Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Summer86- z tego co wiem to w 6dpo moze byc implantacja wiec glowa do gory a kiedy termin @ masz?
Ciężko powiedzieć, bo ten cykl dosć nietypowy, jeśli wierzyć USG owu była szybciej niż zwykle bo w 10 dc, wg temp. w 12 dc. Do 10.11 @ powinna się zjawić.
A jak u Was wygląda dotychczasowe leczenie?
Szyszunia, trzymam kciuki za nowy cykl! Oby był tym szczęśliwym. -
No u mnie to wszystko zaczelo sie w zeszlym roku gdy @ spozniala mi sie a cykl trwal 66dni. Robilam badania na ktorych wyszlo ze mam niski progesteron, stad branie luteiny po owu. Zmienialam lekarzy jak rekawiczki az w koncu trafilam na aktualna ginke ktora sobie chwale. Ona po monitoringu moich cykli stwierdzila brak owulacji i przepisala branie CLO. W najblizszych dniach wybieram sie do niej po recepte. No chyba ze w tym cyklu zdarzy sie cud i nie bede go juz potrzebowac
-
nick nieaktualny
-
My dopero pierwszy wiec nie ma się co załamywać, jedyne co to wiecie człowiek sobie myśli że chyba sie coś dzieje a później jak w zegarku dostaje @ i bęc, ale już pozytywnie nastawiam się na kolejny cykl i do dzieła. A po za tym w ostatnim mieliśmy sporo stresów wiec prawdopodobnie sami sobie zapracowaliśmy na to. Ja też jestem taką osobą że czasem za bardzo się nastawiam a później mi przykro ale trzeba myśleć pozytywnie:)
-
CzeresniowaMama wrote:Hej ! U mnie niby negatyw, choc ja twierdzę, ze cos tam jest. Mąż nic nie widzi
Dokładnie czekamy niecierpliwie na zdjęcie
U mnie Katja też 8 dpo i myślę czy w sobotę nie zatestować pierwszy raz. OF wyznaczył mi właśnie na sobotę @, ale no nie wiem. Ostatnio chyba przy zmęczeniu tak mi różni się +/- 1 dzień. Zobaczymy. Może w niedzielę.
Zastanawiam się nad swoją temperaturą. Mam takie ząbki, bo 37,2 następny dzień 37,4 i tak na zmianę. Czy to jest ok? To mój pierwszy cykl z mierzeniem.Katja11 lubi tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Hej ! U mnie niby negatyw, choc ja twierdzę, ze cos tam jest. Mąż nic nie widzi
Szyszunia następny cykl to już będzie Ten!!!Szyszuunia lubi tę wiadomość
-
Dołączę może jako ta także w 8 dpo @ wyznaczona na niedzielę, nie wiem czy ustalać sobie jakiś dzień testowania czy na razie olać sprawę... w poprzednim cyklu zrobiłam test chyba na 3 dni przed @ i wydawało mi się, że widzę cień kreski, byłam taka zadowolona, ale małpiszon przyszedł i o...
Katja11 lubi tę wiadomość
-
MrsKiss wrote:Dołączę może jako ta także w 8 dpo @ wyznaczona na niedzielę, nie wiem czy ustalać sobie jakiś dzień testowania czy na razie olać sprawę... w poprzednim cyklu zrobiłam test chyba na 3 dni przed @ i wydawało mi się, że widzę cień kreski, byłam taka zadowolona, ale małpiszon przyszedł i o...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Anga1989 - witamy i życzymy powodzenia
Dooti - no to będziemy się teraz niecierpliwić
A u mnie chyba pora pogodzić się kolejnym straconym cyklem - wczoraj 6 dpo po pojawiło się kilka niteczek krwi -
CzeresniowaMama wrote:A macie, chociaż na zdjęciu to juz calkiem nic nie widać. Możliwe, ze mam omamy
zubii, Klara Wysocka lubią tę wiadomość