Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczyny
Kofeinka - przykro mi, który to cykl?
Ja sama widziałam z kilka bocianów, więc chyba muszę Was zmartwić, żę to nie działa
A z kolei u mnie mega dziwne temperatury - w zasadzie dwie te same: 36,38 albo 36,48. Mega dziwnie. Co o tym myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Fiona, jaki problem u Was?
Hmmm generalnie mam PCO i z tego co wiem to jedyny moj problem, ktory nie chce sobie pojsc Nie mam po prostu naturalnej owulacji.
W sumie mialam roczna przerwe w staraniach i dopiero od tego miesiaca wrocilam do stymulacji...
A u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 08:32
[/url] -
miana109 wrote:Według wykresu powinnam dostać dzisiaj okres, okresu brak,ale wypryszczyło mnie. Test zrobię za niedługo
Ja spodziewam sie dopiero w niedziele, ale od wczoraj mi buzie zasypalo, wiec raczej nic z tego, bo to moj standardowy objaw @ Jutro chyba na bete pojde.
Daj znac koniecznie po tescie[/url] -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:z tego co mi wiadomo niski ruch postepowy- 15% a ja bede miala w tym mcu robiona droznosc jajowodow...jak beda drozne tood czerwca iui...
No tak przy niskiej ruchliwosci plemnikow to iui chyba najlepsze rozwiazanie. A bedziesz miala przy tym stymulacje czy z tym nie masz problemow?
Miana109 - ciagle w to wierze i nie poddaje sie
miana109 lubi tę wiadomość
[/url] -
Cześć dziewczyny,
Współczucia dla testujących które zobaczyły jedną kreskę....a może jaszcze nic straconego ?
Fiona...niestety moja cera teraz też pozostawia wiele do życzenia...na okres też zawsze pojawiały się jakieś wypryski ale moja twarz nigdy nie wyglądała tak jak teraz ... jest to coś okropnego bo ogólnie buzie miałam zawsze gładką.