Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka gratulacje wyłapałaś ciążę na samiuśkim początku- pięknie niech się zdrowo rozwija!
-
Amy333 wrote:Ja lece na Inofemie, wiec już kwasu nie wcinam osobno. Ale tez wlasnie robie zamówienie w aptece i tez mam zgryza.
Zastnawiam się czy jeśli M będzie bral Fertilman, warto cos mu jeszcze ekstra podsunąć? Myslalam o koenzymie Q10, l-karnitynie, wit C, E. Część z tych rzeczy jest w składzie Fertilu, ale niektóre w smiesznie małych dawkach. Mam szaloną chętkę zrobić mu taki special mix
Amy ja wcinam infolik albo inofem już 3 miesiące a kwas wcale nie miałam jakoś wysoko, trochę powyżej dolnej granicy normy, więc dobieram sobie teraz Solar 400Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:40
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Hokus-Pokus, Czary-Mary
500 stron - to nie do wiary
Summer tak poczarowała
że jest tu co niemiara
Lunaris, olik321, Siwulec, Kaczorka, StaraczkaNika, lamka, Malgonia, Meśka, Bajkaaa, Bea25, Aksamitna, by7mistake, Karolina90, Amy333, Barbarka1984, Karma88, malka, Anna Stesia, summer86, Koteczka82, ANkaG, KateKum, Czrna 81, Bocianiątko, Yoselyn82, Sarna84, Madżka89, Maja84 lubią tę wiadomość
-
strach pomyśleć ile napiszemy w kolejnych wątkach
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Ja pronuję założenie wątku ex-testowaczek tu na różu - fiolet to taki smutny kolor. I łatwiej będzie buszować po comiesięcznych wątkach Nowej, Hope i Lamki
Jestem na tak -
nick nieaktualnyOvarin z tego co wiem nie ma kwasu foliowego, a ma inozytol, który mi nie jest potrzebny (nie mam PCOS). Szczerze, to wolałabym supel bez Wit. D, bo biorę w formie leku 4000iu osobno.
Amy- kup eMkowi w sklepie ze zdrową żywnością Wit. C 250g w proszku, dużo bardziej się opłaca. Dajesz około pół łyżeczki do rozpuszczenia w wodzie. Do tego możesz dać koenzym Q10, cynk swansona i Wit. E.
500 stron
Agulineczka gratulacjeAmy333 lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Nosz siedze tu i czekam i czekam bo jedna laska weszla bez kolejki...
Trzymam kciuki dalej Kochana! -
lamka wrote:Ovarin z tego co wiem nie ma kwasu foliowego, a ma inozytol, który mi nie jest potrzebny (nie mam PCOS). Szczerze, to wolałabym supel bez Wit. D, bo biorę w formie leku 4000iu osobno.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
agulineczka pięknieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agulineczka super beta rośnie.. Gratuluję
Olik po cichu gratuluję
Izolda gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:55
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Z ostatniej chwili : plyn jest, cialko zolte jest, endo 12mm. Az boje sie cieszyć
Ania1003, Lunaris, lamka, Agniechaaaa, Bea25, StaraczkaNika, Kaczorka, Yoselyn82, olik321, Barbarka1984, Malgonia, Amy333, Karma88, Lena21, malka, Anna Stesia, KateHawke, pilik, Izolda90, Koteczka82, by7mistake, justyna14, ANkaG, KateKum, Czrna 81, Bocianiątko, blue00, Sarna84, Madżka89, Maja84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Lunaris rozbiła 500 stronę teraz Twoja kolej na cionsze
lamka, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Z ostatniej chwili : plyn jest, cialko zolte jest, endo 12mm. Az boje sie cieszyć
Meśka, Izolda90 lubią tę wiadomość