Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Boze ludzie jak to sie dzieje ze ludzie kochaja sie codziennie i testy wychodza negatywnie a czasem jeden jedyny seks i co?! DZIECKO! Wrrrrrr
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dlatego ja sie kocham co drugi dzien żeby żołnierzyki mogly nabrac sily Ale dluga wstrzemięźliwość tez nie jest dobra.
U mnie dziś ból piersi przybiera na sile, wywaliło mi żyły i piersi są twarde... Moja nadzieja wzrasta, a cierpliwość pomału się kończy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moj G właśnie powiedział że widział dziś bociany!! A sobote na slubie babcia powiedziała, że widziała lecacego
mój mąż widział dziś dwa lecące boćki a mi przedwczoraj śnił się ogień co podobno według sennika znaczy duże szczęście he he zobaczymy -
nick nieaktualny
-
eneska wrote:Bardzo dobrze:))
U mnie dziś ból piersi przybiera na sile, wywaliło mi żyły i piersi są twarde... Moja nadzieja wzrasta, a cierpliwość pomału się kończy
ja tak mam od drugiego dnia po owulacji z piersiami, ciężkie, bolące i do tego żyły widoczne jutro testuję, więc okaże się czy to dobry znakciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie mama z 24 grudnia tata z 27 grudnia Olek z 3 września a ja z 12 września Tylko mój M gdzieś zabłądził na marzec
Moja mam bardzo nie chciała, żeby moje dziecko urodziło się w grudniu, już nie mówiąc o świętach...tak mi powiedziała w poprzednim cyklu ...nie wiem co teraz powie bo z miesiączki mam termin na 27 grudnia a z owu na 31 albo na 1 stycznia. Mam nadzieje, że się nie załamie. -
nick nieaktualny