła... Dałam za wygraną w tym temacie. Ale staramy się dalej, tylko bez mierzenia, sprawdzania i tych wszystkich metod;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 09:51