Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Ja swojego poznalam gdy mialam 16 lat on 20 na obozie harcerskim. Charakter podly i dupek mial dziewczyne i zaliczal wszystkie dookola. Potem mielismy urywany kontakt przez 7 lat tz odzywalismy sie do siebie raz na kilka lat pisalismy 2-3 dni a potem cisza. Rok temu ja bylam w zalamce bo facet mnie zdradzil on sie rozstal ze swoja dziewczyna bo tez go zdradzala i po 7 latwch sie spotkalismy (sila facebooka i zdjec ktore tam zamiescilam z sesji zdjeciowej i przyciagnely jego uwage). Zadne z nas nie chcialo zwiazku tylko oderwac mysli. Ja go traktowalam jak totalnego dupka bo znalam go wczesniej. Milo mnie zaskoczyl zupelnie inny czlowiek, dojrzaly i opiekunczy bez glupot w glowie. Moze dlatego ze niczego nie oczekiwala nam wyszlo.I po niecalym miesiacu juz bylismy para codzinnie sie spotykalismy po 2 zamieszkalam u jego rodzicow ze wzgledu na to ze mialam problemy rodzinne. Po kolejnych dwoch zamieszkalismy razem w wynajwtym mieszkaniu a w maju nam mija roczek i chcemy zeby fasolka juz w brzuszku byla. Rok razem bez zadnej sprzeczki czy klotni.
Ech, tamte wydarzenia z początków związku wydają mi się jak z innego życia. -
nick nieaktualnyNoo mamy ale zadne z nas nie ma watpliwosci kazde swoje przezylo on mnie wyratowal z depresji i nerwicy. Mamy kota na utrzymaniu i pierwsze jego slowa byly takie jak sie spotkalismy po tych latach "zamieszkaj ze mna bo ja nie chce teraz mieszkac sam" a po tygodniu bylo i "i tak zobaczysz ze we wrzesniu bedziemy razem mieszkac a na wiosne dzieciaczek bedzie" i tak sie stalo we wrzesniu w koncu znalezlismy mieszkanie ktore nam odpowiadalo. Wiec stawiam na maja ze z.dzieckiem tez sie uda
Ja tez ten rok wspominam dosc dziewnie z jednej strony to tak duzo sie wydarzylo i te wysarzenia twkie odlegle sa z drugiej to tak niedawano bylo -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mialam to samo tydzien temu ;p robialam to godzinami. Przegladalam te wykresy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
run_away wrote:zależy kto ma jaką podstawową i o której mierzy Gianna, dlatego się martwię.. Którego dnia cyklu robiłaś test? i przy jakiej długości cyklu?
9dpo cykle z reguły mam 28-29 dni ale ten cykl był zupełnie inny owu była około 18-19dc.
Kasia - tak wyniki mam po 16 -
AnnaKliwijska wrote:Dobra, Dziewczyny, to może dla oderwania myśli - jak się poznałyście z Waszymi partnerami? Ile lat jesteście razem? Co w nich lubicie?
Ja poznałam J., gdy miałam 19 lat, on 22 i był w seminarium duchownym, miał zostać księdzem. Kilka miesięcy później już w seminarium nie był, ale co od tego czasu przeżyliśmy z różnych względów i stron, to nasze.
A w J. najbardziej lubię jego niesamowitą inteligencję i to, że sprawia, że czuję się przy nim bezpieczna.
Marta to ty taka kusicielka jestem oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczeniu
My jesteśmy razem od prawie 8 lat ..poznaliśmy się przypadkiem przez mojego byłego chłopaka ...
Co ja w nim lubię hmm...wiele rzeczy -
ciri22 wrote:Ale przynajmniej bedziesz wiedziec co f am sie dzieje. Ja tez bym chciala zeby u mnie zalecili monitoring bo w sumie nie wiem czy po tych tabletkach w ogole dochodzi do owulacji.
Wiem, pod tym względem mój dr jest kochany. W każdym cyklu widzimy sie pi 3-4razy. Ja po tabletkach miałam długie cykle i mimo skoków tempki owulki nie było. Wiec Zrob sobie monitoring. Najlepiej jak będziesz czuła ze jesteś w okolicy owulki podejść i skonfrontować jak objawy maja sie do obrazu w Usg!
-
Dziewczyny... Miałam prawie zawał...otwieram wyniki na telefonie i moim oczom ukazuje się wynik 93...aż mi się w głowie zakrecilo... Po czym przyglądam się a to progesteron poniżej beta 501 hi hi cieszę się jak głupia
kofeinka, menka lubią tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Dziewczyny... Miałam prawie zawał...otwieram wyniki na telefonie i moim oczom ukazuje się wynik 93...aż mi się w głowie zakrecilo... Po czym przyglądam się a to progesteron poniżej beta 501 hi hi cieszę się jak głupia
PIĘKNIE !!!!!! ładny przyrostGiannaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny