Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór dziewczyny
a mi się ten czas tak ciągniee niemiłosiernie! dzisiaj 14 dc, jutro lub pojutrze owulka, czekam i czekam. Na szczęście te dwa tygodnie do testowania chyba szybko mi zlecą. Kupiłam sobie pół kilo galaretek i siedzę i jem i jem... nie wiem czy to był dobry pomysł
Idę podjeść grejpfruta i do nauki...
Gratuluję kolejnych II
Listopadowe testowanie zapowiada się bardzo ciekawie!
-
Heh, a u mnie teoretycznie już 7 tydz. A kawa nadal mi smakuje
tylko od wczoraj co jakiś czas mnie "muli".
Gratuluję wszystkich pozytywów i życzę dużo spokoju i cierpliwości na najbliższe tygodnie, bo po sobie wiem, że szybko można zacząć się schizować
i to na tyle, że na 2 dni przed wizytą u gina poleciałam na prywatne badanie USG.. No ale przynajmniej dowiedziałam się, że jajo dotarło na miejsce i ponoć było ciałko żółte. Mam powtórzyć badanie za 7-10 dni, ale pójdę za 2 tygodnie
i modlę się o serduszko
Dooti lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Heh, a u mnie teoretycznie już 7 tydz. A kawa nadal mi smakuje
tylko od wczoraj co jakiś czas mnie "muli".
Gratuluję wszystkich pozytywów i życzę dużo spokoju i cierpliwości na najbliższe tygodnie, bo po sobie wiem, że szybko można zacząć się schizować
i to na tyle, że na 2 dni przed wizytą u gina poleciałam na prywatne badanie USG.. No ale przynajmniej dowiedziałam się, że jajo dotarło na miejsce i ponoć było ciałko żółte. Mam powtórzyć badanie za 7-10 dni, ale pójdę za 2 tygodnie
i modlę się o serduszko 
Mnie strasznie teraz wieczorem mdli, a jeszcze godzinę temu byłam strasznie głodna a teraz wszystko mi w gardle stoi...
Mam nadzieję że już niedługo wszystkie zobaczymy pięknie bijące serduszka. Jutro dzwonię do mojego ginka, zobaczymy co mi powie, pewnie się zdziwi heheNasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparcia
Izape91 lubi tę wiadomość
Gosiaczek2234 -
ja mam mieć @ w niedziele/poniedziałek i wierz mi że to czekanie mnie wykańcza również... my dopiero pierwszy cykl starań o drugiego brzdąca ale jak to my wszystkie mam nadzieje że szybko pójdzie. mi właśnie apetyt spadł ale już nic sobie nie wmawiam bo mnie tylko szlak trafia, ja już robiłam testy pod słońce usilnie szukałam cienia hehe. A jak przyjdzie @ to wypije trzy piwa bo mam ochote nieziemskąGosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparcia
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!

29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Gosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparcia
Ciężko cokolwiek powiedzieć, skoro do testowania masz jeszcze 8 dni. Równie dobrze mogło jeszcze nawet do zagnieżdżenia nie dojść, więc nie sądzę żeby cokolwiek z tego co wymieniałaś świadczyło o czymkolwiek. Niestety trzeba czekać.
Ja też jakoś za tydzień testuje, a to już 8 cykl starań...
-
Czy dobrze zrozumiałam, ze w poprzedniej ciąży z synkiem dzień po @ wyszła ci blada kreska, ale beta z krwi wyszła ujemna? Szukałam ostatnio na ten temat informacji, czy to możliwe. Napiszesz coś więcej o tym?Gosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparciahttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Tak to prawda wyszła mi beta mnie niż 2 a test ciążowy 2 krechy druga blada wieczorem, rano 2 grube ,cztery dni brak pęcherzyka na usg u lekarza i zlecił betę wyniki mniej niż 2 i powiedział lekarz że nie ma ciąży wg bety i coś mnie tknęło i zapytałam czy to nie za wcześnie było na betę a on być może i zrobil usg i był pęcherzykbertha wrote:Czy dobrze zrozumiałam, ze w poprzedniej ciąży z synkiem dzień po @ wyszła ci blada kreska, ale beta z krwi wyszła ujemna? Szukałam ostatnio na ten temat informacji, czy to możliwe. Napiszesz coś więcej o tym?Gosiaczek2234
-
nick nieaktualny
-
Proszę spójrzcie na mój wykres bo jakiś tak dziwnie temperatura się zachowuje. Chyba będzie bez owulacyjny. tak jeszcze nigdy nie miałam.

III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
Daj Boże !!Izape91 wrote:Oby w tym roku sylwester był na trzeźwo

kaha lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Nie patrz na objawy bo mogą być takie same jaka przed @ jak zaszlam w pierwszą ciążę to 5 dni po owu miałam dużo białego śluzu bóle jak na @ bóle głowy takie dziwne i i dziwne sny noc w noc i czułam jak się corka zagniezdza bo to się działo w nocy aż się obudzilam a nigdy nic takiego się nie działo. Także jedynie pozytywny test da nam pewność co do ciąży :* trzymam mocno kciuki.
Haha dziewczyny czy owocna czy nie to się cieszę że w końcu będę mieć normalny cykl ! A nie jak poprzedni 44 dniowy w tym czasie Agniechaaa miała 2 cykle !
Ja też w pierwszej ciąży mialam dziwne sny, jeszcze zanim się okazało ze jestem w ciąży. A w dniu testowania byłam senna, nie miałam apetytu, mąż się zasmial ze ciąża. I była:-) a to było. 12dpo.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Jesli chodzi o testy owu to ja sie wypowiem. Bardzo chyba za bardzo im wierzylam i stracilam trzy cykle na nich. Potem poprostu monitorowane usg bylo i gina i juz pyklo w drugim cyklu! Takze polecam
Dwa - jestem w ciazy. No jestem! Ale nie mam objawow powiem
wam. Musialabym sie doszukiwac i to bylaby nadinterpretacja.bola mnie piesi, czuje zapachy inaczej mi cos smakuje ale czy czasem przed okresem nie bylo podobnie... no i brak okresu rzecz jasna
boli mnie tez podbrzusze. Ale gdyby nie testy to moglabym obstawiac ze to @.