Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane, a co jeśli mam homocysteinę 10,3 umol/l ?
-
Kaczorka wrote:My dziś po pierwszej wizycie u pediatry i młoda ma już 3300g, czyli rośniemy
Kaczorka, my też dzisiaj mieliśmy pierwszą wizytę Co prawda u nas poza standardową kontrolą, chodziło o wystawienie tony skierowań - uroki urodzenia wcześniaka, ale za to jakiego wcześniaka... Takiego żarłoka i pasibrzucha, że lekarka kazała troche ograniczyć cyca, bo Młody w 1,5 tygodnia przybrał... 0,7kg! Waży już 4200! I wręcz kazała nam oszukiwać Małego smoczkiem, bo za szybko i za dużo przybiera.
Ucałuj Maleńką od nas Niech Wam zdrowo rośnie!KateHawke, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Doszły moje ANA9 Ale pisze tylko że miano ujemne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd5e5650d64c.png
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
_Hope_ wrote:To musisz zbić. Zbijasz ja wit b i kwasem foliowym najlepiej wszystko metylowane.
A w jakich dawkach i gdzie są te metyle ?
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziewczyny, a ja się pochwalę... Sprawiłam sobie prezent z okazji urodzenia drugiego synka... i życzę Wam, żeby każda z Was mogła sobie sprawić taką pamiątkę jak już urodzicie swoje Maleństwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6a58aef15ee.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 20:47
blue00, KateHawke, Bunia86, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, Lena21, Flowwer, Paulina.G, Emiilka, Yoselyn82, Bocianiątko, Sarna84, Kaczorka, Karma88, Czrna 81, Malinka7 lubią tę wiadomość
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
nick nieaktualnyLejka wrote:Dziewczyny, a ja się pochwalę... Sprawiłam sobie prezent z okazji urodzenia drugiego synka... i życzę Wam, żeby każda z Was mogła sobie sprawić taką pamiątkę jak już urodzicie swoje Maleństwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6a58aef15ee.jpg -
MamaStasia - na alledrogo szukaj Wpisz sobie srebrne stópki dla Mamy, to Ci wyskoczy lista i do wyboru bedziesz miała Ja w ogóle jakoś zaczęłam od wpisywania: DLA MAMY i zaczęly mi wyskakiwać takie cuda...a w stópkach się zakochałam
Nie wiem czy mogę wkleić linka do tego sprzedawcy czy to jako reklama nie będzie. A cena naprawdę niewielka - 69zl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:02
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Lejka wrote:Dziewczyny, a ja się pochwalę... Sprawiłam sobie prezent z okazji urodzenia drugiego synka... i życzę Wam, żeby każda z Was mogła sobie sprawić taką pamiątkę jak już urodzicie swoje Maleństwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6a58aef15ee.jpg
Ekstra !!!!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Lejka wrote:MamaStasia - na alledrogo szukaj Wpisz sobie srebrne stópki dla Mamy, to Ci wyskoczy lista i do wyboru bedziesz miała Ja w ogóle jakoś zaczęłam od wpisywania: DLA MAMY i zaczęly mi wyskakiwać takie cuda...a w stópkach się zakochałam
Nie wiem czy mogę wkleić linka do tego sprzedawcy czy to jako reklama nie będzie. A cena naprawdę niewielka - 69zl!
To chociaż na priv ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziękuję
A w jakich dawkach i gdzie są te metyle ? -
Lejka my tu ciągle wrzucamy linki do ofert na allegro
-
_Hope_ wrote:Ja mam najtańsze z allegro firmy medverita. A z apteki najlepszy jest prenatal uno. Nie są to same metyle ale metylowana jest wit b12 i połowa kwasu foliowego. A co do tej pory bralas?
Osobno Wit b6, magnez, kwas foliowy, i leki na tarczyce oraz na prl.
W takim razie czegoś muszę poszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 21:10
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
_Hope_ wrote:Pilik i Aga gratki!!!
Buniu jeszcze trochę i będziesz to miała za sobą!
Nika ja też mam pai homo. Na to się bierze clexane. I jak na femibionie masz taką homo to same metyle musisz brać.
Yosel a czemu piszesz ze encorton tez? Mi tego nikt nie proponował -
StaraczkaNika wrote:No tak, już 3 tydzień jem same metyle tak na wzzelki wypadek. Gorzej, że clexane przepisują teraz dopiero od pozytywnego testu, przynajmniej u mnie na wsi. A ja od 4 lat nie mogę zajść. Poprostu dalej jestem w tej beznadziejnej sytuacji, że nie mogę zajść w ciążę, tylko teraz jeszcze ze świadomością, że nawet jeśli się kiedyś uda, to ciężko będzie utrzymać ciążę, a dziecko może być chore
Mutacje nie powinny przeszkadzać w zajściu. Zazwyczaj tylko w utrzymaniu. Jak juz ogarniesz nowego przystojniaka możesz zapytać co sądzi o kleksie od ovu bo i tak ją czasem ginowie przepisuja
No nie możesz być tak pesymistycznie nastawiona nie Ty! Mthfr ma połowa populacji a resztę takie szczesciary jak mysummer86, pilik lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Lejka my tu ciągle wrzucamy linki do ofert na allegro
No to przekonałaś mnie
To zamiast na priv to wklejam na oficjalu :
http://allegro.pl/srebrne-stopki-prezent-dla-mamy-grawer-i6694865661.htmlJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLejka wrote:MamaStasia - na alledrogo szukaj Wpisz sobie srebrne stópki dla Mamy, to Ci wyskoczy lista i do wyboru bedziesz miała Ja w ogóle jakoś zaczęłam od wpisywania: DLA MAMY i zaczęly mi wyskakiwać takie cuda...a w stópkach się zakochałam
Nie wiem czy mogę wkleić linka do tego sprzedawcy czy to jako reklama nie będzie. A cena naprawdę niewielka - 69zl!