Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Dziewczynki Beta potwierdziła ciążę Według niej to 4 tydzień wartość 83,1
Dziękuję Wam za wsparcie, rozmowę i trzymanie zaciśniętych kciuków
Teraz oficjalne wiruski &&& i liczę na dobre wieści u Was , postaram się zaglądać -
kika77 wrote:justyna1220 gratulacje!! powiedz nam teraz jak to się robi
lis 87 co z Twoją betą? -
Dziwi mnie to bardzo, ale jak widac psychika umie płatać figle. W podświadomości ciagle było to, ze sie staramy, ze musi sie udać. Każda drobna rzecz, głupie pierdniecie było dla mnie juz jakimś objawem czułam sie na 100% w ciazy, mega mocne pojedyncze ukłucie tydzien po owulacji, wszystko książkowe a jednak wszystko to w mojej głowie sie bardziej działo to jest tak jak z lekami, kiedy czujesz ze cos ci jest (wkręcasz to sobie) to zaraz okazuje sie ze to masz choc to tylko Twoja głowa no nic trzeba sie z tym pogodzić i isc dalej, mierzyć temperaturę badz robic testy ale nigdy sie nie nakrecac na swoje ciało bo zawsze sie czegoś dopatrze i zrobie ta nadzieje, a wtedy porażka boli podwójnie trzymam za Was wszystkie kciuki w najbliższym testowaniu mam nadzieje ze bedzie zielono
-
panan12 wrote:Pozytywny test ciazowy druga kreska wyszła prawie taką samą jak C. Piersi ciężkie duzo sluzu. Bóle @ uszly
Cóż za dobra info z rana!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
panan12 wrote:Też się cieszę. W takim razie w tym laboratorium dziwni ludzie pracuja
Bledy lab tez sie zdarzają. I często pomiary robią maszyny;)
A jakie objawy masz? w ogole jakies są?PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Lis nie martw się kochana ! Ja też tak miałam, czasami człowiek widzi to co chce widzieć, lub naprawdę to odczuwa:) Nie zawsze wszystko kończy się dobrze , ale jest nowy cykl, nie martw się nie ten to następny:*
Kozisina jak Twoje plamienia?
Deneira czekam na wynik testu:*
-
Ciężkie piersi i bola tak jakby w środku i bokami mdli mnie dużo sluzu szyjka tak wysoko ze ledwie jej sięgam schowala się. Boli brzuszek delikatnie Ale to nie to samo co przed @. Przed @ szyjka miałam nisko otwarta pochwie rozpulchnions i twarda szyjke. Teraz mam wysoko twarda jakby schowala. Test robiłam facelle strumieniowy kolejny raz się sprawdził.