X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - Nie ma sensu robić teraz progesteronu...

Ja dzisiaj w domu, Młody chory alergia zmieszana z infekcją i trzeci dzień temperatura...wykończę się kiedyś to już moje trzecie zwolnienie od początku roku ...dziś od mojej szefowej którą uważałam za przyjaciółkę (ma dwójkę dzieci) usłyszałam, że tak być nie może i powinnam mieć opiekunkę do Olka chyba, ze dłużej nie chcę pracować ... już nie chce nawet mówić jak mnie to wyprowadziło z równowagi... mam 60 dni opieki na dziecko w roku za które płacić zus i mogę sobie te całe 60 dni wykorzystać a nie żeby ktoś mi mówił, że mam opiekunkę wynająć do chorego dziecka... to ja jestem matką i moim obowiązkiem jest być przy dziecku. Nerwy mam dziś takie, że szkoda słów...

a.png
    a.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg @ powinien byc na tej ostatniej wizycie, która była w srode 6t3d, a wg usg powiedział, ze 5 tc, ale nie mam nawet wydruku z usg, wiec tak Ci pisze coi mi powiedział. Pytal tylko czy mialam reguralne @, to mu powiedzialam, ze ostatnio cos sie rozregulowało i w tamtym cyklu miałam luteine na wywolanie, to powiedział, ze wporzadku.

ciri22, Giannaa lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasiu za odpowiedz ... u mnie w takim razie może jeszcze nic nie być widać, no ale cóż ...

a.png
    a.png
  • miana109 Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy też ,który był za duży jak na 8 tydz.

Aniołek [*] - puste jajo płodowe 16.01.15
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miana a Ty mialas to puste jajo??

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • miana109 Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    miana a Ty mialas to puste jajo??
    Tak

Aniołek [*] - puste jajo płodowe 16.01.15
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jak jest pueste jajo to ja myslalam, ze jest calkiem puste i nie ma nic w srodku... chyba tez tak gdzies czytalam...

wspolczuje...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu a Ty jak się czujesz?

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa - wiem, ale z rozpędu jakoś zrobiłam. Już trudno, przecież nie zakleje na wyniku ;)

Jeśli Cie to pocieszy, też mam dzisiaj chujowy dzień, trochę ślubnie się wkurzam. I w ogóle jakoś tak mi dzisiaj, że dupa.

7v8rikgni12rlaff.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri zalezy od dnia, generalnie piersi mam dalej takie tkliwe, jestem zmeczona, nic mi sie nie chce, wczoraj to siedzialam z przymusu bo pojechalismy na obiad do rodzicow i co chwilke szlam na 5 min sie polozyc... czasami czuje takie dyskomfort w podbrzuszu taki klucie, a pozatym wporzadku . Wizyte jednak mam w czwartek, ale na 16 ;-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I spoczko ;) bedzie dobrze :D ja tez juz tak chce :P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no i sikam czesciej, jak sie juz w nocy budze bo nie moge wytrzymac to juz powazna sprawa :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczekasz sie juz niebawem! trzymam mocnooo kciuki zeby ten cykl staran byl Waszym ostatnim!

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    aha no i sikam czesciej, jak sie juz w nocy budze bo nie moge wytrzymac to juz powazna sprawa :P

WOW to prawie jak w 9 miesiacu :P

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Giannaa - wiem, ale z rozpędu jakoś zrobiłam. Już trudno, przecież nie zakleje na wyniku ;)

Jeśli Cie to pocieszy, też mam dzisiaj chujowy dzień, trochę ślubnie się wkurzam. I w ogóle jakoś tak mi dzisiaj, że dupa.

Nie cieszy mnie czyjś 'chujowy' dzień, wiec to żadne pocieszenie dla mnie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 16:42

a.png
    a.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ciri zalezy od dnia, generalnie piersi mam dalej takie tkliwe, jestem zmeczona, nic mi sie nie chce, wczoraj to siedzialam z przymusu bo pojechalismy na obiad do rodzicow i co chwilke szlam na 5 min sie polozyc... czasami czuje takie dyskomfort w podbrzuszu taki klucie, a pozatym wporzadku . Wizyte jednak mam w czwartek, ale na 16 ;-)

Moje piersi taż dają mi się we znaki...spać ciężko na brzuchu bo bolą a to moja ulubiona pozycja ;-)do tego pojawiły się na nich bardzo widoczne żyły.

a.png
    a.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:

Ja tak miała w pierwszej ciąży teraz nie zauważyła, żebym jakoś częściej chodziła siku.
    Ciri raczej do 9 m-ca nie idzie tego porównać :P

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj G właśnie powiedział że widział dziś bociany!! A sobote na slubie babcia powiedziała, że widziała lecacego ;)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna wiesz, ze ja tez odczuwam dyskomfort jak sie poloze na brzuchu albo jak mnie tyrpnie reka moj ... a zyly widoczne mam juz chyba od 2 tygodni, nie wiem czy nie dluzej... co do siusiania, zdecydowanie nie mozna tego porwnac do 9 mca, ale w porownaniu do mojego spania w nocy wczesniejszego tez nie :D obudzilam sie tylko wtedy, kiedy faktycznie przed snem zapomnialam isc do wc, a teraz nie ma roznicy bo i tak wstane w nocy i z samego rana z pelnym pecherzem...:P

Gianna Ty tez masz taklie hustawki nastrojow?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wiem czy to są huśtawki ? Chyba nie...raczej bardziej to jest nietolerancja na głupotę ludzką,jestem po po prostu bardziej na wszystko wyczulona i nie potrafię się hamować z wybuchami niezadowolenia.

a.png
    a.png
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ