Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Ja zaczynam panikować ;/
Tez zasnelam około 1 - wczesniej co dzieisieć minut latałam siusiu, ale to raczej dlatego,ze przed snem duzo pilam: herbate, inofolic, dopilam wode z butelki.
Rano oczywiscie pobudka przed budzkiem.
A temperatura - niby wciąż w wyższych, ale najniższa z dotychczasowych 36,64.
Oczywiście od rana przegladam wykresy zaciazonych i sprawdzam, ktorej spadła temperatura i mimo to byla w ciazy.
Jutro rano zejde na zawał, serio.
No, ale ta moja ciut niższa mnie zdołowała
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Ja siiw tym jakos podlamalam. Teraz ciagniecie i bole w jajnikach interpretuje jako okres a jie ciaze. Do tego zaczal mnie bolec kregoslup, sluzu mniej. Ech, dupa, dupa.
Pamiętaj, że implantacja może wystąpić do 12dpo a z tego co wiem, prawdopodobnie owu u Ciebie było później niż pokazuje program Nie załamuj się ja tez mam spadki i wzrosty temperatur -
nick nieaktualny
-
Marta ja przed spodziewana @ sluzu mialam praktycznie o , z tym, ze zawsze mialam troche bialego ... nie wiem jak u Ciebie przed @ czy zawsze masz brak sluzu przed @ czy nie...
Mnie od rana glowa boli, generalnie ostatnioi mam takie humory, ze sama mnie to wku*wia...(
bylam u lkeraa rano ale tak na nfz zobaczyc co mi powie, z tym, ze l;ekarz fatalny usg tylko zwykle stare to, ktoro bylo jak bylam w poprzedniej ciazy...
no ale... pokazalam mu wyniki bety, zrobil mi zwykle usg powiedzial, ze cos widac, ale bardzo slabo, ze prawdopodobnie troszke mlodsza ciaza, a nie jak z wyliczen @ czyli 7 tydz mi mowil a to zgadzalo by sie z tymi testami, ktore dopiero po 6 dniach od spodziewanej @ wyszy pozytywne. Zaraz dzwonie do mojego doktorka prywatnie sie zapytac czy mam przyjsc czy nie.
Aha ten na nfz dal mi skierowanie na badania juz, krew grupa, mocz, cukier mofrfologia. Jak myslicie moge je zrobic a isc z nimi do lekarza moejgo prywatnie??? bo jesli da mi moj lekarz to za wszystko bede placila sama -
nick nieaktualny
-
bo moj lekarz prywatnie kasuje 150zl 100 jak sie stale chodzi... no ale wiecie, kurcze tydzien temu dalam mu 150 dzisiaj znowu mam isc a gdzie beta i te inne co robilam... a teraz nam sie szykuje przeprowadzka, wiec pieniadze przydaly by sie zdecydowanie
-
nick nieaktualnyMowie rob panstwowo tak jak dostalas skierowanie. Jako ciezarna powinnas miec na cito czyli w przeciagu tygodnia date pobrania a nie w przeciagu miesiaca. Nie wiem jak jest u Ciebie u mnie niestety odbior jest z rak lekarza kierujacego. Ale jak bedziesz miala wynik zadzwon do swojego prywaciaza i zapytaj czy spoko sa i czy jest potrzeba przychodzic.
-
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:Marta ja przed spodziewana @ sluzu mialam praktycznie o , z tym, ze zawsze mialam troche bialego ... nie wiem jak u Ciebie przed @ czy zawsze masz brak sluzu przed @ czy nie...
Mnie od rana glowa boli, generalnie ostatnioi mam takie humory, ze sama mnie to wku*wia...(
bylam u lkeraa rano ale tak na nfz zobaczyc co mi powie, z tym, ze l;ekarz fatalny usg tylko zwykle stare to, ktoro bylo jak bylam w poprzedniej ciazy...
no ale... pokazalam mu wyniki bety, zrobil mi zwykle usg powiedzial, ze cos widac, ale bardzo slabo, ze prawdopodobnie troszke mlodsza ciaza, a nie jak z wyliczen @ czyli 7 tydz mi mowil a to zgadzalo by sie z tymi testami, ktore dopiero po 6 dniach od spodziewanej @ wyszy pozytywne. Zaraz dzwonie do mojego doktorka prywatnie sie zapytac czy mam przyjsc czy nie.
Aha ten na nfz dal mi skierowanie na badania juz, krew grupa, mocz, cukier mofrfologia. Jak myslicie moge je zrobic a isc z nimi do lekarza moejgo prywatnie??? bo jesli da mi moj lekarz to za wszystko bede placila sama
Oczywiście, że możesz sobie zrobić badania ze skierowaniem i zanieść wyniki prywatnemu. Ja zastanawiam się, czy nie będę brała skierowania na badania od internisty. Musze się zorientować czy tak można. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny