Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór dziewczyny a mi się ten czas tak ciągniee niemiłosiernie! dzisiaj 14 dc, jutro lub pojutrze owulka, czekam i czekam. Na szczęście te dwa tygodnie do testowania chyba szybko mi zlecą. Kupiłam sobie pół kilo galaretek i siedzę i jem i jem... nie wiem czy to był dobry pomysł Idę podjeść grejpfruta i do nauki...
Gratuluję kolejnych II Listopadowe testowanie zapowiada się bardzo ciekawie! -
Heh, a u mnie teoretycznie już 7 tydz. A kawa nadal mi smakuje tylko od wczoraj co jakiś czas mnie "muli".
Gratuluję wszystkich pozytywów i życzę dużo spokoju i cierpliwości na najbliższe tygodnie, bo po sobie wiem, że szybko można zacząć się schizować i to na tyle, że na 2 dni przed wizytą u gina poleciałam na prywatne badanie USG.. No ale przynajmniej dowiedziałam się, że jajo dotarło na miejsce i ponoć było ciałko żółte. Mam powtórzyć badanie za 7-10 dni, ale pójdę za 2 tygodnie i modlę się o serduszkoDooti lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Heh, a u mnie teoretycznie już 7 tydz. A kawa nadal mi smakuje tylko od wczoraj co jakiś czas mnie "muli".
Gratuluję wszystkich pozytywów i życzę dużo spokoju i cierpliwości na najbliższe tygodnie, bo po sobie wiem, że szybko można zacząć się schizować i to na tyle, że na 2 dni przed wizytą u gina poleciałam na prywatne badanie USG.. No ale przynajmniej dowiedziałam się, że jajo dotarło na miejsce i ponoć było ciałko żółte. Mam powtórzyć badanie za 7-10 dni, ale pójdę za 2 tygodnie i modlę się o serduszko
Mnie strasznie teraz wieczorem mdli, a jeszcze godzinę temu byłam strasznie głodna a teraz wszystko mi w gardle stoi...
Mam nadzieję że już niedługo wszystkie zobaczymy pięknie bijące serduszka. Jutro dzwonię do mojego ginka, zobaczymy co mi powie, pewnie się zdziwi heheNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparcia
Izape91 lubi tę wiadomość
Gosiaczek2234 -
Gosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparciaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Gosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparcia
Ciężko cokolwiek powiedzieć, skoro do testowania masz jeszcze 8 dni. Równie dobrze mogło jeszcze nawet do zagnieżdżenia nie dojść, więc nie sądzę żeby cokolwiek z tego co wymieniałaś świadczyło o czymkolwiek. Niestety trzeba czekać. Ja też jakoś za tydzień testuje, a to już 8 cykl starań... -
Gosiaczek2234 wrote:Część dziewczyny jestem w 19dc, termin miesiacZki przypada mi 17.11 posmak dziwny w ustach , migotanie w brzuchu piersi rozdrażnione pełne, bole kręgosłupa jak na okres , dodatkowo opetyt niechęć do słodyczy, kłucie w miednicy . Dodam że się staram o dzidziusia 3 cykl, nie mogę już wytrzymać do @ żeby zrobić test. W pierwszej ciąży zrobiłam test dzień po miesiączce planowanej słabe II bety wogole nie wyszło usg też nie dopiero później mój syn ma już 3 lata. Objawy wcześniejszej ciąży nie pamiętam bo nie zwracalam na to uwagi. A teraz to czekanie doprowadza mnie do szału. Potrzebuje wsparciahttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Czy dobrze zrozumiałam, ze w poprzedniej ciąży z synkiem dzień po @ wyszła ci blada kreska, ale beta z krwi wyszła ujemna? Szukałam ostatnio na ten temat informacji, czy to możliwe. Napiszesz coś więcej o tym?Gosiaczek2234
-
nick nieaktualny
-
Proszę spójrzcie na mój wykres bo jakiś tak dziwnie temperatura się zachowuje. Chyba będzie bez owulacyjny. tak jeszcze nigdy nie miałam.
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
Izape91 wrote:Oby w tym roku sylwester był na trzeźwo
kaha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Nie patrz na objawy bo mogą być takie same jaka przed @ jak zaszlam w pierwszą ciążę to 5 dni po owu miałam dużo białego śluzu bóle jak na @ bóle głowy takie dziwne i i dziwne sny noc w noc i czułam jak się corka zagniezdza bo to się działo w nocy aż się obudzilam a nigdy nic takiego się nie działo. Także jedynie pozytywny test da nam pewność co do ciąży :* trzymam mocno kciuki.
Haha dziewczyny czy owocna czy nie to się cieszę że w końcu będę mieć normalny cykl ! A nie jak poprzedni 44 dniowy w tym czasie Agniechaaa miała 2 cykle !
Ja też w pierwszej ciąży mialam dziwne sny, jeszcze zanim się okazało ze jestem w ciąży. A w dniu testowania byłam senna, nie miałam apetytu, mąż się zasmial ze ciąża. I była:-) a to było. 12dpo.Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Jesli chodzi o testy owu to ja sie wypowiem. Bardzo chyba za bardzo im wierzylam i stracilam trzy cykle na nich. Potem poprostu monitorowane usg bylo i gina i juz pyklo w drugim cyklu! Takze polecam
Dwa - jestem w ciazy. No jestem! Ale nie mam objawow powiem
wam. Musialabym sie doszukiwac i to bylaby nadinterpretacja.bola mnie piesi, czuje zapachy inaczej mi cos smakuje ale czy czasem przed okresem nie bylo podobnie... no i brak okresu rzecz jasna boli mnie tez podbrzusze. Ale gdyby nie testy to moglabym obstawiac ze to @.