X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja trace wiare w pozytyw. Obsypalo mi buzie, po wczorajszym "zalewie" dzis sluzu brak i do tego dol starszny, a wiec comiesieczny PMS dotarl :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze ludzie jak to sie dzieje ze ludzie kochaja sie codziennie i testy wychodza negatywnie a czasem jeden jedyny seks i co?! DZIECKO! Wrrrrrr

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy tego nie zrozumiem :(

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Boze ludzie jak to sie dzieje ze ludzie kochaja sie codziennie i testy wychodza negatywnie a czasem jeden jedyny seks i co?! DZIECKO! Wrrrrrr
    A ja zrozumiem :) Codzienny seks też nie jest najlepszy, bo znacznie osłabia jakość nasienia.

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja sie kocham co drugi dzien :P żeby żołnierzyki mogly nabrac sily :P Ale dluga wstrzemięźliwość tez nie jest dobra.

eneska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dlatego ja sie kocham co drugi dzien :P żeby żołnierzyki mogly nabrac sily :P Ale dluga wstrzemięźliwość tez nie jest dobra.
    Bardzo dobrze:))

U mnie dziś ból piersi przybiera na sile, wywaliło mi żyły i piersi są twarde... Moja nadzieja wzrasta, a cierpliwość pomału się kończy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej na owu czekam, martwi mnie troche że bardziej na @ sie czuje niz na owu, a martwie sie bo ostatnio okres to był bardzo mizerny, a dziś mnie pochwa boli jak na okres

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, żeby jednak owulka była :) I żeby była owocna:)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo też mam nadzieje :) Zobaczymy jak to bedzie

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moj G właśnie powiedział że widział dziś bociany!! A sobote na slubie babcia powiedziała, że widziała lecacego ;)

mój mąż widział dziś dwa lecące boćki ;) a mi przedwczoraj śnił się ogień co podobno według sennika znaczy duże szczęście he he zobaczymy ;)

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo u mnie w rodzinie to już trzecia osoba widziała w ciagu kilku dni, mama, babcia i to kilka i G też kilka widział wiec jest szansa :)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eneska wrote:
    Bardzo dobrze:))

U mnie dziś ból piersi przybiera na sile, wywaliło mi żyły i piersi są twarde... Moja nadzieja wzrasta, a cierpliwość pomału się kończy :D

ja tak mam od drugiego dnia po owulacji z piersiami, ciężkie, bolące i do tego żyły widoczne ;) jutro testuję, więc okaże się czy to dobry znak

ciri22 lubi tę wiadomość

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero taki silniejszy ból od wczoraj (8/9 dpo) :) trzymam za Ciebie kciuki jutro

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka ale dawaj znac co i jak i wysyłaj nam boćki z dziecmi :)

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kofeinka ale dawaj znac co i jak i wysyłaj nam boćki z dziecmi :)
    Kochana moja ciri22 obiecuję, że jak tylko odznaczę na wykresie zielonego groszka od razu prześlę Ci boćka :)

wac4wpq.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo ja myśle :) Musi być zielono, bo po sylwestrze w moim otoczeniu tyle wrzesniowych dzieciaczkow bedzie ze trzeba pokazac ze wiosna też nam w głowie :)

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo wrześniowe najlepsze :P

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam najlepsze :P U mnie w rodzinie wszyscy grudniowi albo marcowi :P

• Giannaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mama z 24 grudnia tata z 27 grudnia ;-) Olek z 3 września a ja z 12 września Tylko mój M gdzieś zabłądził na marzec ;-)

Moja mam bardzo nie chciała, żeby moje dziecko urodziło się w grudniu, już nie mówiąc o świętach...tak mi powiedziała w poprzednim cyklu ...nie wiem co teraz powie bo z miesiączki mam termin na 27 grudnia a z owu na 31 albo na 1 stycznia. Mam nadzieje, że się nie załamie.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blahaha u mnie to samo w domu jest i do tego jeszcze imieniny nawet razem prawie wszyscy obchodzimy jedynie moj G jest ze stycznia :P zawsze najgorsze miesiace to marzec, lipiec i grudzien bo najwiecej tego :P

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ