Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja gdzieś mam uraz do tej fioletowej strony (no może źle napisałam nie uraz ale gdzieś mi się ze smutkiem kojarzy choc to dział istnie ciążowy) nie wiem czemu i nie chce nawet tam się przenosić, codziennie Was czytam i choć niewiele pisze to kibicuje bardzo każdej z Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 13:59
Siwulec, Amy333, Malgonia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
lamka wrote:Ej a jak się jest testerką to i tak można tam wbić na Wasz wątek czy wygonicie?
lamka, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Ja bym jutro siknęła idę w ślady Hope w tym cyklu a co tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:17
lamka, KateHawke, Meśka, reset, by7mistake, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
by7mistake wrote:Wlasnie taki piękny jest tu koniec miesiąca że może akurat załapie się jeszcze na tą dobrą passę? nie chcialbym otwierac grudniowej listy od negatywa, a ten wątek się już kończy wiec nie byłoby żal;)
sprobuje w takim razie jutro siknąć, chyba ze poczuje ze bliżej mi do @ niż . Ale tak u mnie suchutko a powinno być chyba dużo śluzu?
By the way- czy @ przychodzi dopiero po odstawieniu dupka czy może mnie zaskoczyć juz teraz?
u mnie dziś tez suchutko, ale wczoraj majty mokre, więc to nie ma reguły chyba -
nick nieaktualny
-
malka wrote:Olik, nic się nie martw. Teraz już chyba większość labów robi hcg total. Wyniki są porównywalne. Wiem z doświadczenia. W pracy sprawdzaliśmy u pacjentek jak się pokrywają te wyniki. I hcg total było zawsze praktycznie takie samo jak beta Hcg.
Ciąża jest już >5 wiec twój wynik na pewno wskazuje na ciąże.
Pozostałe dziewczyny gratuluje przyrostów
Ja jestem za takim wątkiem dla byłych staraczek z naszego forum. Nawet chciałam to proponować, ale Nika mnie ubiegła obojętnie czy tu czy na fiolecie, tylko żeby było wiadomo, ze to nasza grupa.
Malka dziękuję trochę mnie pocieszyłaśmalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam wyniki.
Poniedziałek 9dpo - 9,22
Sroda 11dpo - 31,82
Aksamitna, Amy333, StaraczkaNika, lamka, KateHawke, Kaczorka, Bea25, Justya85, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Siwulec, olik321, Agniechaaaa, Malgonia, panan12, Bajkaaa, PodwojnaMamaWdwupaku, JustynaG, by7mistake, Karolina90, Yoselyn82, Izolda90, MamaFabianka, Barbarka1984, Karma88, Lena21, malka, Anna Stesia, pilik, Koteczka82, Kotowa, ANkaG, justyna14, Czrna 81, Bocianiątko, Kargo31, Sarna84, Madżka89, Maja84, AlicjaJ lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
lamka wrote:Amy co Ci szkodzi? Nie wierzę, że nie masz zapasu testów w szufladzie
hehe, mam tylko te allegrowe. ze 20 owulakow i ze 3 ciążowe;-) -
lamka wrote:Dziewczyny myślicie że warto zamiast samego kwasu foliowego brać feminion Natal 1 przed ciążą? Albo jakiś inny preparat? Robię zamówienie z apteki i tak kminię temat.Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
lamka wrote:Dziewczyny myślicie że warto zamiast samego kwasu foliowego brać feminion Natal 1 przed ciążą? Albo jakiś inny preparat? Robię zamówienie z apteki i tak kminię temat.
Ja brałam przed zajściem Femibion Polecam. Tylko zwróć uwagę, żeby był z wit.D, bo wiem, że były też wersje bez. -
lamka wrote:Dziewczyny myślicie że warto zamiast samego kwasu foliowego brać feminion Natal 1 przed ciążą? Albo jakiś inny preparat? Robię zamówienie z apteki i tak kminię temat.
Ja lece na Inofemie, wiec już kwasu nie wcinam osobno. Ale tez wlasnie robie zamówienie w aptece i tez mam zgryza.
Zastnawiam się czy jeśli M będzie bral Fertilman, warto cos mu jeszcze ekstra podsunąć? Myslalam o koenzymie Q10, l-karnitynie, wit C, E. Część z tych rzeczy jest w składzie Fertilu, ale niektóre w smiesznie małych dawkach. Mam szaloną chętkę zrobić mu taki special mixKateHawke lubi tę wiadomość
-
by7mistake wrote:Dziewczyny gratuluje przyrostow i nowych kresek i trzymam kciuki za dzisiejsze podglądy:)
Agniecha- uff, kamień z serca! Ale maluchy dają Ci popalic;)
Hope- jejeje trzymam kciuki, tym mocniej ze ja też z endometrioza
Ehh czy w ramach wróżb andrzejkowych chciałby ktoś powrozyc mi z mojego wykresu? Wpatruje się w te temperatury jak jakaś nawiedzona i zastanawiam się czy i kiedy można zatestowac. Dziś doszlo ciagniecie w jajnikach, czasem w jednym, czasem w drugim, chwilami bol jest okresowy. Nie chce się nakręcać bo to mój pierwszy cykl z duphastonem wiec nie wiem jaki on może mieć wpływ na mój organizm
Ja tam wróżyć nie potrafię, ale jak patrzę na Twój wykres to zazdroszczępilik lubi tę wiadomość