Lipcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AAAAA dzięki jestem taka szcześliwa!! Żeby teraz było wszystko w porządku jutro rano zrobię bete. Pojechała bym dzisiaj ale test mi starczy pierwszy cykl z clo:) może to dzięki niemu:) a może po prostu szczęście:)
Corcula, kasieniaczek, Helmi lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
nick nieaktualny
-
Czincja wrote:AAAAA dzięki jestem taka szcześliwa!! Żeby teraz było wszystko w porządku jutro rano zrobię bete. Pojechała bym dzisiaj ale test mi starczy pierwszy cykl z clo:) może to dzięki niemu:) a może po prostu szczęście:)
Ale ekstra Gratulacje ! Daj znać jak beta. Jeszcze chwila i otwieramy kwietniówkipanan12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Ja przez 5 lat powtarzałam sobie że mam czas. a teraz czasu coraz mniej i zaczynam sie denerwowac bo niby wszysko jest ok a nic nie wychodzi.
Siedzę za granica i opieka zdrowotna jest tragiczna- o wszystko trzeba prosić... Jade do domu w pażdzierniku to bedę wszystko testować... moze coś sie dowiem
Aga -
Czincja wrote:Dziewczyny zrobiłam test po południu i jest 2 kreska je !!! Mam nadzieje ze nie jest zepsuty !!!kasieniaczek wrote:Odebrałam wynik bety - 79,2 mIU/ml Poryczałam się w drodze powrotnej
No chwilę człowiek posiedzi w pracy a tu takie wiadomości!!!
Dziewczyny gratulację, bardzo się cieszę i życzę Wam by wszytko szło dobrze, aż do rozwiązania! To pocieszające, że się udaje w końcukasieniaczek lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc