Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justya85 wrote:Zaciskam kciuki!
ja dzisiaj mam wizytę koło 20, proszę o kciuki by ukazało się pięknie bijące serduszko... (tydzień temu był pęcherzyk, żółtek i małutki zarodeczek. a tak się stresuje że chyba tona melisy mi nie pomoże...Justya85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, gratuluję pięknych przyrostów bet i nowym zafasolkowanym
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z każdej nowej dobrej wieści cieszę się jak z wlasnej. A przy złych wieściach jest mi bardzo przykro. Ale w kupie raźniej
Któraś się pytała o efekty po Ovarinie. Ja w tym cyklu zaczęłam brać ovarin i olej z wiesiołka. Poprawił mi się bardzo śluz i chyba też poprawił owu, bo przed pierwszą ciąża, jak się monitorowała, miałam późno i słabe te owulki. A teraz miałam szybciej,czy lepsze jajo to nie wiem, ale się udało -
Moja betka z dzisiaj 584 poprzednia 230
KateHawke, reset, justyna14, StaraczkaNika, zubii, Lusesita, Bea25, 91Ewela09, olik321, by7mistake, pilik, PodwojnaMamaWdwupaku, Jedna_z_Wielu, emi2016, Karolina90, lamka, agulineczka, Agniechaaaa, malka, Kaczorka, Justya85, Amy333, Lunaris, Madżka89, Malgonia, Bajkaaa, Yoselyn82, Barbarka1984, blue00, Lena21, Karma88, Anna Stesia, Mini89, Koteczka82, Kotowa, Czrna 81, Bocianiątko, Sarna84, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
Tylko nie mówcie, że drzemka ;(Lusesita lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
Tylko nie mówcie, że drzemka ;(
Staraczka nie chciałam polubić tylko zacytować
Powiem Ci, ze drzemka byłaby najlepsza -
KateHawke wrote:Justyna mocne kciuki także dla Ciebie!
Bea to tak jak u mnie "autorytet" A badałaś betę? Bo nie pamiętam- wybacz.
Nika a Zielona herbata?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
StaraczkaNika wrote:Jak mi dziś źle w pracy, jestem zmęczona, jakbym przez tydzień pracowała w polu a nie siedziała na doopsku. Kawy nie wolno, czekoladki nie wolno - co wolno i żeby dodało energii?
Nika, skąd aż takie ograniczenia? Rozumiem, że chodzi o kofeinę, ale żeby czekoladki? :<22.11.2017 -pierwsza biochem -
_Hope_ dzięki wielkie wypatruję więc gluta
ANkaG lubi tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Nika, a kawy Ty nie możesz pić?
-
Kiyka 123 wrote:Nika, skąd aż takie ograniczenia? Rozumiem, że chodzi o kofeinę, ale żeby czekoladki? :<
-
bertha wrote:Amy, a Synevo, lab w szpitalu na Fieldorfa 2? albo Diagnostyka na opolskiej, albo mozna jeszcze sprawdzic szpital wojskowy na weigla http://diagnostyka.4wsk.pl/
Dzieki Kochana, pojade na Opolską, tam robia na 100%. Dorzuce jeszcze kwas foliowy, a tak na mikołajki -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61347a0b1c5d.jpg
Ja to polecamStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Bea25 wrote:Badalam bete tydzień temu i była negatywna
Nika a Zielona herbata? -
Dziewczyny gratuluje przyrostow i nowych kresek i trzymam kciuki za dzisiejsze podglądy:)
Agniecha- uff, kamień z serca! Ale maluchy dają Ci popalic;)
Hope- jejeje trzymam kciuki, tym mocniej ze ja też z endometrioza
Ehh czy w ramach wróżb andrzejkowych chciałby ktoś powrozyc mi z mojego wykresu? Wpatruje się w te temperatury jak jakaś nawiedzona i zastanawiam się czy i kiedy można zatestowac. Dziś doszlo ciagniecie w jajnikach, czasem w jednym, czasem w drugim, chwilami bol jest okresowy. Nie chce się nakręcać bo to mój pierwszy cykl z duphastonem wiec nie wiem jaki on może mieć wpływ na mój organizmstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
KateHawke wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61347a0b1c5d.jpg
Ja to polecam
Jeszcze 3 godziny!