Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:Popatrz na mnie pierwsze ciążę są często zdrowe
Mutacje nie powinny przeszkadzać w zajściu. Zazwyczaj tylko w utrzymaniu. Jak juz ogarniesz nowego przystojniaka możesz zapytać co sądzi o kleksie od ovu bo i tak ją czasem ginowie przepisuja
No nie możesz być tak pesymistycznie nastawiona nie Ty! Mthfr ma połowa populacji a resztę takie szczesciary jak my -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Dziewczyny, śliczne zdjęcia, śliczne kropeczki! Niech Wam rosną zdrowo!!!
Ja też dzisiaj bylam na poglądzie mojego maleństwa i widziałam 3 fikołki, 2 salta, 2 obroty i 7 piruetów mojego akrobaciątka. Nie wiem, co to dziecko bierze!
Okazało się też, że maluch jest spory - ma prawie 5 i pół centymetra, więc jest o 9 dni starszy niż to wynika z OM
Wysyłamy Wam tonę wirusków!!! #@$%^&*(**&^%$#@#$^&*() Łapcie i czyńcie z nich słuszny użytek! -
StaraczkaNika wrote:Ja wbrew pozorom jestem okropną pesymistką i cały czas mam depresję. Ale trzeba trzymać fason. A dziewczyny z Gdyni właśnie mi napisały, że żaden z moich faworytów na nowego ginka nie przepisuje clexane od owu. Tutaj chyba jest taki standard.
Wysłałam privMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:Booooskoe stopki kiedyś mi taka reklama na fb wyskakiwała No cuuuuuuudo
Aga, no wiesz... skoro Ci to już kiedyś wyskakiwało, to po prostu był znak...
Ps. Jakby co to można znaleźć wersje bardziej wypasione - bo ze złota, ale tam można np.dobrać kamień do każdej stópki osobno... co jest dobre jakby tak np. parka była z tych Twoich dwóch Cudów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:44
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Bunia86 wrote:Doszły moje ANA9 Ale pisze tylko że miano ujemne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd5e5650d64c.png
Kochana jesteś zdrowa jak ryba przysłowiowa dlatego ładnie zachodzisz w ciąże ale gdzieś genetyka szwankuje
Może w pamiętniku zbierzesz wszystkie wyniki badać bo cięzko zapamiętać ale wiem że zawsze miałaś okWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:40
summer86, Bunia86 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:Wysłałam priv
-
Dzięki Flo za pomysł z tym pamiętnikiem
Nie wpadłam na to samej mi się to przyda taki zbiór wszystkiego w jednym miejscu
Umówiłam dziś wizytę u Wolskiego także już mi lepiej że coś działam. Wizyta za niecałe 2 tygodnie. Myślę że na tym się teraz skupimy i oby on coś wymyśliłFlowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
MamaStasia wrote:U mnie tez tak bylo synek zawsze wychodzil na usg wiekszy niz z om. I sie urodzil dosc spory W Twoim przypadku tez tak moze byc.
Tak sądzisz? Mnie jest płeć obojętna, bardziej martwiłam się, że może coś jest nie tak. My z mężem nie jesteśmy bardzo rośli, nasi rodzice też nie, więc nie spodziewam się urodzić wielkoluda. Ale może faktycznie coś jest na rzeczy. Dzieki, uspokoiłaś mnie! -
Bunia86 wrote:Dzięki Flo za pomysł z tym pamiętnikiem
Nie wpadłam na to samej mi się to przyda taki zbiór wszystkiego w jednym miejscu
Umówiłam dziś wizytę u Wolskiego także już mi lepiej że coś działam. Wizyta za niecałe 2 tygodnie. Myślę że na tym się teraz skupimy i oby on coś wymyślił
Od tego tutaj jesteśmy, zawsze do pomocy i wspierania w radości i smutnych chwilach.
Burzę mózgów przeprowadzimy
Ja trzymam cały czas kciuki za szybkie leczenie i fasolkę która zadomowi sie na 9 miesBunia86, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Aga, no wiesz... skoro Ci to już kiedyś wyskakiwało, to po prostu był znak...
Ps. Jakby co to można wyczucie znaleźć wersje bardziej wypasione - bo ze złota, ale tam można np.dobrać kamień do każdej stópki osobno... co jest dobre jakby tak np. parka była z tych Twoich dwóch CudówAksamitna, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ja mam przeczucie, ze bedzie dwoje królewiczów ale opcja pieeeeeejna i jaki cudowny prezent sama sobie zafundowałaś
Agniechaaaa, Lejka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kate trzymam kciuki za bezproblemowe laparo !!
Maja za twoją wizytę oby nasionka były mocarzami !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:48
KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:ja liczę ze juz poznam płeć obojga w środę. Na razie ten plus ze przy leżeniu na kołkach przemiescily sie pod pępek. Wiec moze ta szyjką odetchnie. Detektor tętna cudna sprawa, nie czuje jeszcze ruchów, ale jak sie boje to słucham serduszek
-
Dziewczyny, a tak w ogóle to chciałam Wam przedstawić nasze Dziedziczątko:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fb08c6324a5.jpg
Maleństwo, ukłoń się ładnie ciociom! (dzisiaj wykonało tysiąc fiknięć, więc przynajmniej jedno można zaliczyć jako grzecznościowe dygnięcie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:43
Flowwer, Yoselyn82, Paulina.G, Aksamitna, Bunia86, Agniechaaaa, Lejka, Emiilka, Lena21, Jedna_z_Wielu, pasiasta, Madżka89, Sarna84, summer86, KateHawke, Kaczorka, pilik, blue00, Karma88, Lunaris, malka, pawojoszka, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, a tak w ogóle to chciałam Wam przedstawić nasze Dziedziczątko:
Maleństwo, ukłoń się ładnie ciociom! (dzisiaj wykonał tysiąc fiknięć, więc przynajmniej jedno można zaliczyć jako grzecznościowe dygnięcie)
Ale piękne zdjęcie całe maleństwo widać. Widok zapiera dechAnna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, a tak w ogóle to chciałam Wam przedstawić nasze Dziedziczątko:
Maleństwo, ukłoń się ładnie ciociom! (dzisiaj wykonało tysiąc fiknięć, więc przynajmniej jedno można zaliczyć jako grzecznościowe dygnięcie)
Pieknego masz maluszka, gratulujęAnna Stesia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Maleństwo, ukłoń się ładnie ciociom! (dzisiaj wykonało tysiąc fiknięć, więc przynajmniej jedno można zaliczyć jako grzecznościowe dygnięcie)
PięknościAnna Stesia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Agniechaaaa wrote:Ja mam przeczucie, ze bedzie dwoje królewiczów ale opcja pieeeeeejna i jaki cudowny prezent sama sobie zafundowałaś
No właśnie... musiałam sama, bo jak przy pierwszym synu mój M powitał mnie w domu pięknym złotym pierścionkiem, tak tym razem już nie wpadł na to, że wypadałoby drugiego syna też czymś upamiętnić... No to sama sobie sprawiłam prezencik...
Ps. Wiecie, ja to sroka jestem - uwielbiam wszelkie błyskotki, a... mój M ciągle mi mówi, że on nie wie jakie prezenty mi robić... No rynce opadajom... Powiedziałam mu ostatnio, że ja mu podpowiadać nie zamierzam co można mi kupować, a dzisiaj jak odebrałam przesyłkę, to ostentacyjnie mu pokazałam i: ŁADNE SOBIE KUPIŁAM? ;-p A coooo... I tak pewnie nie zrozumiał aluzji Ale najgorsze jest to, że skubany ma naprawdę dobry gust... pierścionek zaręczynowy sam zaprojektował i zamówił u jubilera i trafił w 100% w mój gust... A teraz nie wie co mi kupić... ehhhh
Aha... i ja nie wiem dlaczego, ale jednak dalej obstawiam dwie księżniczki... Jakoś tak wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały 2 dziewczynki u Ciebie, zanim jeszcze Zające w Tobie zamieszkały I wiesz... byłoby dobrze,bo po takiej Mamusi, to dziewczyny bedą jak marzenie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 22:57
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Agniechaaaa wrote:Ja mam przeczucie, ze bedzie dwoje królewiczów ale opcja pieeeeeejna i jaki cudowny prezent sama sobie zafundowałaś
Ciekawe czy twoje przeczucie się sprawdziMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️