Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dzisiaj rano miałam mdłości - 11 dpo. Teraz na wieczór znów mnie mdli... i piersi obolałe...
Oprócz tego czuje wszelkie objawy nadchodzącej @... \fiksuję i grzecznie czekam na 2go.innamorata88 lubi tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak dobrze, że tu trafiłam. Czułam się tak samotna w tym wszystkim. Mam wrażenie, że wszyscy mają już dzieci tylko nie ja. I te objawy okresu na tydzień przed planowaną @ rujnujące nadzieję. Ewi28 rozumiem doskonale, też właśnie przez to przechodzę. Czekam razem z Wami na testowanie i trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu, ale mam takie uczucie, że nic z tego w tym cyklu Nic się ze mną nie dzieje. Wręcz czuję się nad wyraz dobrze ;/ w zeszłym cyklu byłam zmęczona i piersi miałam wrażliwsze, a teraz to okaz zdrowia i radości. Pozostaje tylko chyba czekać na okres
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :pKlara Wysocka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A może by... wrote:Nie wiem czemu, ale mam takie uczucie, że nic z tego w tym cyklu Nic się ze mną nie dzieje. Wręcz czuję się nad wyraz dobrze ;/ w zeszłym cyklu byłam zmęczona i piersi miałam wrażliwsze, a teraz to okaz zdrowia i radości. Pozostaje tylko chyba czekać na okres
A ja własnie na odwrót.
Zawsze żyłam nadzieją, że się uda, ale w głębi duszy wiedziałam, że nie tym razem.
Teraz z kolei jestem przekonana, że to TEN cykl, ale nie mam ku temu podstaw.
Może po prostu oszalałam.
Jakby mnie nie było długo na forum, to znaczy, że chyba wywieźli mnie w kaftanie.IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :p
Naprawdę coś tam widać, trzymam kciukiNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/002cfd37fb1c.jpg
Ja dla sportu przed chwilą siknęłam i chyba mam zwidy. :p
-
Klara Wysocka wrote:A ja własnie na odwrót.
Zawsze żyłam nadzieją, że się uda, ale w głębi duszy wiedziałam, że nie tym razem.
Teraz z kolei jestem przekonana, że to TEN cykl, ale nie mam ku temu podstaw.
Może po prostu oszalałam.
Jakby mnie nie było długo na forum, to znaczy, że chyba wywieźli mnie w kaftanie.
To trzymam kciuki za to by Twoje przeczucia znalazły potwierdzenie w testach Oby to był dobry miesiąc...Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-
Ja nie jestem znawca, ale faktycznie jak go zobaczyłam to pierwsze, co pomyslałam, to ze jakiś rozmazany i czy aby pewny na 100 procent. Podobnie jak kuchcinka mysle, ze lepiej powtórzyć, chociaz z całych sił trzymam kciuki, zeby ten był miarodajny i wiarygodny i żebyśmy sie myliły:) testuj rano i pisz, co i jak:) trzymam kciuki za dwie mocne kreski:*
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, przytulam mocno. Pamiętaj, że to pierwszy cykl po przerwie, wkrótce zobaczysz dwie kreseczki.