Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
channah wrote:haha. ja wlasnie wspolczuje mojemu mozowi. bo jak go bzykne to przez kilka kolejnych miesiecy bedzie mial mnie dosc. dzisiaj dopiero 8 dc wiec jeszcze chwila.
zamowilam sobie plastry na wzrost libido. a noz widelec sie mi bedzie bardziej chcialo hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 14:59
-
Czincja wrote:Czy któraś z muszkieterek robiła juz test?
Corcula lubi tę wiadomość
-
A u mnie 10po oczywiście temperatura zaczęła spadać, mam tak, że od 10 dnia przez 4 dni pomału spada aż do @ i jak widać historia się zaczyna powtarzać...ale szczerze zdziwiłabym się jakbym była w ciąży.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyCześć kobitki ja juz po urlopie ale do pracy dopiero w poniedziałek. I chyba załapie sie na mały teścik, @ miała być w piatek i dalej cisza nieby po poronieniu moze sie spóźniać no ale lekarz kazał zrobić testa i jak wyjdzie jedna krecha to luteina pod jęzor i wywołujemy małpę. Gratuluje tym którym sie udało. :***
I trzymam dalej kciuki za te które jeszcze bedą testować no chyba ze jestem tu ostatnia -
nick nieaktualny
-
madlene88 wrote:Musisz koniecznie dać znac czy będą działać,chociaż niewiem czy były by mi potrzebne.Moj mąż w delegacjach a jak wraca to oboje jesteśmy nakręceni.Biedni ci nasi faceci
-
@ brak. Bóle ustały. Zmierzylam się teraz to 37,5. Szyjka twarda, jak czubek nosa. Brzuch bolał, strasznie, stałam na recepcji i czułam jak coś ze mnie cieknie a to tylko śluz. Piersi zaraz mi chyba wyrwie. Bardzo bolą po bokach, mam strasznie powiększony gruczol w piersiowy i dużo zylek. Typowe objawy menstruacyjne. Ale nadzieja się tli. Zobaczymy jaka rano będzie temp. A komuś się udało? Ktoś testował? pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 21:05
już 6-letnia mama -
Ja jutro lecę na betę. To będzie 13 dpo. O ile rano temperatura nie spadnie drastycznie, jak to ma w zwyczaju. W piątek wyjeżdżam i wolę wiedzieć na czym stoję, niż latać do łazienki co chwilę i sprawdzać czy już @ przyszła. Mam bóle malpowe, od 2 dni wrazliwsze piersi i dziwny posmak w ustach, a w zasadzie to w gardle. Bardziej gorzki jak metaliczny, ale wkurza tak samo. Nastawiam się, że beta będzie na niezmienionym poziomie 0,01, ale dla spokoju ducha pójdę, zrobię i będę wiedzieć przynajmniej czy mogę pić na weekend.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
kasieniaczek wrote:Ja jutro lecę na betę. To będzie 13 dpo. O ile rano temperatura nie spadnie drastycznie, jak to ma w zwyczaju. W piątek wyjeżdżam i wolę wiedzieć na czym stoję, niż latać do łazienki co chwilę i sprawdzać czy już @ przyszła. Mam bóle malpowe, od 2 dni wrazliwsze piersi i dziwny posmak w ustach, a w zasadzie to w gardle. Bardziej gorzki jak metaliczny, ale wkurza tak samo. Nastawiam się, że beta będzie na niezmienionym poziomie 0,01, ale dla spokoju ducha pójdę, zrobię i będę wiedzieć przynajmniej czy mogę pić na weekend.
madlene88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości