Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiosnaachtoty wrote:hehe z kaszlem radzę sobie średnio - tylko prenalen, sok z malin do napojów. Koleżanka doradzała mi kisiel, aby nawilżyć gardło - jutro kupię. Najgorzej jest w nocy Męczy strasznie
Zrób sobie sama kisiel:-) lyzka maki ziemniaczanej, dwie szklanki wody, mieszasz, zagotowujesz (zrobi sie przezroczysty) dolewasz soku z malin i pyszny zdrowy domowy kisiel gotowy:-)
Jak wolisz rzadszy to wiecej wody lub mniej maki:-)bertha, wiosnaachtoty lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Witam sie z rana.
Nie mam ostatnio czasu na wchodzenie i udzelanie sie na forum. Łapie każdą fuchę jaka sie przytrafia przed swietami. Do tego gardlo boli i głowa.
Dzisiaj okolo 9dpo. Zrobilam test.niby cos tam ledwo,ledwo widać,poczekam jeszcze ze 2-3 dni.
Miłego weekendu -
channah wrote:Witam sie z rana.
Nie mam ostatnio czasu na wchodzenie i udzelanie sie na forum. Łapie każdą fuchę jaka sie przytrafia przed swietami. Do tego gardlo boli i głowa.
Dzisiaj okolo 9dpo. Zrobilam test.niby cos tam ledwo,ledwo widać,poczekam jeszcze ze 2-3 dni.
Trzymam kciuki żeby cień stał się mocną kreseczka i żeby infekcja się nie rozwinęła.
Miłego weekendu -
channah wrote:Witam sie z rana.
Miłego weekendu
Jesli masz testy owulacyjne to zrob sobie. Wykaze ciaze.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Hej dziewczyny ja na szybko sie witam. Dawno mnie nie bylo, zamierzam przeszuka watek kto doszedl do listy zaciazonych i juz tu takowym gratuluje mam nadzieje ze po mnie byl wyysyp u mnie ok, powoli oswajam sie z mysla o ciazy. W czwartek ide do gina na badania. Czuje sie dobrze, biore luteine. Sciskam !
-
Almanah wrote:Ja kupilam dzisiaj dwa testy i jutro jeden użyje. Jeśli mam rację, to jutro będzie 12 dpo, a zazwyczaj fazę lutealna mam 11 dniową. Drugi awaryjnie jakbym jednak nie miała racji co do mojej owulki na bliżej nieokreślona przyszłość. Posłuchałam was i kupiłam bobo test i Pink.
I jak? -
Cześć dziewczyny!
Proszę mnie dopisać na testowanie 26.11.
Dzisiaj 8 dpo. Mam nieregularne cykle od 30 do 34 dni. Staramy się już jakiś czas, a to 2 miesiąc starań na maksa, z mierzeniem temperatury itd.
2 dpo zaczęły mnie boleć piersi, były bardzo wrażliwe i jakby napompowane
3 dpo miałam małe plamienie.
Wczoraj byłam na badaniach krwi, (kilka dni temu miałam usg tarczycy i wszystko ok) i TSH wyszło równe 3...
I mam wrażenie, że wszystkie objawy ustały po odebraniu wyników. Tzn piersi są duże i ciężkie, ale już tak nie bolą.
Sama nie wiem co mam myśleć.
Pomożecie?
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Katja11 wrote:Hej dziewczyny ja na szybko sie witam. Dawno mnie nie bylo, zamierzam przeszuka watek kto doszedl do listy zaciazonych i juz tu takowym gratuluje mam nadzieje ze po mnie byl wyysyp u mnie ok, powoli oswajam sie z mysla o ciazy. W czwartek ide do gina na badania. Czuje sie dobrze, biore luteine. Sciskam !
Ja tez mam wizytę w czwartek Dziewczyny mnie pomaga ten prenalen - już dziś w nocy było lepiej - więc powoli pozbywam się kaszlu - syrop z cebuli odpada ze względu na pracę
Almanah ile już czekasz na okres?? Może późno było zagnieżdżenie i jeszcze test nie wychodzi -
Mada92 wrote:Cześć dziewczyny!
Proszę mnie dopisać na testowanie 26.11.
Dzisiaj 8 dpo. Mam nieregularne cykle od 30 do 34 dni. Staramy się już jakiś czas, a to 2 miesiąc starań na maksa, z mierzeniem temperatury itd.
2 dpo zaczęły mnie boleć piersi, były bardzo wrażliwe i jakby napompowane
3 dpo miałam małe plamienie.
Wczoraj byłam na badaniach krwi, (kilka dni temu miałam usg tarczycy i wszystko ok) i TSH wyszło równe 3...
I mam wrażenie, że wszystkie objawy ustały po odebraniu wyników. Tzn piersi są duże i ciężkie, ale już tak nie bolą.
Sama nie wiem co mam myśleć.
Pomożecie?
Za wcześnie, aby cokolwiek powiedzieć - teraz zarodek może się dopiero zagnieżdżać. Objawy ciązy pojawiają się zazwyczaj najwcześniej w okolicach okresu - test też robi się najwcześniej w dniu jego terminu. Ja na przykład nie miałam żadnych oprócz przeczucia, ze mogło się udać bo mam dość regularne cykle -
Hej dziewczyny
Jestem tutaj nowa . Test owulacyjny pozytywny 13stego w niedziele
starania były no i pozostaje czekać na testowanie lub okres.
Nie chciałam robić testu za wcześniej ale korci mnie żeby sprawdzić za jakiś czas. Jak myślicie kiedy można zrobić test o czułości 10 ? -
Ja testuję teoretycznie jutro, właściwie powinnam 21 bo wtedy 14dpo i okres. Ale chyba szkoda testów, od wczoraj mam bardzo silne bóle brzucha, @ już puka do drzwi... Spodziewałam się że ten cykl będzie stracony, mąż tak bardzo chorował...
No trudno, powoli się zadomawiam na watku grudniowym.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
88 wrote:Witam, Dziewczyny bardzo proszę poradźcie mi, wyniki progesteronu w 17 dniu cyklu 29. To dobrze? Owulacja była w 14 dniu cyklu. Tsh 1,4 to orientuje się że dobry wynik
To zależy chyba od norm laboratorium, od sprzetu, odczynników, jakich używają.
Wg mojego w f. lutealnej norma jest do 25,56, więc wg tego by był zbyt wysoki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 16:34