Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta - Nie ma sensu robić teraz progesteronu...
Ja dzisiaj w domu, Młody chory alergia zmieszana z infekcją i trzeci dzień temperatura...wykończę się kiedyś to już moje trzecie zwolnienie od początku roku ...dziś od mojej szefowej którą uważałam za przyjaciółkę (ma dwójkę dzieci) usłyszałam, że tak być nie może i powinnam mieć opiekunkę do Olka chyba, ze dłużej nie chcę pracować ... już nie chce nawet mówić jak mnie to wyprowadziło z równowagi... mam 60 dni opieki na dziecko w roku za które płacić zus i mogę sobie te całe 60 dni wykorzystać a nie żeby ktoś mi mówił, że mam opiekunkę wynająć do chorego dziecka... to ja jestem matką i moim obowiązkiem jest być przy dziecku. Nerwy mam dziś takie, że szkoda słów... -
wg @ powinien byc na tej ostatniej wizycie, która była w srode 6t3d, a wg usg powiedział, ze 5 tc, ale nie mam nawet wydruku z usg, wiec tak Ci pisze coi mi powiedział. Pytal tylko czy mialam reguralne @, to mu powiedzialam, ze ostatnio cos sie rozregulowało i w tamtym cyklu miałam luteine na wywolanie, to powiedział, ze wporzadku.
ciri22, Giannaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri zalezy od dnia, generalnie piersi mam dalej takie tkliwe, jestem zmeczona, nic mi sie nie chce, wczoraj to siedzialam z przymusu bo pojechalismy na obiad do rodzicow i co chwilke szlam na 5 min sie polozyc... czasami czuje takie dyskomfort w podbrzuszu taki klucie, a pozatym wporzadku . Wizyte jednak mam w czwartek, ale na 16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnaKliwijska wrote:Giannaa - wiem, ale z rozpędu jakoś zrobiłam. Już trudno, przecież nie zakleje na wyniku
Jeśli Cie to pocieszy, też mam dzisiaj chujowy dzień, trochę ślubnie się wkurzam. I w ogóle jakoś tak mi dzisiaj, że dupa.
Nie cieszy mnie czyjś 'chujowy' dzień, wiec to żadne pocieszenie dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:42
-
KASIAG24 wrote:ciri zalezy od dnia, generalnie piersi mam dalej takie tkliwe, jestem zmeczona, nic mi sie nie chce, wczoraj to siedzialam z przymusu bo pojechalismy na obiad do rodzicow i co chwilke szlam na 5 min sie polozyc... czasami czuje takie dyskomfort w podbrzuszu taki klucie, a pozatym wporzadku . Wizyte jednak mam w czwartek, ale na 16
Moje piersi taż dają mi się we znaki...spać ciężko na brzuchu bo bolą a to moja ulubiona pozycja ;-)do tego pojawiły się na nich bardzo widoczne żyły. -
nick nieaktualny
-
Gianna wiesz, ze ja tez odczuwam dyskomfort jak sie poloze na brzuchu albo jak mnie tyrpnie reka moj ... a zyly widoczne mam juz chyba od 2 tygodni, nie wiem czy nie dluzej... co do siusiania, zdecydowanie nie mozna tego porwnac do 9 mca, ale w porownaniu do mojego spania w nocy wczesniejszego tez nie obudzilam sie tylko wtedy, kiedy faktycznie przed snem zapomnialam isc do wc, a teraz nie ma roznicy bo i tak wstane w nocy i z samego rana z pelnym pecherzem...
Gianna Ty tez masz taklie hustawki nastrojow?