Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne żebyś zaobserwowala kiedy u Ciebie jest ovu. U mnie zawsze jest spadek przed skokiem i w tym dołku jest ovu. Są dziewczyny które mają ovu po skoku. Każdy jest trochę innyJedna_z_Wielu wrote:Hmm coraz bardziej mnie zaskakuje ten organizm, nie myslalm, że może być dobę po bolach owulacyjnych.
Dzięki za odpowiedź
Co prawdę idę dziś na wizyte, ale jednak WY TO WY

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie pankejki z syropem klonowym i rosół
mąż je w pracy
Karolina90, summer86 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś zrobiłam zupę jarzynową, a jutro rosół kotlety i ziemniaczki, musi być tradycyjnie bo mama wyjechała do rodziny a ja zajmuje się tatą, więc faceci rządzą jutro :p
A co do typowej rodziny miałam na myśli Śląsk, wciąż wiele osób tutaj jest w tym duchu wychowanych. Dla mojej teściowej to, że awansowałam lub zmieniałam pracę było dziwne, ona woli być w domu i zajmować się nim, ale wg mnie każdy powinien żyć po swojemu i nie wchodzić z butami innym
Karolina90, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Mam już wynik TSH i proga. TSH 2,07 więc spadło, bo 3 tyg. temu było ok. 2,5.
Zastanawiam się tylko co z progesteronem, bo 3 tygodnie temu było 41 a dziś jest 34,6.. wydawało mi się, że w ciąży powinien rosnąć. -
summer86 wrote:Mam już wynik TSH i proga. TSH 2,07 więc spadło, bo 3 tyg. temu było ok. 2,5.
Zastanawiam się tylko co z progesteronem, bo 3 tygodnie temu było 41 a dziś jest 34,6.. wydawało mi się, że w ciąży powinien rosnąć.
Summer86 a może było już po "wyrzucie" progesteronu?
summer86, panan12 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Prog jest kaprysny. A taka różnica to żadna różnicasummer86 wrote:Mam już wynik TSH i proga. TSH 2,07 więc spadło, bo 3 tyg. temu było ok. 2,5.
Zastanawiam się tylko co z progesteronem, bo 3 tygodnie temu było 41 a dziś jest 34,6.. wydawało mi się, że w ciąży powinien rosnąć.
i tak jest piękny! Z córką max 26 miałam. Potem spadł do 21 i gin powiedział ze jak nie plamie to mam już go nie badać a taka różnica to granica błędu labu i wahniecia dobowego.
summer86 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki :* nie nadrobilam jeszcze bo wracam w wielkim korku do domu. Jestem po wizycie:( pecherzyki nie pekaja
niby mowila ze jeden pekl ale tyle ich bylo ze nie wiem czy sie dobrze doliczyla
nadziei nie mam na pozytywny koniec
w przyszlym cyklu Aromek i podwojna dawka Ovitrelle bo pojedynczy nie dziala a Pregnylu nie ma w aptekach. Jakos tak troszke mi smutno:(
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Lena21 wrote:Ja dziś zrobiłam zupę jarzynową, a jutro rosół kotlety i ziemniaczki, musi być tradycyjnie bo mama wyjechała do rodziny a ja zajmuje się tatą, więc faceci rządzą jutro :p
A co do typowej rodziny miałam na myśli Śląsk, wciąż wiele osób tutaj jest w tym duchu wychowanych. Dla mojej teściowej to, że awansowałam lub zmieniałam pracę było dziwne, ona woli być w domu i zajmować się nim, ale wg mnie każdy powinien żyć po swojemu i nie wchodzić z butami innym
A to moja teściowa ma takie zdanie jak Twoja

Jak to jest możliwe, że jej syn gotuje obiad albo wstawia pranie
a nie daj Boże umył podłogę - jestem najgorszą żoną na świecie
i do tego jędzą, bo przecież on ciężko pracuje, a ja w swojej pracy to leżę
lamka lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Jadę na wizytę - oby pęcherzyk pękł i endometrium było grubiutkie! Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 15:56
lamka, Karolina90 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
staraniowa wrote:Jadę na wizytę - oby pęcherzyk pękł i endometrium było grubiutkie! Trzymajcie kciuki

Będzie pięknie! Na pewno
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Meśka, tylko nam tu nie pękaj! Wystarczy, że część pęcherzyków nie pękła, ale to może dobrze, jeszcze byś miała wieloraczki, a to ciężko ogarnąć. Jeden zupełnie starczy! Przecież zwykle kobiety mają tylko 1 pęknięty pęcherzyk i zachodzą. No zobacz, a skoro ten Twój jeden tak się uparł i jednak pękł, to może to TEN pęcherzyk! z TĄ komórką! Musiał być na prawdę dojrzały!Meśka wrote:Witajcie dziewczynki :* nie nadrobilam jeszcze bo wracam w wielkim korku do domu. Jestem po wizycie:( pecherzyki nie pekaja
niby mowila ze jeden pekl ale tyle ich bylo ze nie wiem czy sie dobrze doliczyla
nadziei nie mam na pozytywny koniec
w przyszlym cyklu Aromek i podwojna dawka Ovitrelle bo pojedynczy nie dziala a Pregnylu nie ma w aptekach. Jakos tak troszke mi smutno:(
A ovitrelle ponoć lepsze niż pregnyl, więc też dobrze, w razie co
Jedna_z_Wielu, Karma88, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer jakie to pieknesummer86 wrote:Czasami 28 dni trwa zbyt długo. Mijają dni, noce, tygodnie.
Pory roku zmieniają się, mieszają ze sobą, tak jak nastroje.
Po lecie już mijają tylko lata.
A 28 dni trwa. Wlecze się i ciągnie, zastyga w bezruchu.
Lecz przychodzi czas, że 28 dni definitywnie się kończy –
Zawsze z zaskoczenia. I w końcu jest nas troje.
I przychodzą nowe nastroje.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
staraniowa trzymam kciuki

U mnie też już mega stres bo za 3 godziny moja wizyta, a głowa boli mnie dziś tak, że mam zawroty głowy, oby tylko nie zemdleć ;(Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
Swoją drogą ktoś się orientuje o co chodzi z tymi brakami Pregnylu w aptekach? Też coś o tym słyszałam ostatnio..
-
Ogólnie dużo leków zaczyna brakować szczególnie tych tańszych zamienników. Nawet już na magazynach nie ma. Pewnie chcą wycofać. mi też spadał progesteron na początku ale był w normiesummer86 wrote:Swoją drogą ktoś się orientuje o co chodzi z tymi brakami Pregnylu w aptekach? Też coś o tym słyszałam ostatnio..
twój też jest elegancki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 17:02
summer86 lubi tę wiadomość