Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:dziękuję, ale juz mi się kończy właśnie:p bo pokładam duże nadzieje w tym cyklu. Od kilku dni czuje zmęczenie, oczy pieką juz o 17. wczoraj na zajęciach mialam mala wirowke w głowie takie uczucie jakbym miała zemdleć. Piersi bola po bokach nie jakoś bardzo, ale jak dotykam,jajników nie czuje w ogóle, ale za to mialam kilka razy taki dziwny przeszywający bol jakby w pochwie. Spore ilości białego sluzu. No i można sobie wkręcić :p to bedzie wyzwanie czekać do czwartku, moze dam rade.
Mam podobne objawy i tez czekam do czwartku
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ! Gratuluję dziewczynom którym się udało ;* Ja dzisiaj jest w 29 dc. Przypuszczam że owulacja mi się przesunęła na 16 dc, więc termin @ na wtorek. Wczoraj miałam robić betę, bo miałam pić na imprezie, ale wyszło ,że będę kierowcą więc zrobiłam tylko test. I miałam taką sytuację: jak tylko pasek nasączał się próbką moczu to pojawiła się na chwilkę druga blada kreska. Po chwili zniknęła! Czy któraś tak miała?
-
kathuz wrote:Ja dzisiaj 12 dpo i zamiast się uczyć poszłam zrobić test i teraz już nie będę mogła się skupić bo wyszła blada druga kreska Jutro z rana zrobię i zobaczymy czy się potwierdzi
kathuz lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Ewi28 wrote:czemu wy tak wcześnie testujecie? przecież do 12 dni może wystąpić zagnieżdzenie. ja to czekam do 12 dni od owu i dopiero coś zrobię, jeśli wczesniej okres nie przyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
No własnie ja tez czekam na zdjęcia pozytywów!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem czy jest sens jutro testować. Poczekam chyba do 40 dc. Dzisiaj sikam non stop, ale to pewnie żurawinowa herbatka z biedry + kawa są winne. Chociaż tej żurawiny w tej herbatce to pewnie tyle co kot napłakał. Poza tym nigdy tak na mnie nie działała. Do tego trochę mnie ćmi w podbrzuszu, ale to też może być wszystko...
-
nick nieaktualnydziewczyny, zrobiłam test owu... wyszedł pozytywny w 11 dpo... jutro rano zrobię test ciążowy, jestem w szoku! strach mnie obleciał... a co jeśli się udało? rano Wam napiszę! ale czuję to od kilku dni, że chyba to to. Rano w drodze do pracy mnie mdli, i mam zawroty głowy, koło 10 przechodzi i jestem normalna. Poza tym temperatura od rana ruszyła w górę, a powinna teoretycznie już zacząć spadać do okresu. #hope
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 17:19
channah, wiosnaachtoty, Mania25, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape91 wrote:dziewczyny, zrobiłam test owu... wyszedł pozytywny w 11 dpo... jutro rano zrobię test ciążowy, jestem w szoku! strach mnie obleciał... a co jeśli się udało? rano Wam napiszę! ale czuję to od kilku dni, że chyba to to. Rano w drodze do pracy mnie mdli, i mam zawroty głowy, koło 10 przechodzi i jestem normalna. Poza tym temperatura od rana ruszyła w górę, a powinna teoretycznie już zacząć spadać do okresu. #hope