Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Summer86- z tego co wiem to w 6dpo moze byc implantacja wiec glowa do gory
a kiedy termin @ masz?
Ciężko powiedzieć, bo ten cykl dosć nietypowy, jeśli wierzyć USG owu była szybciej niż zwykle bo w 10 dc, wg temp. w 12 dc. Do 10.11 @ powinna się zjawić.
A jak u Was wygląda dotychczasowe leczenie?
Szyszunia, trzymam kciuki za nowy cykl! Oby był tym szczęśliwym. -
No u mnie to wszystko zaczelo sie w zeszlym roku gdy @ spozniala mi sie a cykl trwal 66dni. Robilam badania na ktorych wyszlo ze mam niski progesteron, stad branie luteiny po owu. Zmienialam lekarzy jak rekawiczki az w koncu trafilam na aktualna ginke ktora sobie chwale. Ona po monitoringu moich cykli stwierdzila brak owulacji i przepisala branie CLO. W najblizszych dniach wybieram sie do niej po recepte. No chyba ze w tym cyklu zdarzy sie cud i nie bede go juz potrzebowac
-
nick nieaktualny
-
My dopero pierwszy wiec nie ma się co załamywać, jedyne co to wiecie człowiek sobie myśli że chyba sie coś dzieje a później jak w zegarku dostaje @ i bęc, ale już pozytywnie nastawiam się na kolejny cykl i do dzieła. A po za tym w ostatnim mieliśmy sporo stresów wiec prawdopodobnie sami sobie zapracowaliśmy na to.
Ja też jestem taką osobą że czasem za bardzo się nastawiam a później mi przykro ale trzeba myśleć pozytywnie:)
-
CzeresniowaMama wrote:Hej ! U mnie niby negatyw, choc ja twierdzę, ze cos tam jest. Mąż nic nie widzi
Dokładnieczekamy niecierpliwie na zdjęcie
U mnie Katja też 8 dpo i myślę czy w sobotę nie zatestować pierwszy raz. OF wyznaczył mi właśnie na sobotę @, ale no nie wiem. Ostatnio chyba przy zmęczeniu tak mi różni się +/- 1 dzień. Zobaczymy. Może w niedzielę.
Zastanawiam się nad swoją temperaturą. Mam takie ząbki, bo 37,2 następny dzień 37,4 i tak na zmianę. Czy to jest ok? To mój pierwszy cykl z mierzeniem.Katja11 lubi tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Hej ! U mnie niby negatyw, choc ja twierdzę, ze cos tam jest. Mąż nic nie widzi
Szyszunia następny cykl to już będzie Ten!!!Szyszuunia lubi tę wiadomość
-
Dołączę może jako ta także w 8 dpo
@ wyznaczona na niedzielę, nie wiem czy ustalać sobie jakiś dzień testowania czy na razie olać sprawę... w poprzednim cyklu zrobiłam test chyba na 3 dni przed @ i wydawało mi się, że widzę cień kreski, byłam taka zadowolona, ale małpiszon przyszedł i o...
Katja11 lubi tę wiadomość
-
MrsKiss wrote:Dołączę może jako ta także w 8 dpo
@ wyznaczona na niedzielę, nie wiem czy ustalać sobie jakiś dzień testowania czy na razie olać sprawę... w poprzednim cyklu zrobiłam test chyba na 3 dni przed @ i wydawało mi się, że widzę cień kreski, byłam taka zadowolona, ale małpiszon przyszedł i o...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Anga1989 - witamy i życzymy powodzenia
Dooti - no to będziemy się teraz niecierpliwić
A u mnie chyba pora pogodzić się kolejnym straconym cyklem - wczoraj 6 dpo popojawiło się kilka niteczek krwi
moze to być choć oczywiście nie musi implantacja zarodka. Do @ jeszcze daleko wiec nawet nie myśl jeszcze o spisywaniu tego cyklu na straty.
-
CzeresniowaMama wrote:A macie, chociaż na zdjęciu to juz calkiem nic nie widać. Możliwe, ze mam omamy
na teście zawsze cos tam widać jak sie baaardzo mocno przyjrzysz bo ta druga kreska zawsze tam jest tylko niewidoczna na pierwszy rzut oka. Weź nowy test i spójrz pod światło zobaczysz ze czekam tam sobie ukryta druga kreska
nie pisze tego zeby Cię zdołować, ale moim zdaniem ten test jest negatywny. Kto wie moze jeszcze za wcześnie na testowanie wiec wcale nie mowię ze na pewno ciazy nie ma, ale ten konkretny test to negatyw.
zubii, Klara Wysocka lubią tę wiadomość