Forum W oczekiwaniu na testowanie Lipcowe kreseczki ♡
Odpowiedz

Lipcowe kreseczki ♡

Oceń ten wątek:
  • Olga_89 Autorytet
    Postów: 1151 2429

    Wysłany: 31 lipca 2019, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    url=https://naforum.zapodaj.net/aec9947f190f.jpg.html]aec9947f190f.jpg[/url]

    Witamy się po polowkowych 😊 zdrowy, duży chlopak😍 330g 😊

    Szczesliwa_mamusia, moyeu, majka91, Ania_85_, Irvine90, Gosiek1993, Angelika1313, Magduullina, APrzybylska, moni05, Pati96, Niercierpliwa v2.0, Melissa93, 5ylwian, DzulkaJ, MonikA_89!, Malgonia, Malinaa90, Ochmanka, Arashe, Mila1996, Mama_Zuzia, szona, syllwia91, buba123, Beti82, MalaPI, agge, Madziandzia, SylwiaLu, nuśka91, Kittinka83 lubią tę wiadomość

    8p3oskjozzzi1rdx.png
    Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
    AMH 8.62
    lekko Policystyczne jajniki
    07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
    mamy jeszcze:❄️❄️❄️
    15.03.19 8dpt beta 0
    Crio 05.04.19 4AA
    9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
    05.05--> serce wali jak dzwon :) <3 mamy 11mm :)
    07.07.19--> znamy plec :) chlopczyk! Gabrys <3
  • Olga_89 Autorytet
    Postów: 1151 2429

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/9c7aca43e685.jpg.html

    Co do płci nie ma wątpliwości 😍😊

    Szczesliwa_mamusia, Ania_85_, Irvine90, Gosiek1993, Magduullina, Angelika1313, APrzybylska, moni05, Niercierpliwa v2.0, Melissa93, DzulkaJ, MonikA_89!, Malgonia, Beti82, Madziandzia lubią tę wiadomość

    8p3oskjozzzi1rdx.png
    Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
    AMH 8.62
    lekko Policystyczne jajniki
    07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
    mamy jeszcze:❄️❄️❄️
    15.03.19 8dpt beta 0
    Crio 05.04.19 4AA
    9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
    05.05--> serce wali jak dzwon :) <3 mamy 11mm :)
    07.07.19--> znamy plec :) chlopczyk! Gabrys <3
  • Szczesliwa_mamusia Autorytet
    Postów: 6011 5801

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga_89 wrote:
    url=https://naforum.zapodaj.net/aec9947f190f.jpg.html]aec9947f190f.jpg[/url]

    Witamy się po polowkowych 😊 zdrowy, duży chlopak😍 330g 😊
    Super :-) calkiem spory maly czlowiek 😍 Gratuluje. Piekne zakonczenie mca.
    Jeszcze irvine i jutro wskakujemy na sierpien :-)

    Irvine90 lubi tę wiadomość

    Wojtuś- nasz cud ❤ 01.12.2017
    Tymuś- nasz cud ❤ 05.11.2019
  • Ania_85_ Autorytet
    Postów: 300 1019

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian- super 😃 tak bardzo się cieszę 😍 gratuluję 😘

    Olga- super, że wszystko ok 😃 i faktycznie nie na wątpliwości, że chłopak- nawet ja bym rozpoznała 😆

    5ylwian lubi tę wiadomość

    uwo9skjob07enzxz.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga :* super :* dobrze ze wszystko dobrze ! :* no i jest sisior!! :) heh nie ma opcji o pomylce heh ;)

  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1166 3095

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga wspaniałe wieści i gratuluję synusia 😍😍😍 świetnie że wszystko w porządku i tak będzie do samego rozwiązania :*

    Sylwian suuper :* bardzo się cieszę i oby tak dalej:* teraz już musi być dobrze:)

    Wiadomość wyedytowana przez autora 31 lipca 2019, 15:18

    5ylwian lubi tę wiadomość

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1196 1127

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziekuje za kazde dobre slowo :*
    Moja lekarks idzie na urlop,wiec dopiero 19.08 moze mnie przyjac. Tyyyle czasu,masakra.
    Nie wiem tez co z beta,mam ja ciagle badac do wizyty?

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia, HOMA IR 5,17
    niedoczynność tarczycy, niedomoga lutealna
    *starania o 2 dziecko od kwietnia 2018
    *2018-poronienie samoistne, poronienie zatrzymane z łyżeczkowaniem
    *2019- cb,cp z poronieniem trąbkowym
    *2019-badania: ANA- dodatnie, ACA-ujemne,
    Antykoagulant tocznia słabo dodatni, APS-ujemny,kariotypy-prawidłowe, HSG-jajowody drożne, MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne, PAI-1 4G heterozygotyczny, histeroskopia-OK, biopsja endometrium-OK
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6374 8236

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika, obsikasz wszystkie testy w sierpniu dwoma kreskami i wyślesz nam na szczęście 😜

    Irvine, olej ich. Skoro nie potrafią prosto w oczy ci tego powiedzieć tylko obgadują za plecami, to ja bym się nie przyjmowała takimi ludźmi. Może udaj, że o niczym nie wiesz i uciekaj na L4.

    Sylwian, przyrost super! Teraz już musi być dobrze! 😘

    Olga, jakie śliczności ♥️ Buziak od cioci 😘

    Zaraz będę w labie i zrobię tą nieszczęsną betę 😜

    Irvine90, Szczesliwa_mamusia, Angelika1313, 5ylwian, Ochmanka, Mama_Zuzia, szona, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora 8 lutego, 07:33

    5ylwian, Magduullina lubią tę wiadomość

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7361 11236

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga gratulacje :) piekne zdjecia. No i masz racje, chlopczyk jak sie patrzy :)

    Ja nie mam dla Was slicznych zdjec bo moja misia profilu pokazac nie chciala, ale wszystko u niej dobrze i ma juz prawie 300g :) szal
    Chlopcem dalej nie jest wiec juz chyba nie zostane z piecioma torbami rozowych ubranek ;)
    Jedyne co to lozysko mi "nacieka" na szyjke. Dostalam zakaz wspolzycia (cobajmniej jakbym jeszcze pamietala co to jest) i mam to kontrolowac.
    Dostalam zgode na fizjoterapie, mam nadzieje ze uda mi sie w sierpniu skorzystac, bo potem pewnie zmienie pakiet na nizszy i juz rehabilitacji miec nie bede.

    nowa na dzielni, Arashe, Mila1996, Niercierpliwa v2.0, moni05, Ochmanka, szona, Szczesliwa_mamusia, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Mila1996 Autorytet
    Postów: 260 539

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane doczekałam do wizyty u lekarza. Przypisała mi Dopegyt od nadciśnienia, tamte leki mam odstawić. Jeżeli po tym leku ciśnienie będzie w dalszym ciągu skakać powyżej 140 mam jechać do szpitala. Mała już się raczej nie obkręci więc czeka nas i tak cesarka. Moja kruszyna waży 3190 ❤️ ktg 10/10 pkt :)

    DzulkaJ, MonikA_89!, Pati96, Niercierpliwa v2.0, moni05, 5ylwian, Gosiek1993, szona, Szczesliwa_mamusia, Ochmanka, Malgonia, Malinaa90, Arashe, Magduullina, agge, Ania_85_, SylwiaLu, nuśka91 lubią tę wiadomość

    QojMp2.png

    || - 21.12.2018

    29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1196 1127

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila1996 wrote:
    Hej kochane doczekałam do wizyty u lekarza. Przypisała mi Dopegyt od nadciśnienia, tamte leki mam odstawić. Jeżeli po tym leku ciśnienie będzie w dalszym ciągu skakać powyżej 140 mam jechać do szpitala. Mała już się raczej nie obkręci więc czeka nas i tak cesarka. Moja kruszyna waży 3190 ❤️ ktg 10/10 pkt :)
    Kochana moj maly obrocil sie w 39tyg :) mial 55cm i 3990g. Od 33 tyg nastawiali mnie na cesarke. miałam ją jednak przez brak rozwarcia mimo lekow i zielone wody. Ale wszystko mozliwe jesli chodzi o obrot ;)

    Mila1996, Magduullina lubią tę wiadomość

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia, HOMA IR 5,17
    niedoczynność tarczycy, niedomoga lutealna
    *starania o 2 dziecko od kwietnia 2018
    *2018-poronienie samoistne, poronienie zatrzymane z łyżeczkowaniem
    *2019- cb,cp z poronieniem trąbkowym
    *2019-badania: ANA- dodatnie, ACA-ujemne,
    Antykoagulant tocznia słabo dodatni, APS-ujemny,kariotypy-prawidłowe, HSG-jajowody drożne, MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne, PAI-1 4G heterozygotyczny, histeroskopia-OK, biopsja endometrium-OK
  • Mila1996 Autorytet
    Postów: 260 539

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwian aaa to mnie zaskoczyłaś ;D w takim razie mam nadzieję że malutka jeszcze zmieni położenie 😁

    5ylwian, Magduullina lubią tę wiadomość

    QojMp2.png

    || - 21.12.2018

    29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍
  • szona Autorytet
    Postów: 4336 10074

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Wam wspaniałych wizyt!

    Nikodemko, martwię się :/

    Malgonia lubi tę wiadomość

    8 cs po cb.

    ▪️Lh, Fsh, Estradiol, Prolaktyna, Progesteron, Testosteron ✔️
    ▪️Mycoplasma, Chlamydia, Ureaplasma ✔️
    ▪️HBs, antyHCV, różyczka, toxo, VDRL, antyHBc, cytomegalia - ✔️
    ▪️P/c p. kardiolipinie IgG/IgM - ✔️
    ▪️P/c p. beta-2 glikoproteinie-1 IgG/IgM - ✔️
    ▪️Antykoagulant toczniowy - ✔️
    ▪️Kariotypy - ✔️
    ▪️białko C i S - ✔️
    ▪️sonoHSG - 10.2019r. - oba jajowody drożne - ✔️

    🔺Homocysteina: ok. 7
    🔺AMH - 2,83
    🔺TSH: 1,3
    🔺ft4: 1,07 (0,7-1,48)
    🔺aTPO: 5,16 (0,00-5,61)
    🔺aTG 1,58 (0,00-4,11)
    🔺żelazo 137 (50-170)
    🔺glukoza 88, insulina 3,7, homa IR - 0,8

    ✖️MTHFR C677T - homo
    ✖️PAI-1 4G/5G - hetero
    ✖️Torbiel 14 mm - endometrioza?
    ➖dieta
    ➖26.03 - początek fizjoterapii uroginekologicznej

    🚀 morfologia - 4%->11%->28%
    /ruch/ilość/koncentracja - ok

    Plan na marzec: ANA1, ASA, AOA
    Plan na kwiecień: komórki NK, znów Lametta
  • Arashe Autorytet
    Postów: 1907 2521

    Wysłany: 31 lipca 2019, 18:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja bylam z dziewczyną w szpitalu, która była już w 40 tyg, czekała na akcje, by zrobić cesarke nie ma zimno, z powodu właśnie braku obrotu i wstała następnego dnia i mówi, że ciężka noc bo tak się dziecko rozpychalo, po czym okazało się, że się obrocilo i dzień później urodziła SN synka :D

    moni05, 5ylwian, Mila1996, Magduullina, agge, Ania_85_, nuśka91 lubią tę wiadomość

    l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1196 1127

    Wysłany: 31 lipca 2019, 19:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to normalne,ze podbrzusze mnie boli jak przy @? I jajniki daja znac oba,chociaz prawy bardziej. Duzo dzisiaj rzeczy mialam na glowie i na bezrobociu bylam i na badaniach medycyny pracy i potem w domu ogarnialam,ze nie wiem czy nie przesadzilam. Boje sie. To taka malutka ciaza,ze nawet musze mezowi wybic z glowy igraszki wieczorem,bo boje sie,ze lekki skurcz macicy i bedzie po wszystkim. Plecy tez mnie troche bola :( Pewnie tez nic nie moge wziac na to,bo i tak dosyc sie faszeruje wszystkim :(

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia, HOMA IR 5,17
    niedoczynność tarczycy, niedomoga lutealna
    *starania o 2 dziecko od kwietnia 2018
    *2018-poronienie samoistne, poronienie zatrzymane z łyżeczkowaniem
    *2019- cb,cp z poronieniem trąbkowym
    *2019-badania: ANA- dodatnie, ACA-ujemne,
    Antykoagulant tocznia słabo dodatni, APS-ujemny,kariotypy-prawidłowe, HSG-jajowody drożne, MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne, PAI-1 4G heterozygotyczny, histeroskopia-OK, biopsja endometrium-OK
  • Arashe Autorytet
    Postów: 1907 2521

    Wysłany: 31 lipca 2019, 19:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwian wiele kobiet doświadcza takich boli typowo okresowych, boli jajników i boli krzyża :) i jeszcze wielu innych rozciagajacych wiezadla.

    Edit. A jeszcze co do tej metforminy to ta znajoma co urodziła to brała dawkę 1500 przed i przez 3 msc ciąży a potem 750

    Wiadomość wyedytowana przez autora 31 lipca 2019, 19:42

    5ylwian lubi tę wiadomość

    l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Nikodemka Autorytet
    Postów: 5422 8358

    Wysłany: 31 lipca 2019, 19:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jestem :) Polozna tylko wpadla z informacja, ze beta jest ok i tyle. Nie wiem jak progesteron i podejrzewam, ze sie nie dowiem, bo nie sa zbyt wylewni.
    Plamien nie ma i modle sie, zeby tak zostalo 🙏🏼

    5ylwian, DzulkaJ, Ochmanka, majka91, moyeu, Malgonia, moni05, nowa na dzielni, syllwia91, Pati96, Gosiek1993, buba123, szona, MonikA_89!, Magduullina, Ewelina29, agge, Ania_85_, Madziandzia, SylwiaLu, nuśka91, Kittinka83 lubią tę wiadomość

    ckaiugpj74w9mwp5.png
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa.
    13.07.19- beta:42,1, prog: 27,8 ❤️
    15.07.19 - beta: 131,0 ❤️
    17.07.19 - beta: 316,0 ❤️
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1196 1127

    Wysłany: 31 lipca 2019, 19:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Juz jestem :) Polozna tylko wpadla z informacja, ze beta jest ok i tyle. Nie wiem jak progesteron i podejrzewam, ze sie nie dowiem, bo nie sa zbyt wylewni.
    Plamien nie ma i modle sie, zeby tak zostalo 🙏🏼
    Cale szczescie Nikodemko! Bedzie dobrze :)

    *Maj 2014- Synek. :) CC
    *PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia, HOMA IR 5,17
    niedoczynność tarczycy, niedomoga lutealna
    *starania o 2 dziecko od kwietnia 2018
    *2018-poronienie samoistne, poronienie zatrzymane z łyżeczkowaniem
    *2019- cb,cp z poronieniem trąbkowym
    *2019-badania: ANA- dodatnie, ACA-ujemne,
    Antykoagulant tocznia słabo dodatni, APS-ujemny,kariotypy-prawidłowe, HSG-jajowody drożne, MTHFR_677-T i MTHFR_1298A-C heterozygotyczne, PAI-1 4G heterozygotyczny, histeroskopia-OK, biopsja endometrium-OK
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet
    Postów: 562 1325

    Wysłany: 31 lipca 2019, 19:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale ja jak podeszlam do dyzurki to mi powiedziały jaki jest wynik

    9.II.2019 cp - laparoskopia
    28.VI.2019 - HSG - oba jajowody drożne
    12.03.2020 II ♡ - beta 57,40
    14.03 beta 116 (140% przyrost)
    21.03 beta 2624,00 (144% przyrost)
    30.03.2020 0,23 cm szczęścia <3
    xkQqp1.png
‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)