Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetka wrote:Madlene, trzymam kciuki, żeby nie było nic poważnego!
Nusia, kiedyś czytałam że zioła krwawnika na przyspieszenie, ale nie wiem czy to bezpieczne
Ale podpisuję się pod tym co napisała She - za 8 mcy
Mnie też kłuje w dole podbrzusza dość mocno, ale w tym cyklu kompletnie się nie nastawiam, cycki też jak cegły, czyli jak widać takie same objawy na @ i na ciążę niestety
Chica, trzymam kciuki żeby @ nie przyszła!
Zetka, a czy ja dobrze kojarzę, że Wy sobie odpuściliście w tym miesiącu? Bo taka temperatura też często dosyć wysoka. Zawsze tak miałaś? -
nick nieaktualnyHey Kochane, kurcze nie przeczytałam jeszcze co napisałyście przez te kilka godzin, bo dopiero wrocilam do domku...
Believe Kochana u mnie po terminie, ale przez to że brałam tą luteinę to teraz muszę czekać na @. W sobotę wzięłam ostatnią taabletkę, mam nadzieję, że jutro już @ się zjawi, bo się już niecierpliwię, także to niestety nie jest dzidzia
-
Nusia wrote:Hey Kochane, kurcze nie przeczytałam jeszcze co napisałyście przez te kilka godzin, bo dopiero wrocilam do domku...
Believe Kochana u mnie po terminie, ale przez to że brałam tą luteinę to teraz muszę czekać na @. W sobotę wzięłam ostatnią taabletkę, mam nadzieję, że jutro już @ się zjawi, bo się już niecierpliwię, także to niestety nie jest dzidzia
A to @ nie powinna przyjść do 3 dni? Wybacz, nie znam się na tym, dlatego dopytuję -
believe wrote:Zetka, a czy ja dobrze kojarzę, że Wy sobie odpuściliście w tym miesiącu? Bo taka temperatura też często dosyć wysoka. Zawsze tak miałaś?
Tak odpuścilismy przez antybiotyk.
A tempki aż tak wysokiej nie miałam, ale to pierwszy cykl gdzie mierze dowcipnie więc raczej dlatego
Z reguły mam różnice między linia pozioma a najwyższą temp w fazie lutealnej ok. 0,8st więc i tym razem wszystko w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 21:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybelieve wrote:A to @ nie powinna przyjść do 3 dni? Wybacz, nie znam się na tym, dlatego dopytuję
Nie wiem do ilu dni. Wiem, że niektóre laski dostawały nawet do tygodnia.
Ja przeważnie na 3 dzień już miałam @, na dodatek to były 3 razy większe dawki, bo po in vitro. Jak ju8tro się nie zjawi to się wkurzę! -
Nusia wrote:Nie wiem do ilu dni. Wiem, że niektóre laski dostawały nawet do tygodnia.
Ja przeważnie na 3 dzień już miałam @, na dodatek to były 3 razy większe dawki, bo po in vitro. Jak ju8tro się nie zjawi to się wkurzę!
A może jutro teścik? Czy mocno czujesz się jak na @?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Zanim odpiszę na wszystko i przeczytam pozostałą resztę, to muszę to zacytować i się nie zgodzić. Mam regularne cykle, ładną cerę (odkąd się leczę to w okresie owulacji czasami mi coś wyskoczy) i dobrą wagę, zrobiłam sobie badania i się przeraziłam mam niedoczynność tarczycy, w zasadzie hashimoto, jak zobaczyłam moje wyniki to byłam w szoku. A naprawdę jestem szczupła, moja cera była idealna a cykle 30-31 dni, dwa razy w roku zdarzał się jakiś 33-35, ale to nadal zalicza się do regularnych.
Już komuś odpisałam, że wycofuję się z tych słów bo któraś miała podobnie z hashimoto No nic. W każdym razie oby dziewczynom nic nie wyszło złego
Dzięki. Mam nadzieję, że krecha ściemnieje -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Martika a co to za apteka??
Apteka całodobowa Eskulap, polecam jeśli macie. Za testy ciążowe płacę od 2,60 zł A najdroższy coś ok 7zł (Amil). Za testy owulacyjne (5 sztuk) 10 złWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:07
Nusia, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartika wrote:Apteka całodobowa Eskulap, polecam jeśli macie. Za testy ciążowe płacę od 2,60 zł A najdroższy coś ok 7zł (Amil). Za testy owulacyjne (5 sztuk) 10 zł
dzięki Kochana, u mnie w mieście jest, więc jutro sobie podjadę zapytać o ten inofolic, chyba że zadzwonie wcześniej i zapytam o cene -
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:Dobrze pamiętam, że też jesteś na CLO?
w którym dc jesteś? kiedy masz monitoring?
ja wczoraj miałam tyle śluzu, że byłam święcie przekonana, że owu za rogiem, a test negatywny.
To moj 6 cykl z clo, dopiero 8 dc. Mam nadzieje, że w końcu będzie owulacja, a ze sluzem ciężko. .. hmm szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie miałam przezroczystego rozciagliwego jak narazie biały wodnisty od wczoraj a monitoring mam miec w 12 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:22
-
Cigaretta wrote:To moj 6 cykl z clo, dopiero 8 dc. Mam nadzieje, że w końcu będzie owulacja, a ze sluzem ciężko. .. hmm szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie miałam przezroczystego rozciagliwego jak narazie biały wodnisty od wczoraj a monitoring mam miec w 12 dc
I co Twój gin na to? -
Zetka dziekuje :* w sumie to na oko bedzie 2 dni przed @, ale na pewno bede wiedziala jak przyjdzie owulka. Dobrze, ze w razie czego nie ma przeciwskazan
Cigaretta, czy to ostatni cykl z CLO?
Nusia, jak do jutra nie bedzie @ to obsikaj testa
Firanki, pewnie owulka sie zbliza, wiec dzialaj
firanki na duszę, Zetka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:"jeśli wartość szczytowa hormonu LH (wartość rozpoznawana przez testy owulacyjne) w twoim ciele trwa krócej niż 10 godzin, test może pokazać wynik negatywny, a pomimo tego owulacja może wystąpić. " a to ciekawe tak łatwo można to przegapić wiedziałyscie? Chyba zacznę testy owu robić co 8 h wtedy nie przegapie hehe nie no żarcik ☺
Ja juz kiedys wspominalam, ze powinno sie robic 2x dziennie, zeby nie przegapic peaku25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyfiranki na duszę wrote:A przez pozostałe cykle nie miałaś owulacji???????
I co Twój gin na to?