Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratuluję zaciążonym. Ja niestety wariactwo w pracy, więc i czasu za wiele nie ma. Do tego ogarniamy tematy ślubne z których każdy jeden rodzi następny, a na dodatek jesio auta nie ma przez 2 tygodnie i będzie cięęęęężko.
zubii lubi tę wiadomość
-
Izape! Weszlam tu z nadzieja na twoje dwie tluste krechy! gdzie jestes i gdzize zdjecie
zubii lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Witam ponownie.
Dziś jadę do lekarza na USG bo nie dostałam po duphastonie okresu dzis 6 dzień. Zawsze dostawałam na 2 lub 3 dzień po. Robiłam test ciążowy ale negatywny. Cały czas się łudzę że może coś się udało. Choć niby ten miesiąc na monitoringu był bezowulacyjny:(
Trzymam za ws kciukiJuż dołączam -
nick nieaktualnyKoni wrote:Witam ponownie.
Dziś jadę do lekarza na USG bo nie dostałam po duphastonie okresu dzis 6 dzień. Zawsze dostawałam na 2 lub 3 dzień po. Robiłam test ciążowy ale negatywny. Cały czas się łudzę że może coś się udało. Choć niby ten miesiąc na monitoringu był bezowulacyjny:(
Trzymam za ws kciuki -
nick nieaktualnyMelduję: Pusto na teście. Czekam na @ a jak nie, to zrobię w 16 dc jak przystało. zachciało mi się bawić testami to teraz mam :Dstrasznie mi smutno było, no ale nic. W końcu staraniasa przyjemne nie teraz to w grudniu. No nie nam pojęcia co to miało być. Dzisiaj powtorzylam ovu i juz negatyw. Hmmm. Moze felerny test albo co?
Ataga12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny