Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Bea25 Autorytet
    Postów: 288 171

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 mamy córki w tym samym wieku :)
    Trzymam kciuki! :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 12:40

    Justya85 lubi tę wiadomość

    Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • Bea25 Autorytet
    Postów: 288 171

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka że mnie "Ekspertka" jak z koziej dupy trąbka :/

    Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • olik321 Autorytet
    Postów: 3102 4064

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justya85 wrote:
    Zaciskam kciuki!
    ja dzisiaj mam wizytę koło 20, proszę o kciuki by ukazało się pięknie bijące serduszko... (tydzień temu był pęcherzyk, żółtek i małutki zarodeczek. a tak się stresuje że chyba tona melisy mi nie pomoże...
    zaciśnięte

    Justya85 lubi tę wiadomość

    <3 synek 18.08.18

    f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna kciuki zaciśnięte! <3 :)

    Justya85 lubi tę wiadomość

  • Izolda90 Autorytet
    Postów: 283 428

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluję pięknych przyrostów bet i nowym zafasolkowanym :)

    Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny :) z każdej nowej dobrej wieści cieszę się jak z wlasnej. A przy złych wieściach jest mi bardzo przykro. Ale w kupie raźniej :)

    Któraś się pytała o efekty po Ovarinie. Ja w tym cyklu zaczęłam brać ovarin i olej z wiesiołka. Poprawił mi się bardzo śluz i chyba też poprawił owu, bo przed pierwszą ciąża, jak się monitorowała, miałam późno i słabe te owulki. A teraz miałam szybciej,czy lepsze jajo to nie wiem, ale się udało ;)

    gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • Izolda90 Autorytet
    Postów: 283 428

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja betka z dzisiaj 584 :) poprzednia 230 ;)

    KateHawke, reset, justyna14, StaraczkaNika, zubii, Lusesita, Bea25, 91Ewela09, olik321, by7mistake, pilik, PodwojnaMamaWdwupaku, Jedna_z_Wielu, emi2016, Karolina90, lamka, agulineczka, Agniechaaaa, malka, Kaczorka, Justya85, Amy333, Lunaris, Madżka89, Malgonia, Bajkaaa, Yoselyn82, Barbarka1984, blue00, Lena21, Karma88, Anna Stesia, Mini89, Koteczka82, Kotowa, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84, Maja84 lubią tę wiadomość

    gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5306 7205

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna mocne kciuki także dla Ciebie! <3

    Bea to tak jak u mnie "autorytet" :P A badałaś betę? Bo nie pamiętam- wybacz.

    Justya85 lubi tę wiadomość

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
    Tylko nie mówcie, że drzemka ;(

    Lusesita lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
    Tylko nie mówcie, że drzemka ;(

    Staraczka nie chciałam polubić tylko zacytować :-)
    Powiem Ci, ze drzemka byłaby najlepsza :-)

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Bea25 Autorytet
    Postów: 288 171

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Justyna mocne kciuki także dla Ciebie! <3

    Bea to tak jak u mnie "autorytet" :P A badałaś betę? Bo nie pamiętam- wybacz.
    Badalam bete tydzień temu i była negatywna :/

    Nika a Zielona herbata?

    Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
    Córeczka 4 latka <3
    Aniołek <3 01.2018
  • Izolda90 Autorytet
    Postów: 283 428

    Wysłany: 29 listopada 2017, 12:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, a kawy Ty nie możesz pić?

    gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • Kiyka 123 Ekspertka
    Postów: 136 73

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
    Tylko nie mówcie, że drzemka ;(

    Nika, skąd aż takie ograniczenia? Rozumiem, że chodzi o kofeinę, ale żeby czekoladki? :<

    22.11.2017 -pierwsza biochem :(
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ dzięki wielkie :D wypatruję więc gluta :D

    ANkaG lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolda90 wrote:
    Nika, a kawy Ty nie możesz pić?
    Nie wolno :( Przy PCOS kawa jest złem. Do tej pory czasem w kryzysie pilam filiżaneczkę, ale teraz nie chcę, żeby mi hormony szalały

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiyka 123 wrote:
    Nika, skąd aż takie ograniczenia? Rozumiem, że chodzi o kofeinę, ale żeby czekoladki? :<
    A czekoladka jest złem na insulinooporność i kamyczki żółciowe

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3869

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Amy, a Synevo, lab w szpitalu na Fieldorfa 2? albo Diagnostyka na opolskiej, albo mozna jeszcze sprawdzic szpital wojskowy na weigla http://diagnostyka.4wsk.pl/

    Dzieki Kochana, pojade na Opolską, tam robia na 100%. Dorzuce jeszcze kwas foliowy, a tak na mikołajki ;-)

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • KateHawke Autorytet
    Postów: 5306 7205

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
    Tylko nie mówcie, że drzemka ;(

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61347a0b1c5d.jpg
    Ja to polecam :)

    StaraczkaNika lubi tę wiadomość

    08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea25 wrote:
    Badalam bete tydzień temu i była negatywna :/

    Nika a Zielona herbata?
    O, może herbata. Chociaż zwykle na mnie nie działa. Ziewam cały dzień

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • by7mistake Autorytet
    Postów: 692 730

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje przyrostow i nowych kresek i trzymam kciuki za dzisiejsze podglądy:)

    Agniecha- uff, kamień z serca! Ale maluchy dają Ci popalic;)
    Hope- jejeje trzymam kciuki, tym mocniej ze ja też z endometrioza :)

    Ehh czy w ramach wróżb andrzejkowych chciałby ktoś powrozyc mi z mojego wykresu? Wpatruje się w te temperatury jak jakaś nawiedzona i zastanawiam się czy i kiedy można zatestowac. Dziś doszlo ciagniecie w jajnikach, czasem w jednym, czasem w drugim, chwilami bol jest okresowy. Nie chce się nakręcać bo to mój pierwszy cykl z duphastonem wiec nie wiem jaki on może mieć wpływ na mój organizm

    starania od IX 2016r.
    endometrioza
    Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 29 listopada 2017, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61347a0b1c5d.jpg
    Ja to polecam :)
    Ale ja odstawiłam gluten - zboża odpadają ;(

    Jeszcze 3 godziny!

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 494 495 496 497 498 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego