Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no i dziś dzień miesiączki. Zawsze dostaję w nocy ale dziś nie dostałam. Nie pociesza mnie to w ogóle bo rano (co prawda godzinę wcześniej mierzona) temperatura 36,8. Szyjka średnio wysoko, twarda ale wciąż (przez cały cykl) otwarta.
W tym miesiącu nici. A szkoda, naprawdę wszystko wskazywało na to, że to już.
Moją nadzieję pogrzebał test ciążowy, ujemnyjuż 6-letnia mama -
mi się wydaje, że to przebarwienia. No nic, czekam do @. dziwnie, bo wczoraj miałam typowe bóle menstruacyjne i miałam wrażenie ze (cieknę), ale nic nie było a dziś wszystko ustało. nawet brzuch nie boli. ta niepewność mnie dobije ale nie będę już miałczeć, czas pokaże. A wam dziękuje za wsparcie i cierpliwość :* dam wam znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 10:04
już 6-letnia mama -
MamaiNarzeczona wrote:https://zapodaj.net/63faf4ea38b8d.jpg.html może ten link się uda
-
madlene88 wrote:Coś tam widać,niemiauczysz-to normalne.Powtorz test rano jeżeli @ nie przyjdzie.Ja sama robiłam dziś test ale nic,zresztą co by się spodziewać,w 10 dpo.Paranoicznie szukałam 2 kreski,zresztą nietrace nadzieji,po pierwsze test czułość 25 po drugie może za wcześnie.Wiara czyni cuda.Nietrac nadzieji.już 6-letnia mama
-
channah wrote:Ja Wam powiem, że straciłam nadzieje. Juz nie wierzę, że się nam uda. Mam ochotę odpuścić i dać sobie spokój z tym wszystkim. Właśnie teraz kiedy chce zaryzykować to nam nie wychodzi coś okropnego
Nawet sie nie waz tak myslec!!
Moja ciaza niestety zakonczyla sie w 5tygodniu. Tak jak Ty mam juz 2 dzieci i 2 poprzednie ciaze przebiegaly super.
Takze co nam szkodzi poprobowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 11:21
-
Czesc dziewczyny staramy się już od maja ubiegłego roku. W tym cyklu niestety nie miałam jak sprawdzić owulacji, ale najczęściej jest ona 16/17 dnia. Przytualalismy się w tym cyklu bardzo często wiec mysle, ze się wstrzelilismu. Dzisiaj jest 7dpo teoretycznie wiec czekam, ale jakbym mogła to już bym robiła test.
-
Misia mi dodatni wyszedl 9dpo wiec jeszcze chwila . Robilam ten superczuly pinktest. Powodzenia!
Channah rozumiem Cie doskonale. Tez bylam conajmniej zaskoczona, ze ta ciaza tak sie skonczyla. Moze wiek, moze przypadek, nie wiem. A duzo serduszek masz na wykresie? Moze tutaj trzeba popracowac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 13:54
-
haha. ja wlasnie wspolczuje mojemu mozowi. bo jak go bzykne to przez kilka kolejnych miesiecy bedzie mial mnie dosc. dzisiaj dopiero 8 dc wiec jeszcze chwila.
zamowilam sobie plastry na wzrost libido. a noz widelec sie mi bedzie bardziej chcialo hahaha