Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Cigaretta wrote:Mam monitoring praktycznie co miesiąc, raz owulka jest raz nie ma, jak jej się podoba, gin przepisał mi clo i brałam 5 cykli owulka byla może 3 razy, teraz mialam pół roku przerwy od clo i w tym cyklu znowu, no i zobaczymy co będzie dalej :> jak w tym cyklu znowu nie będzie owulki to nie wiem co jeszcze można poradzić ?
-
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:O matko, nawet mnie nie strasz.... ja się już nastawiłam na 1000000%, że będzie !
-
Cigaretta wrote:Nie martw się, każdy organizm reaguje inaczej ja sobie myślę, że może to przez mój niedrożny jajowód ? Bo prl w końcu unormowalam, biore norprolac
-
Zetka wrote:Tak odpuścilismy przez antybiotyk.
A tempki aż tak wysokiej nie miałam, ale to pierwszy cykl gdzie mierze dowcipnie więc raczej dlatego
Z reguły mam różnice między linia pozioma a najwyższą temp w fazie lutealnej ok. 0,8st więc i tym razem wszystko w normie
Aha, rozumiem. No może akurat mąż ma silne żołnierzyki i przetrwały a na kiedy masz termin @? -
Nusia wrote:Nie wiem do ilu dni. Wiem, że niektóre laski dostawały nawet do tygodnia.
Ja przeważnie na 3 dzień już miałam @, na dodatek to były 3 razy większe dawki, bo po in vitro. Jak ju8tro się nie zjawi to się wkurzę!
Ja to i tak trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i wysyłam wiruski a jeśli teraz się nie uda jednak, to niech @ szybko się skończy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry, milego dnia!
Ja dzisiaj wstalam z katarem zaczyna sie... wszyscy domownicy juz kaszlaco-smarkajacy i ja ostatnia w kolejce...
Temp poleciala jeszce nizej niz wczoraj wiec obstawiam na jutro @
Glowa mi odlatuje od wczoraj.
Testy owulacyjne kupuje na ebay, 50sztuk 9euro to jakies 40zl
Mam jeszcze zapas na jeden cykl a potem chyba sobie odpuszcze temp, testy i cala reszte bo przez to wszystko mozna zwariowac.
Wiecie co mi sie dzisiaj snilo? Pszczoly gonilam pszczoly hahaha
Zetka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było
Co do apteki to ja polecam internetową: http://www.aptekagemini.pl/. Najtańsza apteka jaką widziałam, jasne są koszty wysyłki ale często i tak się opłaca jak zamówi się choć 2-3 rzeczy. Np Vita Miner Prenatal + DHA w Dbam o zdrowie (doz.pl) kosztuje ponad 31zł a w gemini 17 coś tam!!! No różnica jest ogromna! Wysyłka jest za 13zł więc już jedno opakowanie wychodzi złotówkę taniej . Choć ja osobiście zbieram raz na 2m-ce zamówienie z całej rodziny i mam wysyłkę za free powyżej 300zl.
A u mnie owu za rogiem, więc pewnie będę wpadać tu częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 07:58
Chica Mala lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnymała2930 wrote:hejka ja brałaqm clo od 2 do 6 dnia i 12 14 i 17 dnia momit 17 było ciałko zółte pierwszy cykl z clo podziałał
Gratulacje!!!
Powiem szczerze ze teraz nabralam nadzieji ze moj wykres nie do konca jest taki stracony Spokojnej ciazy
-
Ja również polecam Gemini, naprawdę o wiele taniej.
believe, termin mi pokazuje na sobotę, to będzie 29dc ale mam różnie czasami 31 dni a czasami 26. Sądząc po trybie życia mojego męża to raczej niestety nie
A ja po znów czuje dyskomfort, podmywalam się oczywiście ale już mi dziś jakoś dziwnie na dole. Boję się że w okolicach owulacji znowu mnie pęcherz zaatakuje jak w tym cyklu. Jak zasugerowałam lekarce czy to może mąż mnie zaraza to powiedziała że nawet jeśli to on ma bakterie na skórze i żaden antybiotyk dla niego nie zadziała
Witam się z rana
Dziewczynki trzymam kciuki za Wasze owulacje
Nusia, jak u Ciebie dzisiaj?
Sen o pszczołach - Cassie nieźle się uśmiałam
A ja mam Gosia z tempkami, budzę się w nocy i myślę o mierzeniu, strasznie się nie wysypiam jak przyjdzie @ to chyba sobie zapodam na sen hydroksyzyne żeby wreszcie się wyspać.
Miłego dnia
Cassie, believe, eM lubią tę wiadomość