Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieniaczek wrote:Ja jutro lecę na betę. To będzie 13 dpo. O ile rano temperatura nie spadnie drastycznie, jak to ma w zwyczaju. W piątek wyjeżdżam i wolę wiedzieć na czym stoję, niż latać do łazienki co chwilę i sprawdzać czy już @ przyszła. Mam bóle malpowe, od 2 dni wrazliwsze piersi i dziwny posmak w ustach, a w zasadzie to w gardle. Bardziej gorzki jak metaliczny, ale wkurza tak samo. Nastawiam się, że beta będzie na niezmienionym poziomie 0,01, ale dla spokoju ducha pójdę, zrobię i będę wiedzieć przynajmniej czy mogę pić na weekend.
Mam takie same objawy właściwie to zastanawiałam się nad tym dziwnym posmakiem, który nasila się wieczorem
Bolesność piersi jest mega, wczoraj nie mogłam ręki podnieść do góry bo tak mnie z boku bolało -
Kejsi1988 wrote:Jaki wynik testu ;>
u mnie niestety - -
Kejsi1988 wrote:Mam takie same objawy właściwie to zastanawiałam się nad tym dziwnym posmakiem, który nasila się wieczorem
Bolesność piersi jest mega, wczoraj nie mogłam ręki podnieść do góry bo tak mnie z boku bolało
Ten posmak niestety jest bardziej gorzki niż metaliczny. Mam wrażenie, ze to coś z migdałkami, bo mam często z nimi problemy. Wczoraj usilnie zaglądałam sobie w gardło, ale ani śladu zaczerwienienia lub podrażnienia i tez nic nie boli mnie w gardle. Piersi lekko wrażliwe, ale kilka ostatnich cykli też takie były. Chyba wcześniej też, ale pewnie nie zwracałam na to uwagi.
Właśnie wróciłam z laboratorium. Byłam tam o 7.30, o 8.50 dopchałam się do rejestracji. A dobrze po 9 mi krew pobrali. Wyniki po godzinie 14
Było sporo ciężarnych o tej porze, oczywiście wchodziły bez kolejki, a ile się przy tym nasłuchały od starszych ludzi, że to zasługa 500+, to masakra. Z jednej strony chciałabym też stać w kolejce dla ciężarnych, ale jak posłuchałam dziś pozostałych z kolejki, to mi się włos zjeżył. A bo to 500+, a bo to nie pracują tylko dzieci robią, a bo to się kochają i takie skutki tego. Była też jedna dziewczyna na oko 16-17 lat też w ciąży. Jakby wzrok mógł zabijać, to leżałaby trupem. Na szczęście nie stały potulnie, jedna z kobietek tak Panu starszemu pojechała, że mu w pięty poszło, a na wzmiankę o 500+ wszystkie tylko uśmiechały się pod nosem. Czy to społeczeństwo na prawdę myśli, że to 500+ nakłoniło rzesze par do podsiadania dziecka? Ja osobiście nie znam żadnej. Owszem Ci co dostali to chwalą, że to pomoc, ale żeby z tego powodu od razu rodzinę powiększać, to nieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:14
-
Dziewczyny zrobiłam test po południu i jest 2 kreska je !!! Mam nadzieje ze nie jest zepsuty !!!
Corcula, kasieniaczek, AJA_S, Taśka22, Helmi, madlene88 lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡