Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lipcowe staraczki :)
Odpowiedz

Lipcowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam ze jest bardzo dobry ale jakoś w tym cyklu przegapilam jego branie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • MamaiNarzeczona Znajoma

Wysłany: 20 lipca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dziś dzień miesiączki. Zawsze dostaję w nocy ale dziś nie dostałam. Nie pociesza mnie to w ogóle bo rano (co prawda godzinę wcześniej mierzona) temperatura 36,8. Szyjka średnio wysoko, twarda ale wciąż (przez cały cykl) otwarta.
    W tym miesiącu nici. A szkoda, naprawdę wszystko wskazywało na to, że to już.
    Moją nadzieję pogrzebał test ciążowy, ujemny :(

już 6-letnia mama :)
  • Olcc. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaiNarzeczona, dopóki @ nie ma to nic jeszcze nie jest przesądzone... niektórym dziewczynom jeszcze tydzień po terminie sikacze nie wychodzą pozytywne :)

MamaiNarzeczona lubi tę wiadomość

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym wam pokazać zdjęcie testu Ale nie wiem gdzie dodać.

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodałam zdjęcie w galeri testów ujemnych podpisany "test plytkowy min". Czy mieliście tak kiedyś? Dziwny ten test. słabej jakości zdjęcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 09:07

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm wrzuć najlepiej na www.zapodaj.net i wklej nam linka :)

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie wyjdzie

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaiNarzeczona pod kątem w jakim było robione zdjęcie, to ja tam widzę drugą kreskę, ale rzeczywiście zdjęcie jest słabej jakości.

Awf3p2.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam coś widzę ;) Zrób jeszcze jeden, ale może jutro rano? Albo idź na betę.

szczęśliwa łac. beatum

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/63faf4ea38b8d.jpg.html może ten link się uda

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nareszcie weszło to zdjęcie. dziewczyny ja już nie wierzetym testom. jak robie zeza to jest kreska :) a jak spojrzę normalnie to tylko jakaś plama.

• Olcc. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm kurczę, ja tam coś widzę, ciężko stwierdzić czy to kreska, czy jakaś plamka, ale coś bankowo jest :D

7 cs szczęśliwy
    f2w33e3kfq66sy2y.png

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się wydaje, że to przebarwienia. No nic, czekam do @. dziwnie, bo wczoraj miałam typowe bóle menstruacyjne i miałam wrażenie ze (cieknę), ale nic nie było a dziś wszystko ustało. nawet brzuch nie boli. ta niepewność mnie dobije :) ale nie będę już miałczeć, czas pokaże. A wam dziękuje za wsparcie i cierpliwość :* :) dam wam znać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 10:04

• madlene88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaiNarzeczona wrote:
    https://zapodaj.net/63faf4ea38b8d.jpg.html może ten link się uda
    Coś tam widać,niemiauczysz-to normalne.Powtorz test rano jeżeli @ nie przyjdzie.Ja sama robiłam dziś test ale nic,zresztą co by się spodziewać,w 10 dpo.Paranoicznie szukałam 2 kreski,zresztą nietrace nadzieji,po pierwsze test czułość 25 po drugie może za wcześnie.Wiara czyni cuda.Nietrac nadzieji.

ckai9n73kv974yz0.png

Wysłany: 20 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Coś tam widać,niemiauczysz-to normalne.Powtorz test rano jeżeli @ nie przyjdzie.Ja sama robiłam dziś test ale nic,zresztą co by się spodziewać,w 10 dpo.Paranoicznie szukałam 2 kreski,zresztą nietrace nadzieji,po pierwsze test czułość 25 po drugie może za wcześnie.Wiara czyni cuda.Nietrac nadzieji.
    to ja już mam 30 dc i jeszcze resztki nadziei sie tlą. Ty zdecydowanie powinnaś mieć jeszcze nadzieję. :)

• Corcula Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    Ja Wam powiem, że straciłam nadzieje. Juz nie wierzę, że się nam uda. Mam ochotę odpuścić i dać sobie spokój z tym wszystkim. Właśnie teraz kiedy chce zaryzykować to nam nie wychodzi :( coś okropnego :(

Nawet sie nie waz tak myslec!!
    Moja ciaza niestety zakonczyla sie w 5tygodniu. Tak jak Ty mam juz 2 dzieci i 2 poprzednie ciaze przebiegaly super.
    Takze co nam szkodzi poprobowac? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 11:21

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem 3 miesiace po ciazy biochemicznej. tez z 5tc . ehh no rece opadaja. ja nie wiem czy to wiek czy jak... ze sie nie udaje.
    w poprzednich dwoch wychodzilo nam blyskawicznie

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • misia6684 Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) staramy się już od maja ubiegłego roku. W tym cyklu niestety nie miałam jak sprawdzić owulacji, ale najczęściej jest ona 16/17 dnia. Przytualalismy się w tym cyklu bardzo często wiec mysle, ze się wstrzelilismu. Dzisiaj jest 7dpo teoretycznie wiec czekam, ale jakbym mogła to już bym robiła test.

3jgxyx8dbuwo9swm.png
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia mi dodatni wyszedl 9dpo wiec jeszcze chwila :). Robilam ten superczuly pinktest. Powodzenia!

Channah rozumiem Cie doskonale. Tez bylam conajmniej zaskoczona, ze ta ciaza tak sie skonczyla. Moze wiek, moze przypadek, nie wiem. A duzo serduszek masz na wykresie? Moze tutaj trzeba popracowac? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 13:54

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • channah Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha. ja wlasnie wspolczuje mojemu mozowi. bo jak go bzykne to przez kilka kolejnych miesiecy bedzie mial mnie dosc. dzisiaj dopiero 8 dc wiec jeszcze chwila.
    zamowilam sobie plastry na wzrost libido. a noz widelec sie mi bedzie bardziej chcialo hahaha

f2w3rjjg58quuhcd.png
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ